Fajne te portki

kiwi pisze:Wczoraj odebrałam paczkę![]()
Fajne te portki

Atta pisze:Biere sprzęt do brwiczyli nr 56 oraz kredkę 76. Czegoś takiego jak bezbarwny żel nie ma?
odłożone
chodzi Ci o żel do brwi ? chyba raz taki miałam
ale to było dawno temu.

ametyst55 pisze:Atta pisze:Biere sprzęt do brwiczyli nr 56 oraz kredkę 76. Czegoś takiego jak bezbarwny żel nie ma?
Dziękujęodłożone
chodzi Ci o żel do brwi ? chyba raz taki miałam
ale to było dawno temu.
ametyst55 pisze:Wypuściłam wreszcie Tosię, bardzo już chciała wyjść. Widuję ją u sąsiadki na daszku jak pałaszuje jedzenie. Jeśli wróci uczulenie to niestety będę ją musiała zabrać na stałe do domu.
ametyst55 pisze:
A u mnie w domu nowy przychówek - dwa zabiedzone 3,5 miesięczne kociaki. Mega zarobaczone i zapchlone, malutka dziewczynka dwa razy mniejsza od braciszka z larwami przy odbycie, oczy do leczenia. Dziewczyna, która zobaczyła w jakim stanie są kocięta postraszyła właścicielkę, że to podpada pod znęcanie się nad zwierzętami. Koty zostały podobno podrzucone na posesję kobiety. Własne kociaki ogłaszała na facebooku , a te nawet nie dostawały porządnego jedzenia![]()
Do mnie trafiły już po pierwszym przeglądzie u weta. Ponieważ dwa dni temu zostały odrobaczone i dostały antybiotyk , dzisiaj zostały powtórnie porządnie oglądnięte i odpchlone. Boję się o kotusię, bo jest naprawdę strasznie malutka i biedniutka, a musieliśmy ją odpchlić bo kociątko miało dużo pcheł, które dodatkowo ją osłabiały.
Zaraz wkleję zdjęcia to zobaczycie różnicę między nimi. Obydwa kociaki są buro-białe i mają przedłużany włos.
maluchy![]()
![]()
![]()

alessandra pisze:proszę 14a, 17a, 51a na moją kupeczkę , a rachunek juz poproszę
już zapisuję 

Koki-99 pisze:O matko, jaka biedulka. Kocurek dużo lepiej wygląda. No to masz znów zajęcie na pełny etat

ametyst55 pisze:Zacytuję się:
ametyst55 pisze:
A u mnie w domu nowy przychówek - dwa zabiedzone 3,5 miesięczne kociaki. Mega zarobaczone i zapchlone, malutka dziewczynka dwa razy mniejsza od braciszka z larwami przy odbycie, oczy do leczenia. Dziewczyna, która zobaczyła w jakim stanie są kocięta postraszyła właścicielkę, że to podpada pod znęcanie się nad zwierzętami. Koty zostały podobno podrzucone na posesję kobiety. Własne kociaki ogłaszała na facebooku , a te nawet nie dostawały porządnego jedzenia![]()
Do mnie trafiły już po pierwszym przeglądzie u weta. Ponieważ dwa dni temu zostały odrobaczone i dostały antybiotyk , dzisiaj zostały powtórnie porządnie oglądnięte i odpchlone. Boję się o kotusię, bo jest naprawdę strasznie malutka i biedniutka, a musieliśmy ją odpchlić bo kociątko miało dużo pcheł, które dodatkowo ją osłabiały.
Zaraz wkleję zdjęcia to zobaczycie różnicę między nimi. Obydwa kociaki są buro-białe i mają przedłużany włos.
maluchy![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość