Taya pisze:Dzień dobry, ja po piłeczki i ośmiorniczkipoproszę po dwie.
Czy można wybierać, czy to wysyłka losowych?
Taya pisze:To ja poproszę pastelowe - róże, brzoskwinie, seledyny, błękity - którykolwiek z tych albo podobne.
Jeśli znajdzie się piłeczka to ją dodatkowo też poproszę, jak nie to dwie ośmiorniczki i dwie piłeczki ze sznurkiem.
Ciocia życzy , my robim
idem Dużom powiadomić, coby siem do roboty brała i napiszem pewiu gdy będzie gotowe a w pas siem kłaniam z podziękowaniem Tuliś

mir.ka pisze:no i dla nas tez cos niech już zacznie robić ,bo sie zjawimy po to niedługo

realnie kolor taki,że po oczach daje nieźle , mniemam,że nawet świeci w nocy morelowa pisze:To jest bardzo dobry pomysł.
Jak gruby jest taki ręczniczek? Jak gruby frote czy jak taki cienki bawełniany, których chyba u nas nie ma [mam takie przywiezione z Indii i najchętniej ich używam - trochę jak ścierki są] ?
alessandra pisze:Idąc z duchem czasu a zapatrując się na kraje , gdzie już zmądrzeli i miast "dobrej i taniej" chińskiej tandety jako super git reklamowanej, wracają do dobrych dawnych zwyczajów , znaczy zdiełano rukami a z surowca naturalnego , ot ręczniczek do rąk zrobiłam celem testu![]()
100 % przędzy bawełnianej, co czyni chłonnym a miłym w dotyku![]()
z lampą i bez , coby i kolor i fakturę pokazać, kolory to letnie niebo z nutą słońca, na zdjeciach nieco zbyt szare wyszły![]()
myślicie, że ma to przyszłość u nas? w sensie bliższej niż 50lat, cobym dożyła

mir.ka pisze:alessandra pisze:Idąc z duchem czasu a zapatrując się na kraje , gdzie już zmądrzeli i miast "dobrej i taniej" chińskiej tandety jako super git reklamowanej, wracają do dobrych dawnych zwyczajów , znaczy zdiełano rukami a z surowca naturalnego , ot ręczniczek do rąk zrobiłam celem testu![]()
100 % przędzy bawełnianej, co czyni chłonnym a miłym w dotyku![]()
z lampą i bez , coby i kolor i fakturę pokazać, kolory to letnie niebo z nutą słońca, na zdjeciach nieco zbyt szare wyszły![]()
myślicie, że ma to przyszłość u nas? w sensie bliższej niż 50lat, cobym dożyła
to bawełna czy jakaś inna włóczka?
chyba bym chciała![]()
tylko za ile?
poszukam bawełnianej przędzy przy okazji , bo bardzo trudno dostać czystą, zwykle są z domieszkami, a to jest dobry materiał na ręczniki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość