milu pisze:Proszę 30a, 33a tusz, 36a, i przygarnę 5f. Czy mogę zrobić przelew a rzeczy wędrują na kupkę i czekają?
Dziękuję
jasne , że tak 
milu pisze:Proszę 30a, 33a tusz, 36a, i przygarnę 5f. Czy mogę zrobić przelew a rzeczy wędrują na kupkę i czekają?
jasne , że tak 

dzisiaj rano było sprzątanie pchlich truchełek, brr..
ametyst55 pisze:Maluchy zostały wczoraj odpchlone i wyszło z nich dziesiątki pchełdzisiaj rano było sprzątanie pchlich truchełek, brr..
Kotusie dostały tymczasowe imiona Tobiś i Tinka (doroślej Tobiasz i Tina), Tobiś ma mniejszy brzuszek i zaczął ładnie się bawić piłeczkami i drapaczkiem. Próbuje też zaczepiać siostrzyczkę , ale biedusia nie ma jeszcze na tyle siły żeby z nim szaleć. Tinka zaczęła sporo jeść, biedactwo nadrabia okresy niedojadania
Daję jej kilka razy dziennie małe porcje, podaję też kilka kropel espumisanu dla niemowląt bo biedusia ma jeszcze duży brzuszek. Tobiś waży 1300 g, Tinka 600 g
wet określił ich wiek na 3,5 miesiąca. Obydwoje dostają też krople do oczu. Tobiś zacząl dzisiaj miauczeć , Tinka otwiera buźkę , ale nie wydaje dźwięków. Martwię się czy ona nie ma wad rozwojowych, ale na razie wstrzymamy się z badaniami. Poczekamy aż trochę się wykuruje i dopiero wtedy zdecydujemy co dalej.

ametyst55 pisze:milu pisze:Proszę 30a, 33a tusz, 36a, i przygarnę 5f. Czy mogę zrobić przelew a rzeczy wędrują na kupkę i czekają?
Dziękujęjasne , że tak
milu pisze:ametyst55 pisze:milu pisze:Proszę 30a, 33a tusz, 36a, i przygarnę 5f. Czy mogę zrobić przelew a rzeczy wędrują na kupkę i czekają?
Dziękujęjasne , że tak
Już robię przelew, tylko popraw proszę na 1 stronie i na kupce - nie 35a róż, tylko 36a olejek do ust chciałamNie używam różu, więc niestety się nie przyda

ale nadal waży tylko 810 g. Braciszek waży 1320 g, czyli na razie nie przybrał na wadze. Maluchy szaleją po domu, bawią się piłeczkami i myszkami, gonią się między pokojami i "mordują" nawzajem, pełen pakiet maluszkowych harców 

A ona może jeszcze pokazać swoje wokalne zdolności jak wyrośnie na panienkę. I wtedy zatęsknisz za dniem dzisiejszym 

ametyst55 pisze:W weekend porobię zdjęcia to zobaczycie jak się malutka zmieniła

Atta pisze:Poproszę o podsumowanie, żebym wiedziała ile dopłacić i możesz słać

ametyst55 pisze:Atta pisze:Poproszę o podsumowanie, żebym wiedziała ile dopłacić i możesz słać
Zrobię to po południu bo na Twoje skarby muszę zorganizować spore pudełko
szaleją na całego , zaczęły nawet wchodzić na stół. Tinka nadal otwiera pyszczek i nie wydaje żadnych dźwięków, ale je za trzy koty i przybiera na wadze 
ametyst55 pisze:Widziałam wczoraj Tosię jak wracała ze "stołówki" u sąsiadki. Kotusia zrobiła się okrąglejsza, sierść ładnie odrosła. Jak podeszłam do niej to Tosia mnie poznała i przywitała się ze mnąBardzo mnie ucieszyło, że koteczka jest wreszcie w dobrej kondycji. Teraz musimy pomyśleć o jakiejś budce dla niej. Wydaje mi się, że ona mieszka w takim opuszczonym domu, ale nie jestem w stanie tego dokładnie sprawdzić bo to prywatny i ogrodzony teren.
Maluchy coraz lepiejszaleją na całego , zaczęły nawet wchodzić na stół. Tosia nadal otwiera pyszczek i nie wydaje żadnych dźwięków, ale je za trzy koty i przybiera na wadze

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość