To jest wyłapywacz fosforu? Bez wapnia? Czy można podawać prewencyjnie? Jeśli tak, to może bym spróbowała.
I jeszcze raz bardzo Ci współczuję
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jeśli kot ma wyniki fosforu w normie to nie ma co dawać Renagelu. Trochę fosforu jest potrzebne choćby do budowy kości. Renagel też sam w sobie nie jest pewnie obojętny dla zdrowia, nie ma co go podawać, gdy nie trzeba, to chyba najsilniej działający wyłapywacz
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"
Witajcie. Czy ktoś może ma do odsprzedania RENAGEL? Mamy Renvele ale być może (?) dlatego Fosfor nam się nie poprawił a skoczył sporo. Nie wiem tego ale wcześniej na Renagelu zbijałam Fosfor skutecznie. Być może że mojemu Chłopakowi poddają się już nerki i nie pomoże i Renagel ale chciałabym zrobić wszystko do końca co można. Poza tym tak jakby bardziej wyczuwa Renvele w jedzeniu i omija bardziej więc gorzej z dawkowaniem ( nie damy rady w kapsułkach do połknięcia niestety).
Znalazłam coś takiego w Nimczech Renagel Sevelamer hydrochloride Sanofi-Aventis (800 mg 180 szt.).Cena 262,92 €. Czy ktoś słyszał o tym producencie Renagelu?