milena88 pisze:włóczka pisze:Dopiero dotarłam![]()
To ja oprócz tych 300g grzybów poproszę jeszcze jeśli jest:
8. Konfitura truskawkowo-malinowa +imbir mielony+goździk mielony, 330ml, 16zł szt - jeden słoik
19. mUS żółta śliweczka, jangenizowana, kwaskowa - jeden słoik
20. Dżem , mus, żółta śliweczka [takie polskie mango] , agar, słodki, 330ml - jeden słoik
37. dżem jagoda, pektyna, bez cukru (albo ten z cukrem jeśli tego bez cukru nie będzie) - jeden słoik
i do tego pozostałe grzyby tzn. te 210 gram
jagoda jest taka i taka
Najlepiej takie, które się szybko nie zepsują, które można dłużej przechować. I dwa słoiczki podgrzybków poproszę.milena88 pisze:magicmada pisze:Czy dla mnie będą musy i 4 soki? I Nalewka 300 ml?
Tak. Jakie te soki?
Coś napewno będzie zawsze. No uwielbiamy. A w tym roku to nawet był biszkopt z galaretką na soku z owocami. Rewelacja. I pomyśleć , że kiedyś od malin tylko i dziadków garstkę mogłam zebrać co roku i to tyle. Znajomi rodzina to tylko jak im pasuje..A nie wtedy jak jest owoc. Ręce po pas , na chylączke cały dzień bo krzaki o połowę mniejsze. Jest pysznie.
Zrobię fote.
Sporo pracy 
milena88 pisze:Pakujeee paczki opłacone.
w pn. Wysyłka.
Kto nie podliczony , proszę o cierpliwość.
Co zostało dam znać raczej w pn .
Grzybki marynowane 8zł szt, 210ml : łagodne 4szt ostatnie
Ostrzejsze 9zł szt , 210ml :12szt więcej nie będzie
Grzyby suszone są. Grubokrojone lub same kapelusze. 50g 10zł. Wysyłka tylko paczką.
Ale już teraz mam ostatnie w tym roku nalewki malinowe ok 20%.
1szt 200ml butelka prostokątna 24zł
1szt 250ml 30zł
3szt 300ml butelka łezka , 36 zł szt
1szt 300ml z miodem, b.łezka 39zł
Wszystkie zapląbowane w złote lub bordo kapturki, jak wino. Butelki nowe, jak najbardziej na prezent.
Naturalny osad z soku/ miąższu malin.
Suszone , młode liście pokrzywy. Maj 2019. Na wzmocnienie/ odtruwanie organizmu, wzmocnienie wypadających włosów. Do zaparzenia, do płukania , picia czy skruszenia do masełka czosnkowego, do koktajli . 7x30g , 10zł szt. Pakowane hetmetycznie.
Kwiat krwawnika suszony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości