kimi1 pisze:http://myworld.ebay.pl/widdlerontheroof/
Czy ktoras z Was kupowala cos od niej/niego?
Moze ktos sie skusi, ja poluje na freye charlie od hmmm wrzesnia, na allegro nie ma a 140 zl w polskich sklepach to dla mnie za duzo...
yosia pisze:a ja szukam 32DD, jakby ktos mial cos takiego lub inne rozmiary pasujace na takie cycki, ze wzgledu na swoja rozciagliwosc czy malo/duzomiseczkowosc, to poprosze.

Aga__ pisze:Wyglada na to,ze wyroslam z freya Mitzy![]()
Jest cudna i biust wyglada w niej swietnie, zbiera boki i daje ksztalt jabluszek.
Rozmiar 65E,czerwona.
Scisla jak nie wiem co, nie rozciaga sie, mialam ja moze ze trzy razy.
o taka
Cena to 45 zl plus ew. przesylka
Blues pisze:yosia pisze:a ja szukam 32DD, jakby ktos mial cos takiego lub inne rozmiary pasujace na takie cycki, ze wzgledu na swoja rozciagliwosc czy malo/duzomiseczkowosc, to poprosze.
ja mam aragona w tym rozmiarze, tylko bez kwiatka miedzy miseczkami. Jest nowy, ale nie ma papierowych metek. Kolor to porcelanowy róż.
yosia pisze:dzieki za propozycje, chwilowo cos mi sie stalo z pacha i tak mnie boli, ze sie dotknac nie moge i nie nosze stanika i na dodatek kryzys finansowy mnie dopadlale bede pamietac

doska_2 pisze:Aga__ pisze:Wyglada na to,ze wyroslam z freya Mitzy![]()
Jest cudna i biust wyglada w niej swietnie, zbiera boki i daje ksztalt jabluszek.
Rozmiar 65E,czerwona.
o taka
jakby co to biore w ciemno !!!!!!!!!!!!!!!!
Aga__ pisze:doska_2 pisze:Aga__ pisze:Wyglada na to,ze wyroslam z freya Mitzy![]()
Rozmiar 65E,czerwona.
o taka
Wlasnie dostalam pw,ze skanka pije w mostek, wiec jak tylko dojdzie do mnie z powrotem zapraszam po odbior
doska_2 pisze:Aga__ pisze:Wyglada na to,ze wyroslam z freya Mitzy![]()
Rozmiar 65E,czerwona.
o taka
Misiu pisze:
Hmm, Aga, to ja po Tobie donaszałam staniki... jak to : wyrosłaś???? Dlaczego ja nie "rosnę"???????? Kurcze, ja mam ciągle te same wymiary, co pół roku temu, a u Ciebie jak w kalejdoskopie
Zazdraszczam
kimi1 pisze:Misiu pisze:
Hmm, Aga, to ja po Tobie donaszałam staniki... jak to : wyrosłaś???? Dlaczego ja nie "rosnę"???????? Kurcze, ja mam ciągle te same wymiary, co pół roku temu, a u Ciebie jak w kalejdoskopie
Zazdraszczam
Misiu, a pamietasz biala Pollyanne 28E?
Na mnie juz tez dawno za mala (a szkoda), teraz inna forumowiczka ja ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość