62. kostki napowietrzające zielone 5 szt. 0,80
65. Termometr akwariowy naklejany, zewnętrzny 3 szt. 2,50
77. Kurtyna napowietrzająca. 90 cm, giętka 1 szt. 11,00
Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.plMonikaWarszawa pisze:czy są dostępne![]()
62. kostki napowietrzające zielone 5 szt. 0,80
65. Termometr akwariowy naklejany, zewnętrzny 3 szt. 2,50
77. Kurtyna napowietrzająca. 90 cm, giętka 1 szt. 11,00

Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

Kotina pisze:Witaj,
jesli jest jeszcze to poprosze nr 17 - kombinezon moro oraz nr 51 - adresowka

harpia pisze:Andorko czy te psie butki są aktualne?
One pasują na każdą psią łapę?
Szukam czegoś takiego na długonogie wyżłopodobne 15kg ADHD, które co rusz rozwala sobie łapki na łace, teraz łazi na spacery w różowej dziecięcej skarpetce, wygląda obciachowo
Georg-inia pisze:Ania, to ja bym jeszcze chciała tę wpinkę do pasów bezpieczeństwa - nr 40.
Szelki posiadam, ale z taką zwykłą krótką smyczką, którą muszę przypinać. A tu widzę, że nawet regulacja długości jest?
i żeby głupiej kasy nie wysyłaćdodaj 10 skręcanych kabanosików - to są takie jak te kości ze ścięgien i skóry? takie jakby wędzone i prasowane? do gryzienia i ciumkania? mam na dt małego psiaka, akurat dla niego by były. Razem będzie 15 zł?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości