RÓŻNE: buty 41,39, parasolka dziecięca kot, ciuchy

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie paź 06, 2013 23:40 RÓŻNE: buty 41,39, parasolka dziecięca kot, ciuchy

Witam kochane kociary:)Obrazek
Bardzo serdecznie zapraszam do obejrzenia :)

Rozmiary były kupowane tak na M/L Staram się jak najrzetelniej opisać.

Wysyłka pocztą, jak trzeba doliczam cenę koperty.

Nr 2.
Sweterek, delikatny róż, słodki wygląd, delikatny moherowy cienki sweterek. Pimkie. Rozmiar M. Nie jest duży. Długość 60 pachy do 40
Skład: mohair 30%, poliamid 30%, acrylic 40%. Stan bardzo dobry nie ma śladów użytkowania.
Szeroki pasek do wiązania z boku, który po przełożeniu przez dziurkę dookoła siebie (z tył) się przekłada.
Cena 5 zł
Obrazek
Obrazek

Nr 4.
Zabawne rękawiczki milki, napis na obu rękawiczkach. Nieużywane, wyprane. Polar pojedynczy.
Bez czubków na palach. Można tą "klapkę" założyć i są rękawiczki o jednym palcu można przypiąć i mieć - mitenki? :) Trochę szpecą jak są zrobione na "o jednym palcu" przyszyte rzepy (w celu zapięcia klapki) ale rzepy można odpruć, chyba i tak będzie się klapka trzymała swojego miejsca.
Wszystko widać na fotkach.
Cena 3 zł.
Obrazek
Obrazek

Nr 6.
Biały M, M/L w kwiatki ze szmatki :) I mają faktycznie szmatkowaty wygląd te kwiatki, plus koraliki, perełki viscose 70% spandex 30%. Długość 53 pachy 40 rękaw 59. Ślady użytkowania są.
Cena 4 zł
Obrazek
Obrazek

Nr 7.
Tunika M, M/L długość 84, pachy 42, dół bez rozciągania 49. 100% acrylic. Nie jest mięciutko wełniana bardziej "sznurkowy" rodzaj wełny ale nie sznurek tylko taka hmmm pośrednia :) Co moim zdaniem w jej przypadku jest na plus, lepiej leży niż mięciutka i nie zmienia kształtu. Ślady użytkowania normalne. Kieszonka z przodu (wiadać na dolnej fotce) ale taka płaska schować coś nie bardzo bo może wypaść :)
cena 5 zł.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nr 10.
Czapeczka i rękawiczki jasny róż. Rękawiczki ciepłe, podwójny materiał. Polar a w środku materiał jakby flanelka. Czapka też podwójna, z jakby flanelką.
Cena 4 zł komplet.
Obrazek
Obrazek

Nr 11.
Poncho. Granat z rodzajem białego. Białe ale nie śnieżna biel (ale nie ecru, białe) Golf sięga ponad połowę szyi, nie przylegający. Średnia grubość.
Cena 7 zł
Obrazek

Nr 17 . Parasolki z rączką dziecięce z uszami i pyszczkiem kota - w słonecznym kolorze na przekór jesiennej szarudze:) Każda mała dama kociarz chętnie będzie paradowała z takim:) Wysokość parasolki 55 średnica po rozłożeniu 73 cm.
UWAGA ! Sprawdziłam parasolki i 2 nie otwierają się całkiem automatycznie. Tzn otwierają się po naciśnięciu guziczka ale trochę się zatrzymują na początku, później "leci" do góry. Tak, że początek potrzebuje nieraz trochę pomocy ręką (tak jakby nie był automatyczny tylko otwierany jak "zwykły" parasol. Nie jest to żadnym dużym felerem no ale jest.

Cena 10 zł sztuka - [color=#404000]+ przesyłka .Są dwie sztuki.
Obrazek

Nr 21. Półbuciki na klinie.
Rozmiar 40 ale dobre na 39 długośc wkładki 25. Wysokość obcasa 7 cm
Dwa razy na nogach (na bardzo krótko) nie widzę żadnych śladów użytkowania. Buty mają zwężający się klin, do 14 mm pod obcasem. Dla mnie były stabilne.
Cena 13 zł
Obrazek
Obrazek

