Nelly pisze:ametyst55 pisze:Właśnie był wet, Filemon dostał inny opioid, ale gdy wet zobaczył dziś Filemona to stwierdził , że niestety nie wygląda to dobrzemożliwe, że to terminalna faza chłoniaka
![]()
Mój biedny chłopczyk
ametyst55 pisze:Dzisiaj Filemon też źle się czujegłówka spuchnięta, troszkę zjadł, ale to ciągle za mało.
Po sterydzie czuł się troszkę lepiej , ale miał za to okresy niedotlenienia. Już nie wiem co lepsze, dzisiaj znowu wet.
![]()
Jeszcze poproszę 120a serum do szyi i gratis 3F męskie serum.
Jeśli masz do tego głowę to podlicz mnie proszę, ale mogę poczekać z wysyłką a za towar zapłacę. Wysyłkę poproszę tak jak było zwykłym.
EDIT
Za rzeczy wpłaciłam, za wysyłkę mi podasz bo może inna kwota będzie.

Tyiga pisze:15a. Woda perfumowana RARE FLOWERS NIGHT ORCHID, 50 ml, folia
CW

alessandra pisze:49a i 50 a poprosze dziś
odłożone 

Może trochę bardziej się zawiesza po tej dawce, ale przynajmniej go nie boli 

ametyst55 pisze:Filemonek dostał dzisiaj trochę większą dawkę środka przeciwbólowego ( bunondol nadal jest niedostępny) i właśnie je trzecią, spóźnioną kolacjęMoże trochę bardziej się zawiesza po tej dawce, ale przynajmniej go nie boli

ametyst55 pisze:Przyszły wyniki Filemonajest bardzo źle
![]()
Rozpoznanie:
Guz jamy nosowej prawej oraz zatoki klinowej prawej, ze zmianą agresywną ściany jamy nosowej, kości sitowej oraz lemiesza, początkiem wzrostu do oczodołu prawego dołu przedniego czaszki oraz nosogardzieli. Cechy zmiany nowotworowej o charakterze złośliwym, możliwa metastaza do węzłów chłonnych żuchwowych.
Trzeba pamiętać, że to badanie sprzed tygodniaIdę dzisiaj porozmawiać z wetem co dalej , ale wydaje mi się, że taki stan to tylko opieka paliatywna

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości