Prosze o Zamkniecie Wątku , dziekuję

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie cze 10, 2018 8:50 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

Dzień dobry, ja po piłeczki i ośmiorniczki :) poproszę po dwie.
Czy można wybierać, czy to wysyłka losowych?

Taya

Od: Czw sty 12, 2012 13:50

Post » Nie cze 10, 2018 13:17 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

Taya pisze:Dzień dobry, ja po piłeczki i ośmiorniczki :) poproszę po dwie.
Czy można wybierać, czy to wysyłka losowych?

dobry na dzień Taya :D
na zamówienie wg życzenia kolorki :D
obecnie zamiast piłeczek są te z ogonkiem i grzechotką w środku, może jedną jeszcze piłeczkę znajdę :wink:
te z ogonkiem są z grzechotką w środku, zdjęcie muszę wstawić na 1 stronę , przepraszam :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie cze 10, 2018 15:06 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

To ja poproszę pastelowe - róże, brzoskwinie, seledyny, błękity - którykolwiek z tych albo podobne.
Jeśli znajdzie się piłeczka to ją dodatkowo też poproszę, jak nie to dwie ośmiorniczki i dwie piłeczki ze sznurkiem.

Taya

Od: Czw sty 12, 2012 13:50

Post » Nie cze 10, 2018 15:37 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

Taya pisze:To ja poproszę pastelowe - róże, brzoskwinie, seledyny, błękity - którykolwiek z tych albo podobne.
Jeśli znajdzie się piłeczka to ją dodatkowo też poproszę, jak nie to dwie ośmiorniczki i dwie piłeczki ze sznurkiem.

ta jest :ok: Ciocia życzy , my robim :ok: idem Dużom powiadomić, coby siem do roboty brała i napiszem pewiu gdy będzie gotowe a w pas siem kłaniam z podziękowaniem Tuliś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alessandra

Post » Nie cze 10, 2018 16:00 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

no i dla nas tez cos niech już zacznie robić ,bo sie zjawimy po to niedługo :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 10, 2018 21:43 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

mir.ka pisze:no i dla nas tez cos niech już zacznie robić ,bo sie zjawimy po to niedługo :wink:

Ciocia siem nie martfiom, coś w szufladzie już czeka ino dzwonki dostawimy :wink:

alessandra

Post » Pon cze 11, 2018 22:28 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

alessandra pisze:ObrazekObrazek

Wiedziałam,że tu bedom lepsiejsze widoki na te serwete :twisted: Piękna ci ona jak malowanie. Siem pozachwycam :love:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto cze 12, 2018 12:15 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

dziękuję :1luvu: realnie kolor taki,że po oczach daje nieźle , mniemam,że nawet świeci w nocy :lol:

alessandra

Post » Śro cze 13, 2018 13:29 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- pink

Melduję,że ogonkowe takie są do wyboru dla Cioci Tayi i Cioci mir.ki proszę tylko o cierpliwość, bo dzwonków się nie mogę doczekać i stąd to opóźnienie :roll:
ObrazekObrazek
zdjęcie z lampa i bez
a tu kolory do wyboru na ośmiorniczki -na razie jest seledynowa czekająca na dzwoneczki :wink:
Obrazek

alessandra

Post » Śro cze 13, 2018 16:16 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- zabafki

Idąc z duchem czasu a zapatrując się na kraje , gdzie już zmądrzeli i miast "dobrej i taniej" chińskiej tandety jako super git reklamowanej, wracają do dobrych dawnych zwyczajów , znaczy zdiełano rukami a z surowca naturalnego , ot ręczniczek do rąk zrobiłam celem testu :wink:
100 % przędzy bawełnianej, co czyni chłonnym a miłym w dotyku :D

z lampą i bez , coby i kolor i fakturę pokazać, kolory to letnie niebo z nutą słońca, na zdjeciach nieco zbyt szare wyszły :?
Obrazek
Obrazek

myślicie, że ma to przyszłość u nas? w sensie bliższej niż 50lat, cobym dożyła :mrgreen:

alessandra

Post » Śro cze 13, 2018 16:33 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- zabafki i cuś na test

To jest bardzo dobry pomysł.
Jak gruby jest taki ręczniczek? Jak gruby frote czy jak taki cienki bawełniany, których chyba u nas nie ma [mam takie przywiezione z Indii i najchętniej ich używam - trochę jak ścierki są :mrgreen: ] ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 13, 2018 17:00 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- zabafki i cuś na test

morelowa pisze:To jest bardzo dobry pomysł.
Jak gruby jest taki ręczniczek? Jak gruby frote czy jak taki cienki bawełniany, których chyba u nas nie ma [mam takie przywiezione z Indii i najchętniej ich używam - trochę jak ścierki są :mrgreen: ] ?

grubszy niż te z Indii,cieńszy niż frotowe dobre gatunkowo; grubość można zmienić wedle gustu i potrzeb, myślę,że spokojnie grubszą nitkę także można dostać :wink:

alessandra

Post » Czw cze 14, 2018 9:52 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- zabafki

alessandra pisze:Idąc z duchem czasu a zapatrując się na kraje , gdzie już zmądrzeli i miast "dobrej i taniej" chińskiej tandety jako super git reklamowanej, wracają do dobrych dawnych zwyczajów , znaczy zdiełano rukami a z surowca naturalnego , ot ręczniczek do rąk zrobiłam celem testu :wink:

z lampą i bez , coby i kolor i fakturę pokazać, kolory to letnie niebo z nutą słońca, na zdjeciach nieco zbyt szare wyszły :?
Obrazek
Obrazek

myślicie, że ma to przyszłość u nas? w sensie bliższej niż 50lat, cobym dożyła :mrgreen:

to bawełna czy jakaś inna włóczka?

chyba bym chciała :roll:
tylko za ile? :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 14, 2018 11:53 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka- zabafki

mir.ka pisze:
alessandra pisze:Idąc z duchem czasu a zapatrując się na kraje , gdzie już zmądrzeli i miast "dobrej i taniej" chińskiej tandety jako super git reklamowanej, wracają do dobrych dawnych zwyczajów , znaczy zdiełano rukami a z surowca naturalnego , ot ręczniczek do rąk zrobiłam celem testu :wink:

Obrazek
Obrazek

to bawełna czy jakaś inna włóczka?

chyba bym chciała :roll:
tylko za ile? :(

na razie to testowy model :wink: na ręczniki tylko 100% bawełny , bo musi dobrze wsiąkać :ok: poszukam bawełnianej przędzy przy okazji , bo bardzo trudno dostać czystą, zwykle są z domieszkami, a to jest dobry materiał na ręczniki

alessandra

[poprzednia][następna]