Alina1971 pisze:Te narzutki można gdzieś kupić?
Alinko, te już mają właścicieli
https://www.etsy.com/ie/shop/Catluckydo ... form-mcnav
to zapraszam
Alina1971 pisze:Te narzutki można gdzieś kupić?
mir.ka pisze:alessandra pisze:myśl, Ciocia, to pohandlujem, na razie na etsy jest, ale dla stałych klientów zrobimy dobrą cenę
a jaka to byłaby cena?
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:myśl, Ciocia, to pohandlujem, na razie na etsy jest, ale dla stałych klientów zrobimy dobrą cenę
a jaka to byłaby cena?
29zł za dwa i od Tulisia tradycyjnie gratisik

mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:myśl, Ciocia, to pohandlujem, na razie na etsy jest, ale dla stałych klientów zrobimy dobrą cenę
a jaka to byłaby cena?
sprzedane
już ściągam z etsy 
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:myśl, Ciocia, to pohandlujem, na razie na etsy jest, ale dla stałych klientów zrobimy dobrą cenę
a jaka to byłaby cena?
sprzedane
dziękuję![]()
już ściągam z etsy
odbiór to chyba osobisty

mam nadzieję być na przełomie lipca/sierpnia -oby tylko tato zgodził się zostać z tetrykami 

alessandra pisze:Kolejne będą tez z takim melanżem metalicznym, ale złotetylko nie wiem, z jakim to kolorem połączyć w sensie wykończenia
![]()
Może jakieś podpowiedzi?

Katia K. pisze:Ze złotym to chyba czerwony?
Nie mogłabym zapomnieć zakładki, cztery takie wydziergałam, każda z innym rewersem
Nie wiem, co się stało w tym roku, ale w ogóle nie mam "melodii" do wyszywania. Za dużo problemów

mir.ka pisze:Katia K. pisze:Ze złotym to chyba czerwony?
Nie mogłabym zapomnieć zakładki, cztery takie wydziergałam, każda z innym rewersem
Nie wiem, co się stało w tym roku, ale w ogóle nie mam "melodii" do wyszywania. Za dużo problemów
jak sie rece czyms zajma to głowa o problemach nie mysli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości