PrzytulAia_maskotki, torby, legowiska_chwilowa reaktywacja;)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw lip 31, 2014 10:51 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

I dane do przelewu poproszę.Jutro wyślę przelew.

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Czw lip 31, 2014 14:37 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Ale zes sie rozwinela! :) Cudne stwory!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw lip 31, 2014 16:39 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Dziękuje Rakeo, bardzo miło to czytać :D
Własny wzór, pomysł to duży krok do przodu. Coraz bardziej również panuję nad maszyną i jadę tak prosto jak chcę ;) Również efekt końcowy coraz bardziej mnie zadawala :wink: A teraz właśnie dłubię coś zupełnie innego niż do tej pory prezentowałam tu i jeśli mi wyjdzie tak jak zamierzam, to chyba będę nawet dumna, więc :ok:

A jakby się komuś to, co szyję spodobało lub po prostu chciałby śledzić, co się tam u mnie wyrabia to zapraszam: https://www.facebook.com/PrzytulAia?ref_type=bookmark

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lip 31, 2014 17:24 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Zaznacze sobie
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt sie 01, 2014 17:06 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Piękne cudeńka tworzysz :) Jakie obecnie masz dostępne wzory materiałów do uszycia posłanka? 8)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie sie 03, 2014 18:45 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Aia pisze:Dziękuje Rakeo, bardzo miło to czytać :D
Własny wzór, pomysł to duży krok do przodu. Coraz bardziej również panuję nad maszyną i jadę tak prosto jak chcę ;) Również efekt końcowy coraz bardziej mnie zadawala :wink: A teraz właśnie dłubię coś zupełnie innego niż do tej pory prezentowałam tu i jeśli mi wyjdzie tak jak zamierzam, to chyba będę nawet dumna, więc :ok:

A jakby się komuś to, co szyję spodobało lub po prostu chciałby śledzić, co się tam u mnie wyrabia to zapraszam: https://www.facebook.com/PrzytulAia?ref_type=bookmark

Se zalajkłam ;). Na fb bywam czesciej niz tu, a i szerszej grupie mozna to pokazac. Kciuki za rozwoj! :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto sie 05, 2014 10:23 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

dziękuję za "lajki" :ok: Staram się powoli poszerzać grono odbiorców.

Aannee, zdobyłam od Babci kilka kawałków nowych (lecz przeleżanych kilka lat w szafie) materiałów na zasłony. Jest to dość gruba tkanina (z jednej z nich mój Kaj miał uszyte posłanie i służy ono do dziś, w idealnym stanie). Muszę pomyśleć nad połączeniami, bo kolekcjonuje raczej wesołe, żywe kolory, a te są w brązach i złotach, a musi to przecież wyglądać dobrze ;)
Obrazek
Jest jeszcze cała kołdra z tego:
Obrazek
i niestety to wszystko. Za 1,5 tyg jadę na dalszy zwiad u dalszej rodziny (Ciocia obiecała mi również jakąś kolorową pościel, którą będę mogła przerobić). Zastanawiam się nad kupnem tłustej ćwiarteczki bawełny w kolorze soczyście czerwonym w białe grochy :P

Oczywiście mam jeszcze mnóstwo polarów... w przeróżnych kolorach.
Może powstać takie połączenie: http://wstaw.org/m/2014/07/19/pufy-poduchy.jpg , ale poziom obkłaczenia pewnie będzie większy, niż posłanie z bawełny/czegoś innego ;)

Aia

Post » Pt sie 08, 2014 22:51 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Żeby nie było, że kłamałem to oficjalnie, na forum ;)

Pieniążki za umówione legowisko wysłałem ;)

servantez

Od: Czw lut 20, 2014 3:25

Post » Wto sie 12, 2014 17:40 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Sama prawda :wink: Zapłacone, wysłane, sprzedane. Oby dobrze służyło :ok:

Zostało jeszcze jedno.

Aia

Post » Wto sie 12, 2014 18:30 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Hej

A ja mam pytanko takie : czy jeżeli wysłałabym do Ciebie poszwę na kołdrę, to czy wtedy mogłabyś stworzyć posłanko/posłanka? :) Mam dwie poszwy, które nie nadają się do użytkowania, tzn. są śliczne, bo kolorowe ( na mojej córci kołdry były kupowane ), ale jedna gdzieś tam ma trochę dziurek po praniu chyba, a druga, to taki materiał, że 'schodzi' z kołdry i rano po nocy kołdra w poszwie pomiętolona :oops: I jaki byłby koszt uszycia posłanka?. Te poszwy, to jedna chyba coś ze świnką peppą 8) a druga w misie ;)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro sie 13, 2014 11:11 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Myślę, że tak :)
Piszę PW.

Aia

Post » Czw sie 14, 2014 22:56 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Legowisko doszło, dzięki ;) Jak dorwę kiciusia nań, to wrzucę zdjęcie :)

servantez

Od: Czw lut 20, 2014 3:25

Post » Pon sie 18, 2014 20:04 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Czy takie 7-8 kilo jak moje zmieściło by się na tym? Zen kocha poduchy, ja kocham Zena :) No i to niebieskie pasowałoby mi do ścian :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Śro sie 20, 2014 15:37 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

O jaki ja ładny bannerek widzę u Ciebie, Magdar :D
A wiesz że mi Ciężko powiedzieć czy by się zmieścił... bo nadal Jego całego nie obejmuję wyobraźnią, tyyyle kota do ogarniecia 8O poducha ma średnicę 48 cm, jest spora. Jak dla mnie nawet dwa średnio-małe (3,5-4kg) koty by się zmieściły zwinięte w kłębki. Może byś spróbowała wyciąć okrąg z gazety i przymierzyć do Zena? ;)

Servantez, czekam na zdjęcie :) Mam nadzieję, że Tuptusiowi posłanie będzie leżało ;)

Aia

Post » Czw sie 21, 2014 11:49 Re: PrzytulAia, czyli moje szyjątka z domowego zakątka_posła

Taka aukcja!

W końcu wróciłam do domu i wystawiłam aukcję: http://allegro.pl/show_item.php?item=4534937098
Zapraszam do licytacji i przede wszystkim do udostępniania linku: https://www.facebook.com/PrzytulAia/pho ... =1&theater

Obrazek

Tym razem pieniądze w całości pójdą dla Fundacji JOKOT. Niech kotom wyjdzie na zdrowie!
Banerek:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=4534937098][img]http://wstaw.org/m/2014/08/21/baner.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowano Czw sie 21, 2014 15:41 przez Aia, łącznie edytowano 2 razy

Aia

[poprzednia][następna]