urwiniu pisze:No takie szałowe poddupniki a tu cisza? znajdę chwile to obfocę Czarne Zuo na poddupniczku i wkleję jesli mozńa
Bardzo dziękuję
urwiniu pisze:No takie szałowe poddupniki a tu cisza? znajdę chwile to obfocę Czarne Zuo na poddupniczku i wkleję jesli mozńa
annakreft pisze:powoli przymierzamy się do kolejnego podpupniczka bo Ibu zasypia nam ostatnio na torbie od laptopa

annakreft pisze:Aniu oglądałyśmy i wybierałyśmy z Ibu i doszłyśmy do wniosku że do nowej obróżki ( z feromonami na uspokojenie) najlepiej pasuje nr 13
_namida_ pisze:annakreft pisze:Aniu oglądałyśmy i wybierałyśmy z Ibu i doszłyśmy do wniosku że do nowej obróżki ( z feromonami na uspokojenie) najlepiej pasuje nr 13
Annokreft, siedziałam tutaj przez 20 minut, zastanawiając się, który podpupnik najlepiej zniesie zakłaczenie kocich brzuchów tak, aby dalej wyglądał w miarę czysto i ostatecznie postawiłam na trzynastkę.
A teraz już nie mam wyjścia, muszę kupić to, co mi się najbardziej podoba i zakłaczenia nie zniesie, czyli Annozoo, poproszę nr 17
annakreft pisze:_namida_ pisze:annakreft pisze:Aniu oglądałyśmy i wybierałyśmy z Ibu i doszłyśmy do wniosku że do nowej obróżki ( z feromonami na uspokojenie) najlepiej pasuje nr 13
Annokreft, siedziałam tutaj przez 20 minut, zastanawiając się, który podpupnik najlepiej zniesie zakłaczenie kocich brzuchów tak, aby dalej wyglądał w miarę czysto i ostatecznie postawiłam na trzynastkę.
A teraz już nie mam wyjścia, muszę kupić to, co mi się najbardziej podoba i zakłaczenia nie zniesie, czyli Annozoo, poproszę nr 17
To wszystko wina IbuMała estetka mówiła że w zielonym jej blado, że w beżu to jej pyszczek będzie sie zlewał z podpupniczkiem a na pomarańczu to będzie cudny kontrast

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości