Giełda Lobby Biuściastych- sprzedam/kupię stanik :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon lut 02, 2009 3:19

a ja szukam 32DD, jakby ktos mial cos takiego lub inne rozmiary pasujace na takie cycki, ze wzgledu na swoja rozciagliwosc czy malo/duzomiseczkowosc, to poprosze.
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Pon lut 02, 2009 14:08

kimi1 pisze:http://myworld.ebay.pl/widdlerontheroof/

Czy ktoras z Was kupowala cos od niej/niego?

Moze ktos sie skusi, ja poluje na freye charlie od hmmm wrzesnia, na allegro nie ma a 140 zl w polskich sklepach to dla mnie za duzo...

ja kupowałam kilka razy, zawsze dochodziło, bez problemów, towar zgodny z opisem :)

Yagutka

Od: Nie paź 01, 2006 17:27

Post » Pon lut 02, 2009 17:31

yosia pisze:a ja szukam 32DD, jakby ktos mial cos takiego lub inne rozmiary pasujace na takie cycki, ze wzgledu na swoja rozciagliwosc czy malo/duzomiseczkowosc, to poprosze.

ja mam aragona w tym rozmiarze, tylko bez kwiatka miedzy miseczkami. Jest nowy, ale nie ma papierowych metek. Kolor to porcelanowy róż.
Obrazek
ObrazekMaksioObrazekUtuli

Blues

Od: Wto maja 25, 2004 12:15

Post » Pon lut 02, 2009 21:06

nieaktualne ;)
Ostatnio edytowano Wto lut 17, 2009 22:37 przez myshka, łącznie edytowano 1 raz

myshka

Od: Wto wrz 11, 2007 21:24

Post » Pt lut 06, 2009 15:37

sprzedam:
Fantasie Smoothing 32G kolor: beż
o taka: http://www.figleaves.com/uk/product.asp ... id=EV-4500
stan: nowa z kompletem metek
cena: 50PLN+koszt przesylki
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt lut 06, 2009 20:18 help !!!!

Ja właśnie byłam dzis w sklepie!!! Wymierzono mnie i sie okazało ze nie 75B tylko 65 E lub ang. 30 E .Dlatego poszukuje czegoś sensownego. Moze kto dysponuje do sprzedania ???? :)

doska_2

Od: Pt paź 27, 2006 12:48

Post » Pt lut 06, 2009 20:22

Aga__ pisze:Wyglada na to,ze wyroslam z freya Mitzy :?
Jest cudna i biust wyglada w niej swietnie, zbiera boki i daje ksztalt jabluszek.
Rozmiar 65E,czerwona.
Scisla jak nie wiem co, nie rozciaga sie, mialam ja moze ze trzy razy.
o taka
Obrazek

Cena to 45 zl plus ew. przesylka

jakby co to biore w ciemno !!!!!!!!!!!!!!!!

doska_2

Post » Pt lut 06, 2009 20:26

Blues pisze:
yosia pisze:a ja szukam 32DD, jakby ktos mial cos takiego lub inne rozmiary pasujace na takie cycki, ze wzgledu na swoja rozciagliwosc czy malo/duzomiseczkowosc, to poprosze.

ja mam aragona w tym rozmiarze, tylko bez kwiatka miedzy miseczkami. Jest nowy, ale nie ma papierowych metek. Kolor to porcelanowy róż.
Obrazek

dzieki za propozycje, chwilowo cos mi sie stalo z pacha i tak mnie boli, ze sie dotknac nie moge i nie nosze stanika i na dodatek kryzys finansowy mnie dopadl ;) ale bede pamietac
Obrazek

yosia

Post » Pt lut 06, 2009 20:47

yosia pisze:dzieki za propozycje, chwilowo cos mi sie stalo z pacha i tak mnie boli, ze sie dotknac nie moge i nie nosze stanika i na dodatek kryzys finansowy mnie dopadl ;) ale bede pamietac

czy to taki ból jakby Ci się ciało rozrywało pod skórą? każde podniesienie ręki czy próba dotknięcia wywołuje koszmarny ból?
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt lut 06, 2009 21:12

to taki bol bolacy ;) chyba mam troche pache spuchnieta, jak naciskam to mnie boli, jak przyciskam reke do tulowia to tez boli, jak mocno odciagne to tez. generalnie teraz boli mnie troche mniej, moze od posmarowania fastumem, ale wczoraj to nie wiedzialam jak sie w nocy ulozyc, zeby mnie nie bolala :( na poczatku, jak jeszcze nie bolalo bardzo, myslalam, ze od golenia pachy mi sie jakies zapalenie mieszka wloswego zrobilo, ale jadnak nie. najbardziej boli naciskanie na pachowa bule, gdzie pod spodem jest jakies sciegno czy cos takiego. nie kojarze jednak, zebym sobie cos naciagnela czy stlukla. wiem tylko, ze ramiaczka nowego stanika mnie tam naciskaly przez ostatanie kilka dni. nie wiem tez czy to wezel chlonny, bo nie wiem jak go wyczuc :(
Obrazek

yosia

Post » Pt lut 06, 2009 22:11

doska_2 pisze:
Jest cudna i biust wyglada w niej swietnie, zbiera boki i daje ksztalt jabluszek.
Rozmiar 65E,czerwona.
o taka
Obrazek

Wlasnie dostalam pw,ze skanka pije w mostek, wiec jak tylko dojdzie do mnie z powrotem zapraszam po odbior :)
Aga__

Post » Pt lut 06, 2009 23:09

Aga__ pisze:
doska_2 pisze:
Rozmiar 65E,czerwona.
o taka
Obrazek

Wlasnie dostalam pw,ze skanka pije w mostek, wiec jak tylko dojdzie do mnie z powrotem zapraszam po odbior :)

superowo to czekam na info :))

doska_2

Post » Sob lut 07, 2009 9:36

doska_2 pisze:
Rozmiar 65E,czerwona.
o taka
Obrazek

Hmm, Aga, to ja po Tobie donaszałam staniki... jak to : wyrosłaś???? Dlaczego ja nie "rosnę"???????? Kurcze, ja mam ciągle te same wymiary, co pół roku temu, a u Ciebie jak w kalejdoskopie :evil:
Zazdraszczam :twisted:

Misiu

Od: Wto paź 18, 2005 8:37

Post » Sob lut 07, 2009 10:31

Misiu pisze:
Hmm, Aga, to ja po Tobie donaszałam staniki... jak to : wyrosłaś???? Dlaczego ja nie "rosnę"???????? Kurcze, ja mam ciągle te same wymiary, co pół roku temu, a u Ciebie jak w kalejdoskopie :evil:

Misiu, a pamietasz biala Pollyanne 28E :D ?
Na mnie juz tez dawno za mala (a szkoda), teraz inna forumowiczka ja ma :D

kimi1

Od: Śro lut 22, 2006 12:09
Post » Sob lut 07, 2009 11:46

kimi1 pisze:
Misiu pisze:

Misiu, a pamietasz biala Pollyanne 28E :D ?
Na mnie juz tez dawno za mala (a szkoda), teraz inna forumowiczka ja ma :D

O, to chyba ta moja! To już niedługo rok będzie... łza się w oku kręci. :wink:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

[poprzednia][następna]