Prosze o Zamkniecie Wątku , dziekuję

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie wrz 09, 2018 13:38 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- wyprawki

NA zakończenie lata atrakcyjne ceny wełnianek, zapraszam serdecznie , kupujac poprzez etsy koszt wysyłki po mojej stronie :D https://www.etsy.com/ie/shop/Catluckydo ... upons_sale

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt wrz 14, 2018 12:06 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- na zakończenie lata

podoba mi sie ten zestaw nr 3, choc nie cały
to jest ten co go widziałam?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt wrz 14, 2018 13:20 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- na zakończenie lata

mir.ka pisze:

tak, dokładnie ten , widziałaś go zaraz po "stworzeniu" :ok:

alessandra

Post » Pt wrz 14, 2018 15:26 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- na zakończenie lata

alessandra pisze:
mir.ka pisze:

ile kosztuje? :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt wrz 14, 2018 18:30 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- na zakończenie lata

mir.ka pisze:
alessandra pisze:
mir.ka pisze:

ile kosztuje? :(

cena zalezna jest od kursu dnia , opis jest po polsku także :wink: , cena powinna sie pokazac w złotówkach, można oglądać przez lupę klikając w dolnym lewym rogu pod zdjeciem ,zakupy sa proste , jak w akżdym i nnym sklepie internetowym :)
trzeba niestety sie zalogowac, założenie konta to chwila tylko ;-), kupuje sie jak na zooplusie np. , wrzucasz do koszyka i płacisz tak jak dotpay w zooplusie :ok:

alessandra

Post » Pon wrz 17, 2018 10:57 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- 50% dla Kociego Losu

Wyprawki dla Maltusiowego dt u Pani Oli , dla Gieni z interwencji i kolegów
ObrazekObrazek

Poniedziałkowe zgłoszenie o malutkim koteczku, którego najprawdopodobniej po wypadku komunikacyjnym czeka już tylko eutanazja... żeby pomóc...
Po przyjeździe na miejsce Aleksandra zobaczyła dorosłą, choć wyjątkowo drobną koteczkę z ogromnymi ranami, w których już żerowały larwy, żywcem zjadając malutką kicię, futerko w strasznym stanie, zapchlona, skrajnie wychudzona... biedna :( bardzo biedna :( nie mogła sama się poruszać...

Natychmiastowa decyzja... i jazda do gabinetu weterynaryjnego, gdzie koteczka przez kilka godzin poddawana była zabiegom ratującym życie...
Rany, uszy, buzia zostały oczyszczone z larw. Koteczka została nafaszerowana właściwymi lekami, a na wzmocnienie dostała kroplówkę.
Testy filv/ felv ujemne; wyniki wskazują na anemię i niedożywienie; bardzo wysoka gorączka - ponad 41 stopni...

Malutka koteczka dostała imię Mała Gienia i pojechała do Stacyjki.
Rokowania są bardzo, bardzo ostrożne... choć przeżyła noc i rano samodzielnie napiła się nieco ciepłego kociego mleczka.

Teraz bardzo prosimy o dobre myśli i kciuki dla Małej Gieni, żeby kicia pokonała to złe, co ją spotkało.

ObrazekObrazek

Dziś mija tydzień w dt :-)
Ostatnio edytowano Pon wrz 17, 2018 13:11 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Post » Pon wrz 17, 2018 13:23 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- 50% dla Kociego Losu

alessandra pisze:Wyprawki dla Maltusiowego dt u Pani Oli , dla Gieni z interwencji i kolegów
ObrazekObrazek

Poniedziałkowe zgłoszenie o malutkim koteczku, którego najprawdopodobniej po wypadku komunikacyjnym czeka już tylko eutanazja... żeby pomóc...
Po przyjeździe na miejsce Aleksandra zobaczyła dorosłą, choć wyjątkowo drobną koteczkę z ogromnymi ranami, w których już żerowały larwy, żywcem zjadając malutką kicię, futerko w strasznym stanie, zapchlona, skrajnie wychudzona... biedna :( bardzo biedna :( nie mogła sama się poruszać...

Natychmiastowa decyzja... i jazda do gabinetu weterynaryjnego, gdzie koteczka przez kilka godzin poddawana była zabiegom ratującym życie...
Rany, uszy, buzia zostały oczyszczone z larw. Koteczka została nafaszerowana właściwymi lekami, a na wzmocnienie dostała kroplówkę.
Testy filv/ felv ujemne; wyniki wskazują na anemię i niedożywienie; bardzo wysoka gorączka - ponad 41 stopni...

Malutka koteczka dostała imię Mała Gienia i pojechała do Stacyjki.
Rokowania są bardzo, bardzo ostrożne... choć przeżyła noc i rano samodzielnie napiła się nieco ciepłego kociego mleczka.

Teraz bardzo prosimy o dobre myśli i kciuki dla Małej Gieni, żeby kicia pokonała to złe, co ją spotkało.

ObrazekObrazek

Dziś mija tydzień w dt :-)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]