mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Mała dokładka kosmetyków, zaraz uzupełnię resztę opisów
![]()
Zapraszam
nie wiem czy powinnam zaglądać, bo ja na razie "goła"
zapraszam 
ser_Kociątko pisze:20 25 31 i patrze sobie jeszcze
odłożone 

mir.ka pisze:116a proszę
odłożone 

ametyst55 pisze:Zadzwoniłam do weta czy oglądał płytkę z tomografii, wg niego obraz nie jest dobry, zajęte zatoki i jama nosowa, brak prześwitu w jamie nosowej, wet podejrzewa chłoniakaczekamy oczywiście na opis , ale Filemon jest coraz słabszy i ma coraz częstsze okresy niedotlenienia
Atta pisze:ametyst55 pisze:Zadzwoniłam do weta czy oglądał płytkę z tomografii, wg niego obraz nie jest dobry, zajęte zatoki i jama nosowa, brak prześwitu w jamie nosowej, wet podejrzewa chłoniakaczekamy oczywiście na opis , ale Filemon jest coraz słabszy i ma coraz częstsze okresy niedotlenienia
O rany, paskudniedochodzi do podduszenia, jeszcze grzyb w gardle...

Atta pisze:Mam nadzieję,że podejrzenia weta nie sprawdzą się w tym wypadku

naszyjnik też ma potencjał Nelly pisze:Mocne kciuki za Filemona. No współczuję bardzoTrzeba być dobrej myśli.
Paczuszka u mnie w piątek przyszła - szybko - bardzo dziękuję. Baza pod cienienaszyjnik też ma potencjał
Nie wiem jeszcze jak działa ten krem bo nie otwierałam/próbowałam ale widzę, że masz taki sam otwarty - to nawet lepiej to ten co mam poczeka
To poproszę
118a. Ekspresowy korektor zmarszczek do okolic oczu I jeszcze się rozejrzę.
EDIT
Jeszcze proszę maseczkę 90A
Jeszcze się rozejrzę.
odłożone 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości