WYNIKI KOTÓW MAJĄCYCH PROBLEM Z UKŁADEM MOCZOWYM

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt paź 19, 2012 8:07 WYNIKI KOTÓW MAJĄCYCH PROBLEM Z UKŁADEM MOCZOWYM

Piszę z wielką prośbą do osób których koty mają problemy jak w temacie tj. układem moczowym- potrzebuję do pracy magisterskiej wyników z krwi (biochemia, morfologia) oraz moczu (morfologia).

Wyniki wraz z normami (laboratoria mają najczęściej swoje normy) można wpisać na forum albo przesłać mi na e-mail: jnatkaniec@onet.pl

Bardzo proszę o pomoc. Można ewentualnie dopisać wiek, płeć i rasę. Niestety lecznice albo laboratoria nie zawsze chcą udostępnić takie wyniki więc liczę na Państwo. :)

Pozdrawiam
Justyna Natkaniec

dzastynka89

Od: Wto kwi 05, 2011 18:11

Post » Pon paź 22, 2012 16:31 Re: WYNIKI KOTÓW MAJĄCYCH PROBLEM Z UKŁADEM MOCZOWYM

Ponawiam moją prośbę w sprawie udostępnienia wyników na forum/emailu . Bardzo mi na tym zależy gdyż moja praca magisterska na temat syndromu urologicznego kotów będzie bardziej wiarygodna gdy teorie poprę przykładami :)
Pozdrawiam.

dzastynka89

Post » Pon paź 22, 2012 23:06 Re: WYNIKI KOTÓW MAJĄCYCH PROBLEM Z UKŁADEM MOCZOWYM

Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi - czy szukasz wyników kotów + diagnoza? Tylko FIC czy cokolwiek?
Jeśli szukasz wyników, to przejrzyj watki nerkowców, tam jeswt sporo wyników podawanyc
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto paź 23, 2012 10:11 Re: WYNIKI KOTÓW MAJĄCYCH PROBLEM Z UKŁADEM MOCZOWYM

Potrzebne są mi tylko wyniki (bez diagnozy) kotów dotkniętych schorzeniami układu moczowego w celu zamieszczenia ich w części doświadczalnej mojej pracy magisterskiej i aby literatura była w ten sposób poparta przykładami :). Wiem ,że gdzieś można znaleźć czasem takie wyniki na forum ale ułatwi mi to pracę i zaoszczędzi czas jeśli forumowicze "wrzucą" je do tego wątku albo prześlą na email:) Ciężko jest takie rzeczy zdobyć i dlatego próbuje różnych rozwiązań. Liczę na życzliwość forumowiczów:)
Pozdrawiam.

dzastynka89