Czy jalowy pojemniczek na mocz po rozpakowaniu...

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto paź 02, 2012 19:30 Czy jalowy pojemniczek na mocz po rozpakowaniu...

...z foli ale nie odkręcany jest nadał jałowy? Kot mnie przerobił i nie pobrałam moczu a pojemnik był gotowy go użycia, tylko odkręcić...mogę go użyć następnym razem?
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Wto paź 02, 2012 20:12 Re: Czy jalowy pojemniczek na mocz po rozpakowaniu...

Myśle, że tak, nie został wszak użyty :D
W przychodni dostaję pojemniczki na mocz i one nie sa w ogóle próżniowo zapakowane tylko po prostu zamknięte. Ważne by w srodku nie gmerac paluchami ani czymkolwiek innym :mrgreen: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 02, 2012 20:28 Re: Czy jalowy pojemniczek na mocz po rozpakowaniu...

O...dzięki :) No właśnie się tak zastanawiałam czy coś tam nie podpełza bo one tak na amen nie są zakręcone ;)
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Śro paź 03, 2012 8:22 Re: Czy jalowy pojemniczek na mocz po rozpakowaniu...

Moje tez nie są, czasem sie zdarza, że je domykam. W aptece swego czasu tez kupowałam bez woreczka, ostatnio jednak tylko w folii :wink:

Może się jeszcze jakas medyczka wypowie, ja nie widziałabym tu niebezpieczeństwa jakichs pełzaków :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19