[b] Nr 22.
Kozaczki, ocieplane Rozmiar 41,
Te z kolei kupiłam za duże :lol: (nie było mojego numeru) ale jak miałam na nogach nie przeszkadzało mi to, można też włożyć wkładkę momentalnie mniejsze są i cieplejsze :) Po prostu nie chodzę w takich butach, potrzebowałam do czegoś teraz leżą.
Obcas 9 cm, typowe 41 bo mi luźne są.
Zamsz, sztuczny jakiś i ekoskórka. To zamszowe to jest takie niby nałożone na skórkę, takie ma robić wrażenie. Wychodzi u góry skórka a na dole to zamszowe tak opada na piętę, obcas. Na fotkach widać. Odpadł jeden ćwiek u góry od wewnetrznej na szczęście. Nie mają śladów użytkowania. Dość szeroka cholewka.
Cena 25 + przesyłka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nr 23.
Klasyczny krój, lekki sweterek.
Rozmiar M. Jaśniutki róż. Zapięcie na zatrzaski. Pachy 43, całość szer. ok 40, długość 55, długość rękawa 60
Cena 5 zł + przesyłka
Obrazek
Obrazek

Nr 24. Woda perfumowana. Global perfums. Typ: Hypnose.
Link do sklepu sprzedajacego wody Global perfums, opisu zapachu. Nie kupowałam tam ale cena zbliżona ok 30 zł.
http://www.globe.abc24.pl/default.asp?k ... pro=208341
Nie mój zapach :) Zapach jest stosunkowo trwały. Troche zużyłam, widać na fotce ile.
Sprzedam za 7 zł. + przesyłka.
Obrazek

Nr 25.
Sweterek z futerkiem, ciepły.
Rozmiar M, L trudno zmierzyć ok 44 pachy i pas tak 44 do 48 w pasie dość luźny wejdzie większa osoba Skład: 35 acrylic, 15 nylon, 50 wełna - nie gryzie.
Cena 8 zł + przesyłka

Obrazek
Obrazek

Nr 26.
Tunika dłuższa. Rozmiar M/L
. Szary melanż. Wykładany golf. Rozmiary mniej więcej długość 92 pachy 42 pas 40. On się tak naddaje więc długość wypada tak, że ja mam 162 i siega mi przed kolano. 100% acrylic. Fajnie się nosi.
Cena 6 zł
Obrazek

Nr 33.
Sweterek o kroju żakieciku z wełnianą broszką".
(była już przy sweterku). Cienki. Stan idealny. Ja kupiłam na M/L ale na L dobry chyba - pas dość luźny jest. Pachy 46, długośc tyłu 58 przód lekko podcięty, rękaw 64. Viscose 95%, spandex 5%.
Cena 13 zł
Obrazek
Obrazek

2Nr 38. Przyrząd do pomocy przy malowaniu rzęs. Podkładamy pod dolne jak i górne rzęsy.
Cena 2 zł
Obrazek

2Nr 42.
Poroże i czaszka jelonka na desce.
Z tył jest przygotowane solidnie do zawieszenia. Wielkość deski 28 na 16, długość rogów 18 cm.
Cena 23 zł + przesyłka
Obrazek

Nr 44. Kolczyki kółka - srebro.[/b] Średnica 3,5 cm
Cena 5 zł + przesyłka
Obrazek

Nr 45. Obrączka z ukośnym wzorkiem - srebro Rozmiar 19. Nie jest zupełnie regularnym kółkiem zrobiła się z niej leciutka elipsa - czego nie widać na palcu oczywiście (nie pamiętam przyczyny elipsy :)
Cena 5 zł
Obrazek
[b]

Nr 48. Bolerko z futerka rozmiar M .Kolor futerka biały - nie krem nie ecru. natomiast samo wiązanie ma inny odcień białego, bardziej do kremowego podobny, ale to też biel. Stan idealny. Wiązane z przodu. Ślub, bal? :) Szerokość pod pachami 45, długość pleców 40, długość rękawa 63.
Cena 25 zł + przesyłka
Obrazek

Nr 50. Nietoperz trochę nietypowo otwory na ręce, widać na fotce, rękaw wypada tak długości 3/4 W pasie ażur wiązanie z boku. Cienki. Rozmiar M/L Kolory spokojne, odcienie fioletu. Ślady użytkowania. Fajnie się nosi ale znudził mi się po prostu :)
Cena 5 zł.
Obrazek

Nr 53. Pasek czarny. Szerokość 4 cm. Grubośc "skóry" ok 2 mm. Po lewej stronie dwa łańcuszki różnej długości, które układają się na biodrze. Ozdobne dziurki i kilka większych symilek Ja dorabiałam jedną dziurkę do zapięcia ( i ta dziurka jest inna od oryginalnych) Na szczupłą osobę i jeśli ma być w pasie trzeba by sobie dorobić dziurkę (płaciłam chyba 1 zł :) ) W tej chwili po zapięciu na tą dziurkę( najszczuplej) wypada na 39/40 x 2.
Stan bardzo dobry.
Cena 5 zł
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie sty 05, 2014 2:02 przez Nelly, łącznie edytowano 162 razy

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Nie paź 06, 2013 23:40 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

............ rezerwowy post........

