Atta pisze:Jeszcze jedno 28a. Lakier do paznokci (Color Trend), Life gets better
Dołożone

Atta pisze:Jeszcze jedno 28a. Lakier do paznokci (Color Trend), Life gets better

ametyst55 pisze:Jasny gwint, Inpost ma przerwę serwisową , nie da rady zrobić etykiet
Niestety wyślę zaległe paczuszki dopiero jutro po południu.
Zrobię dokładkę pewnie pod koniec tygodnia.
Teraz będe dobra rozdawać.Atta pisze:Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:ametyst55 pisze:Hop, hoop jest tu kto ?
Taaak, krążymy blisko![]()
Poproszę o darmowe 92a. Spinka do włosów
Zapytam o 84a. Naszyjnik, kolor złoty, gruby - jaką ma długość?
Odłożone![]()
Naszyjnik długość 45 cm + 8 cm
Długośc była by ok. Aaaale doczytałam teraz,że złoteTo muszę jednak dopytać.
Może być. Schowaj do wspólnotowego pudełka

Atta pisze:Znalazłam to co ostatnio zgubiłam16a. Eyeliner Power Stay 16h, intense emerald Do skarpety

ametyst55 pisze:Atta pisze:Znalazłam to co ostatnio zgubiłam16a. Eyeliner Power Stay 16h, intense emerald Do skarpety
post z 5 czerwca
Atta pisze:Sąsiadce bardzo spodobał się lakier oraz pomadka (dość intensywne kolory wybrała) i teraz zafunduje sobie coś odmiennego: lakier nr 5 oraz pomadka 53.
Dobra, a dla mnie odłóż 3e. Smaczki Feringa - wołowina. Mogłam od razu zabrac oba
odłożone

Atta pisze:Czy ten zestaw 8f. AVON - Naszyjnik z kolczykami NATALIA, jest subtelny? nadawałby się dla 12-latki?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości