Hepar Compositum - homeopatyczny lek na stłuszczenie wątroby

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Nie paź 06, 2013 17:58 Hepar Compositum - homeopatyczny lek na stłuszczenie wątroby

Ostatnio po wizycie w klinice weterynaryjnej, dowiedziałam się o homeopatycznym leku o nazwie Hepar Compositum. Podobno bardzo dobrze wspomaga funkcjonowanie wątroby i przynosi jakieś spektakularne efekty - tak mi powiedziała pani weterynarz, bardzo polecana na lubelszczyźnie pani doktor, wspominana m.in. na tym forum.
Czy ktoś z Was podawał ten lek w formie iniekcji swoim pupilom?? Jaka cena tego leku (ampułki, nie tabletki). Bardziej niż na opiniach zalezy mi jednak na informacji - GDZIE dostać ten lek? Podobno jest niedostępny w Polsce, jednak czytając tu i ówdzie na forum wnioskuję, że jednak da się go zdobyc. Ktoś coś na ten temat wie? Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc gdyż stan wątroby mojego Eleganta pogarsza się.

CATarzyna

Od: Wto sty 29, 2013 13:01

Post » Nie paź 06, 2013 19:45 Re

Znalazłam tylko kapsułki do kupienia: http://www.google.pl/gwt/x?gl=PL&hl=pl- ... =0CBcQFjAA Może przeszukaj google, gdzieś muszą być iniekcje. A swoją drogą, homeopatia potrafi naprawdę zdziałać cuda (mam przykłady z mojego życia).
kicikicimiauhau

Post » Nie paź 06, 2013 19:59 Re: Hepar Compositum - homeopatyczny lek na stłuszczenie wąt

CATarzyna, skontaktuj się z tym wetem, może będzie mógł pomóc: http://www.homeopatiaprokop.pl/
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Pon paź 07, 2013 8:52 Re: Hepar Compositum - homeopatyczny lek na stłuszczenie wąt

jeśli jest dostępny w Niemczech - mozna kupić / zamówić do odbioru w "ludzkiej" aptece
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob paź 12, 2013 13:15 Re: Hepar Compositum - homeopatyczny lek na stłuszczenie wąt

Wprawdzie nie mam tego leku, ale znalazłam przy okazji porządków w szufladzie z lekami Rudzia[*] Hepato Force- wyszło nam swego czasu że oprócz nerek jego wątroba nie jest w za dobrym stanie- podobno bardzo dobry lek...Pdobno, bo daliśmy mu tylko jedną tabletkę...
Moi kochani:
Silvuś
Rudolf *
Stefanek*

Miśka74

Od: Śro paź 19, 2011 11:51