Jak zabijałam kotkę... po trzykroć zabijałam.

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw lut 27, 2025 22:56 Re: Jak zabijałam kotkę... po trzykroć zabijałam.

Tak będzie opinia będzie wszystko gdy tylko dojdę do siebie. Mój skarb nie chorowała 17 lat to pierwsza choroba. Miska początek niewydolności nerek to ja weterynarz nie leczyła na nerki!!!! Tylko na nawracające zapalenie pęcherza i ecoli!!!!! Doprowadziła ja do śmierci. A na końcu pomyliła krzyk bólowy z demencja !!!! I kotka dostała ostrego zapalenia nerek. Rok zła karma z niskim białkiem kattovit z zooplusa lub podobne przecież to jest gówno. Nie poczytałam dokładnie że nefrolog dietetyk tam płaciłam jak za złoto drugie miejsce myślałam profesjonaliści a nie mor.....nawet mnie nie pokierowała do dietetyka ani słowa.

Sylwia33

Od: Pon kwi 28, 2014 19:13

Post » Sob mar 01, 2025 20:31 Re: Jak zabijałam kotkę... po trzykroć zabijałam.

A ja też patrzyłam jak kotkę boli brzuch siada na boki podkola łapki a w durnym łbie demencja diagnoza durnej lekarki. Zamroczenie totalne. Kotka 30 dni się darlaaa pod moim okiem piła wodę bo się próbowała ją leczyć a ja demencja...potem jak ecoli i zapalenie ukl pokarmowego przeszło na nerki i dostała nagłego zapalenia nerek patrzyła biedna to na wodę to na mnie i otwierała bezgłosnie buźkę prosząc o pomoc a ja myślalsm zdrowa jesteś co się dzieje...wody nie mogła już pić z bólu jelit to ja kupiłam dzbanek filtrujący bo myślałam że woda zła...była wystraszona czuła śmierć i cały czas się do mnie przytulała chociaż tyle...jak ją zawiozłam w końcu na sor kazali uśpić gdy kroplówki zaczęły działać i kolejna głupia wet że nic nie pomoże już i zabiłam moja miłość życia. Zamiast zawieść do innej wet podać antybiotyk nawodnić leki wypłukać skoro po 10 h kroplówek jadła i pila. Zmanipulowali mnie głupi ludzie lekarze i zamiast wierzyć niuni patrzeć na jej objawy ja słuchałam wet nigdy sobie tego nie wybaczę.

Sylwia33

Od: Pon kwi 28, 2014 19:13

[poprzednia]