Nowości dziergane str.45 czekam na zamówienia :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto paź 12, 2010 16:19 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

czy to etui z motywem kocim jest jeszcze w innych kolorach i czy zamiast troczków mogłoby mieć" klapkę'?Jeśli nie to biore to co jest,tylko pytam,bo w torbie wygodniejsza jest klapeczka

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Wto paź 12, 2010 16:20 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

albo z mniejszym sznureczkiem,bo chyba z klapką sie nie da

fonja

Post » Wto paź 12, 2010 17:48 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

welina pisze:SALMA 75 ....przecież mówiłaś że do zimy daleko :ryk: ,a tak już serio właśnie idę do sklepu po włóczkę.Mam jeszcze trochę zamówień.Wieczorem wyliczę ile to mi zajmie i dam ci przybliżony termin. :conf:

Odebrałam pw, kolor ok, czekam niecierpliwie :).
salma75

Post » Wto paź 12, 2010 18:04 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

:lol:mnie też podoba się ten kolor.Gdybyś nie chciała została by dla mnie.Na pierwszej stronie jest wzór co masz zmierzyć ....wymiary potrzebne do zrobienia mitenek [ za moich młodych czasów mówiło się getry na dłonie ] Teraz też jestem młoda,ale INACZEJ :smiech3:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto paź 12, 2010 18:17 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

welina, a kiedy w przybliżeniu ja mogę liczyć na swoje ocieplenie :) i czy OK z tym etui ?
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Wto paź 12, 2010 18:18 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

welina pisze::lol:mnie też podoba się ten kolor.Gdybyś nie chciała została by dla mnie.Na pierwszej stronie jest wzór co masz zmierzyć ....wymiary potrzebne do zrobienia mitenek [ za moich młodych czasów mówiło się getry na dłonie ] Teraz też jestem młoda,ale INACZEJ :smiech3:

:)

Obwód I - 15cm
Obwód II - 17cm
Długość - 8cm

Daj znać jak będzie gotowe :).

Pozdrawiam!
salma75

Post » Śro paź 13, 2010 8:03 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

galleana-etui zostawiłam dla ciebie.Włóczka kupiona.Komplet będzie za około dwa tygodnie,ponieważ marzłaś pożałowałam się ciebie i wpuściłam twój komplet przed obiecanym dla mojej koleżanki.Gdyby się dowiedziała byłaby na mnie wściekła. :evil: Teraz kończę brązowy dla mojej przyjaciółki,która będzie jeszcze miesiąc za granicą.Jeżeli będzie się tobie podobał zdążę dla niej wydziergać,a ten będzie dla ciebie. :ok:

welina

Post » Śro paź 13, 2010 8:15 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

fonja..etui ma długi sznureczek,ponieważ przeznaczony był do noszenia na szyi[skrócić można zawsze!!! ]Wymyślić coś nowego też dla mnie nie problem.Jaki byś chciała kolor ??? Choć mam mało czasu może bym zrobiła bo kocham koty,ale nie na wczoraj :kotek:

welina

Post » Śro paź 13, 2010 15:40 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

welina pisze:galleana-etui zostawiłam dla ciebie.Włóczka kupiona.Komplet będzie za około dwa tygodnie,ponieważ marzłaś pożałowałam się ciebie i wpuściłam twój komplet przed obiecanym dla mojej koleżanki.Gdyby się dowiedziała byłaby na mnie wściekła. :evil: Teraz kończę brązowy dla mojej przyjaciółki,która będzie jeszcze miesiąc za granicą.Jeżeli będzie się tobie podobał zdążę dla niej wydziergać,a ten będzie dla ciebie. :ok:

bardzo bardzo dziękuję :1luvu:
Obrazek
Obrazek

galleana

Post » Śro paź 13, 2010 19:37 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

Witam!Kolor może być taki jak jest lub jaki zaproponujesz.Generalnie zależy mi na tym, by było wygodne na tel. do schowania w torbie wiec mały sznureczek lub klapka,ale nie mam wyobrażenia- Ty tu rządzisz.Moge poczekać,jak coś wymyślisz to daj mi znać poprostu.Z góry dziękuję

fonja

Post » Pt paź 15, 2010 23:26 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

Czy fioletowe ponczo jest aktualne i z jakiej włóczki jest zrobione ?

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Sob paź 16, 2010 0:46 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

fioletowe ponczo jest aktualne-zrobione z akrylu.Wykończenie i frędzle spiralki zrobione w tym samym kolorze,ale akryl z wełną,aby były cięższe i ładniej się układały :cat3:

welina

Post » Wto paź 19, 2010 9:02 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

przypominam, że w pierwszym poście są gotowe rzeczy, które czekają na swoich właścicieli :)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Śro paź 20, 2010 13:14 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

ewcik, kasa doszła???
Obrazek
Obrazek

galleana

Post » Czw paź 21, 2010 17:58 Re: SPRZEDAM CIOCINE ROBÓTKI poncza GOLFY KOMINY CZAPKI KOTY

Uroczyście oświadczam , że jestem od dzisiaj właścicielka absolutnie fenomenalnego brązowego kompletu oraz cudnej urody etui na komórkę. Możecie mi zazdrościć :twisted:
Obrazek
Obrazek

galleana

[poprzednia][następna]