Bardzo serdecznie zapraszam do obejrzenia
Rozmiary były kupowane tak na M/L Staram się jak najrzetelniej opisać.
Wysyłka pocztą, jak trzeba doliczam cenę koperty.
Nr 2.
Sweterek, delikatny róż, słodki wygląd, delikatny moherowy cienki sweterek. Pimkie. Rozmiar M. Nie jest duży. Długość 60 pachy do 40
Skład: mohair 30%, poliamid 30%, acrylic 40%. Stan bardzo dobry nie ma śladów użytkowania.
Szeroki pasek do wiązania z boku, który po przełożeniu przez dziurkę dookoła siebie (z tył) się przekłada.
Cena 5 zł

Nr 4.
Zabawne rękawiczki milki, napis na obu rękawiczkach. Nieużywane, wyprane. Polar pojedynczy.
Bez czubków na palach. Można tą "klapkę" założyć i są rękawiczki o jednym palcu można przypiąć i mieć - mitenki?
Wszystko widać na fotkach.
Cena 3 zł.

Nr 6.
Biały M, M/L w kwiatki ze szmatki
Cena 4 zł

Nr 7.
Tunika M, M/L długość 84, pachy 42, dół bez rozciągania 49. 100% acrylic. Nie jest mięciutko wełniana bardziej "sznurkowy" rodzaj wełny ale nie sznurek tylko taka hmmm pośrednia
cena 5 zł.

Nr 10.
Czapeczka i rękawiczki jasny róż. Rękawiczki ciepłe, podwójny materiał. Polar a w środku materiał jakby flanelka. Czapka też podwójna, z jakby flanelką.
Cena 4 zł komplet.

Nr 11.
Poncho. Granat z rodzajem białego. Białe ale nie śnieżna biel (ale nie ecru, białe) Golf sięga ponad połowę szyi, nie przylegający. Średnia grubość.
Cena 7 zł

Nr 17 . Parasolki z rączką dziecięce z uszami i pyszczkiem kota - w słonecznym kolorze na przekór jesiennej szarudze:) Każda mała dama kociarz chętnie będzie paradowała z takim:) Wysokość parasolki 55 średnica po rozłożeniu 73 cm.
UWAGA ! Sprawdziłam parasolki i 2 nie otwierają się całkiem automatycznie. Tzn otwierają się po naciśnięciu guziczka ale trochę się zatrzymują na początku, później "leci" do góry. Tak, że początek potrzebuje nieraz trochę pomocy ręką (tak jakby nie był automatyczny tylko otwierany jak "zwykły" parasol. Nie jest to żadnym dużym felerem no ale jest.
Cena 10 zł sztuka - [color=#404000]+ przesyłka .Są dwie sztuki.

Nr 21. Półbuciki na klinie.
Rozmiar 40 ale dobre na 39 długośc wkładki 25. Wysokość obcasa 7 cm
Dwa razy na nogach (na bardzo krótko) nie widzę żadnych śladów użytkowania. Buty mają zwężający się klin, do 14 mm pod obcasem. Dla mnie były stabilne.
Cena 13 zł

[b] Nr 22.
Kozaczki, ocieplane Rozmiar 41, Te z kolei kupiłam za duże
Obcas 9 cm, typowe 41 bo mi luźne są.
Zamsz, sztuczny jakiś i ekoskórka. To zamszowe to jest takie niby nałożone na skórkę, takie ma robić wrażenie. Wychodzi u góry skórka a na dole to zamszowe tak opada na piętę, obcas. Na fotkach widać. Odpadł jeden ćwiek u góry od wewnetrznej na szczęście. Nie mają śladów użytkowania. Dość szeroka cholewka.
Cena 25 + przesyłka

Nr 23.
Klasyczny krój, lekki sweterek. Rozmiar M. Jaśniutki róż. Zapięcie na zatrzaski. Pachy 43, całość szer. ok 40, długość 55, długość rękawa 60
Cena 5 zł + przesyłka

Nr 24. Woda perfumowana. Global perfums. Typ: Hypnose.
Link do sklepu sprzedajacego wody Global perfums, opisu zapachu. Nie kupowałam tam ale cena zbliżona ok 30 zł.
http://www.globe.abc24.pl/default.asp?k ... pro=208341
Nie mój zapach
Sprzedam za 7 zł. + przesyłka.

Nr 25.
Sweterek z futerkiem, ciepły. Rozmiar M, L trudno zmierzyć ok 44 pachy i pas tak 44 do 48 w pasie dość luźny wejdzie większa osoba Skład: 35 acrylic, 15 nylon, 50 wełna - nie gryzie.
Cena 8 zł + przesyłka

Nr 26.
Tunika dłuższa. Rozmiar M/L. Szary melanż. Wykładany golf. Rozmiary mniej więcej długość 92 pachy 42 pas 40. On się tak naddaje więc długość wypada tak, że ja mam 162 i siega mi przed kolano. 100% acrylic. Fajnie się nosi.
Cena 6 zł

Nr 33.
Sweterek o kroju żakieciku z wełnianą broszką". (była już przy sweterku). Cienki. Stan idealny. Ja kupiłam na M/L ale na L dobry chyba - pas dość luźny jest. Pachy 46, długośc tyłu 58 przód lekko podcięty, rękaw 64. Viscose 95%, spandex 5%.
Cena 13 zł

2Nr 38. Przyrząd do pomocy przy malowaniu rzęs. Podkładamy pod dolne jak i górne rzęsy.
Cena 2 zł

2Nr 42.
Poroże i czaszka jelonka na desce. Z tył jest przygotowane solidnie do zawieszenia. Wielkość deski 28 na 16, długość rogów 18 cm.
Cena 23 zł + przesyłka

Nr 44. Kolczyki kółka - srebro.[/b] Średnica 3,5 cm
Cena 5 zł + przesyłka

Nr 45. Obrączka z ukośnym wzorkiem - srebro Rozmiar 19. Nie jest zupełnie regularnym kółkiem zrobiła się z niej leciutka elipsa - czego nie widać na palcu oczywiście (nie pamiętam przyczyny elipsy
Cena 5 zł

[b]
Nr 48. Bolerko z futerka rozmiar M .Kolor futerka biały - nie krem nie ecru. natomiast samo wiązanie ma inny odcień białego, bardziej do kremowego podobny, ale to też biel. Stan idealny. Wiązane z przodu. Ślub, bal?
Cena 25 zł + przesyłka

Nr 50. Nietoperz trochę nietypowo otwory na ręce, widać na fotce, rękaw wypada tak długości 3/4 W pasie ażur wiązanie z boku. Cienki. Rozmiar M/L Kolory spokojne, odcienie fioletu. Ślady użytkowania. Fajnie się nosi ale znudził mi się po prostu
Cena 5 zł.

Nr 53. Pasek czarny. Szerokość 4 cm. Grubośc "skóry" ok 2 mm. Po lewej stronie dwa łańcuszki różnej długości, które układają się na biodrze. Ozdobne dziurki i kilka większych symilek Ja dorabiałam jedną dziurkę do zapięcia ( i ta dziurka jest inna od oryginalnych) Na szczupłą osobę i jeśli ma być w pasie trzeba by sobie dorobić dziurkę (płaciłam chyba 1 zł
Stan bardzo dobry.
Cena 5 zł