Nelly

Post » Pon paź 07, 2013 6:39 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

ta długość płaszczyka 85 cm, to jest mierzona od kołnierza ?
Obojętnego na niedolę zwierząt i ludzka niedola nie wzruszy

FeminaLaboriosa

Od: Pt lip 23, 2010 13:56

Post » Pon paź 07, 2013 7:48 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

prosze o wymiary męskiej kurtki nr 3 - pod pachami na płasko, rękaw od pachy oraz długość od karku bez stójki + skład i firme
i jaka średnica parasolki nr 1 ?
nr 5 - jaki skład, raczej gruby czy nie?
prosze o rezerwację tych rzeczy
Ostatnio edytowano Pon paź 07, 2013 19:06 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 07, 2013 8:58 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

Po proszę skarpety z futerkiem poz.nr.8

claudia66

Od: Czw kwi 24, 2008 12:40

Post » Wto paź 08, 2013 13:57 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

FeminaLaboriosa pisze:ta długość płaszczyka 85 cm, to jest mierzona od kołnierza ?

Od ramienia pod kołnierzem. Zmierzyłam też z tył, pod kołnierzem na środku i wychodzi też 85 - właściwie dziś mi wychodzi 84 :) No tak 4/5 widocznie. Długość rękawa pod pachą mierzona 63.

Nelly

Post » Wto paź 08, 2013 15:36 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

czarno-czarni pisze:prosze o wymiary męskiej kurtki nr 3 - pod pachami na płasko, rękaw od pachy oraz długość od karku bez stójki + skład i firme
i jaka średnica parasolki nr 1 ?
nr 5 - jaki skład, raczej gruby czy nie?
prosze o rezerwację tych rzeczy

Kurtce należy się sprostowanie :) Rozmiar pisze XXL. Poza tym, miał kilka razy jednak na sobie jak się okazuje. Od wewnątrz nitki z przeszycia ocieplacza są niektóre jakoś podprute? Nie wiem jak to zrobił. W niczym to nie przeszkadza ale coś tam jest nie do końca "nowe" jednak. Wymiary kurtki: pod pachami 70, rękaw od pachy 57, długośc bez stójki z tył 85.
Skład 100% Polyamide 100% Nylon. Metka jest przyszyta taka i na patce kieszeni też pisze
ObrazekObrazek

Nr 5 sweterek jest cienki, skład bawełna 90% nylon 10%.
Nr 1 parasolka z rączką wysokość parasolki 55 średnica po rozłożeniu 73 cm.
Ostatnio edytowano Wto paź 08, 2013 15:55 przez Nelly, łącznie edytowano 2 razy

Nelly

Post » Wto paź 08, 2013 15:36 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

claudia66 pisze:Po proszę skarpety z futerkiem poz.nr.8

Dziękuję :) Piszę PW. Czy chcesz poczekać może trochę co jeszcze wystawiam? :)

Nelly

Post » Wto paź 08, 2013 19:13 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

oj, za duża ta kurtka, za resztę też dziękuję....
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro paź 09, 2013 0:51 Re: Parasolki KOT (dziecięce), płaszcz, ciuchy i różności tr

czarno-czarni pisze:oj, za duża ta kurtka, za resztę też dziękuję....

Ok :) Może coś w dokładanych wypatrzysz :)

Nelly

Post » Czw paź 10, 2013 2:18 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

Nadal w budowie, ale zapraszam :) Dodałam tradycyjnie gratisy :)

Nelly

Post » Czw paź 10, 2013 7:29 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

czy 14 jest z tych "przejściowych" czy ciepły = zimowy?
jaki kolor ma zapinany sweterek nr 12 ?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw paź 10, 2013 8:08 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

A ja bym prosiła: :D

nr 1 - parasolek kotkowy,
nr 24 - kolczyki
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw paź 10, 2013 14:55 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

Tak się zastanawiam czy ten drapak byłby odpowiedni dla mojej kici ...? ;) Czy on jest stabilny?. Przepraszam z góry za pytanie, ale jestem świeżak jeśli chodzi o doświadczenia w wyborze tego co dotyczy kociaków :) Będę wdzięczna za jakieś informacje, sugestie.
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw paź 10, 2013 17:23 Re: RÓŻNOŚCI ciuchy, kurtka męs, srebro, King, parasol GRA

Można prosić o wymiary płaszczyka nr 14? I czy ten kaptur się odpina, bo tez nie lubie? :lol:
I inne zdjecie tez bym prosiła, bardziej z bliska. :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[następna]