maczkowa pisze:kurcze, wczoraj byłam warzywko, nie dałam rady zamówic i juz dziewczyny mi ilosci pomieszały
ale tak- syrop z mniszka to z cukrem tylko? jakie pojemnosci i ile masz? i ta konfitura cytrynowa to co to zacz?
a poprosze na bank-
Soki malinowe
- pasteryzowane bez cukru, trzymane w lodówce: szt 8szt - to, co zostało
-jangenizowane z odrobiną soli himalajskiej różowej: 4szt
-50g cukru białego na l/kg soku : 4szt
- 100g cukru trzcinowego/kg, 300ml, 5szt
-Maliny całe pasteryzowane bez cukru w soku własnym, w butelce 300ml
[ objętość malin po pasteryzacji to 3/5]. 11zł szt 2 szt
-Maliny całe , jangenizowane, bez cukru, z dodatkowym sokiem malinowym + imbir suszony/mielony, 720ml[prawie cały słoik], 1 szt 30zł
-Dżem malinowy bez pestek, bez cukru, jangenizowany mus + agar, z lodówki, 2 szt, 210ml 15zł
-Konfitura truskawkowo-malinowa +imbir mielony+goździk mielony, 330ml, 16zł szt 2
-mUS żółta śliweczka, jangenizowana, kwaskowa, 330ml , 10zł szt 2
-Dżem , mus, żółta śliweczka [takie polskie mango] , agar, słodki, 330ml, 12zł szt 2
- mus malinowy bez pestek z agarem+cukier trzcinowy, 330ml, 16zł; szt 3
po 1- jeśli po zamówieniach dziewczyn nie ma takich ilości, jakie wpisałam- poproszę ile zostało.
po2. nie wiem, czy to da radę wysłać w jednej paczce, może być ciężkie i skłonne do potłuczenia- przelicz to milena
bo jeszcze pewnie te mniszki i cytrynowe będę brała, tylko jak mi dopiszesz co zacz
i...
to, co pisałam o szczątkowości, to w ŻADNYM wypadku nie był jakiś zarzut do Ciebie, jak najbardziej rozumiem, że ciężko czasem usiąść i zebrać wszystko do kupybardziej się tlumaczyłam sama, że caly czas poczytywałam, a nie byłam w stanie się zmobilizować i wypisać sobie czego chcę
i bardzo wspólczuje straty futerek i trzymam kciuki, żeby się ustabilizowało i problemy przeszły
SabaS pisze:maczkowa jakby co to się podzielę słoikiem, jest taki wybór że spokojnie znajdę dla siebie coś innego

etykiety też da rade ale odręcznie wypisane na ładnym wzorku.włóczka pisze:Dopiero dotarłam![]()
To ja oprócz tych 300g grzybów poproszę jeszcze jeśli jest:
8. Konfitura truskawkowo-malinowa +imbir mielony+goździk mielony, 330ml, 16zł szt - jeden słoik
19. mUS żółta śliweczka, jangenizowana, kwaskowa - jeden słoik
20. Dżem , mus, żółta śliweczka [takie polskie mango] , agar, słodki, 330ml - jeden słoik
37. dżem jagoda, pektyna, bez cukru (albo ten z cukrem jeśli tego bez cukru nie będzie) - jeden słoik
i do tego pozostałe grzyby tzn. te 210 gram
zbierane na prawdziwym odludziu i początkowo jeszcze zbieraliśmy jagody bo tam były o tej porze roku 
SabaS pisze:Nikt sie nie spiera, a Ty się ciesz milena88, że Twoje wyroby mają takie branie![]()
maczkowa odstępuję Ci słoik a ja sobie na spokojnie coś dobiorę, jak milena podsumuje co jest jeszcze dostępne. Jest ok?
magicmada pisze:Czy dla mnie będą musy i 4 soki? I Nalewka 300 ml?
maczkowa pisze:A z tymi butelkami, to ja chętnie jakieś zdjęcie, to zdecyduje, które wziąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość