mir.ka pisze:ametyst55 pisze:U nas przehandlowali dwa koty: Matyldę i Dyzia i my mamy wreszcie spokój- Maksiu
małolaty poszły to spokój
tylko Kubusia brakuje
mir.ka pisze:ametyst55 pisze:U nas przehandlowali dwa koty: Matyldę i Dyzia i my mamy wreszcie spokój- Maksiu

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:U nas przehandlowali dwa koty: Matyldę i Dyzia i my mamy wreszcie spokój- Maksiu
tylko Kubusia brakuje

ametyst55 pisze:Wiadomości z nowego domu Dyzia :
Wszyscy domownicy są Dyziem zachwyceni![]()
Dyzio bardzo ładnie się bawi, towarzyszy Państwu i młodej Dużej przy czynnościach domowych, nawet zauroczył Dużego do tego stopnia , że jak Dyzio przychodzi do łóżka to Pan nie tylko go nie wygania , ale przytula go i nawet sprawdza czy kotu jest wygodnie![]()
Dzisiaj Dyzio spędził dwie godziny sam w domu. Po przyjściu Pani do domu przyszedł, przywitał się z Panią i połasił . No po prostu dobrze wychowany kot![]()
pierwszy dzień:![]()
drugi dzień:![]()
trzeci dzień :![]()
![]()
piąty dzień - dzisiaj:![]()
Podsumowanie :
Warto czekać na ten właściwy dom , nawet jeśli trwa to 1,5 roku![]()
I chyba na tym zakończymy relację

mir.ka pisze:ja na razie czekam na zakupy....i znowu nie do końca wiem co będzie w paczce

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ja na razie czekam na zakupy....i znowu nie do końca wiem co będzie w paczce
czyli niespodzianka

bea3 pisze:Reniu, poproszę 96a i już wysyłamy![]()
Ale najpierw płacę

ametyst55 pisze:Dziewczyny (i ewentualnie chłopaki) czy któraś z Was wysyłała paczki pocztą przy użyciu aplikacji Elektroniczny Nadawca ? (dotyczy to paczki + )
Jak to działa ? Pytam bo jest trochę taniej niż przy tradycyjnym nadaniu.

ametyst55 pisze:Dziewczyny (i ewentualnie chłopaki) czy któraś z Was wysyłała paczki pocztą przy użyciu aplikacji Elektroniczny Nadawca ? (dotyczy to paczki + )
Jak to działa ? Pytam bo jest trochę taniej niż przy tradycyjnym nadaniu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości