Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie lis 13, 2011 18:08 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

AniaWrocław pisze:Dzięki Gibutku za kolczyki, prześliczne :1luvu:
Jak to się mówi na Allegro: polecam gorąco tego sprzedającego :D

ja czekam z takim hasłem :mrgreen: po niedzieli ogłoszem :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Nie lis 13, 2011 18:10 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:Dzięki Gibutku za kolczyki, prześliczne :1luvu:
Jak to się mówi na Allegro: polecam gorąco tego sprzedającego :D

ja czekam z takim hasłem :mrgreen: po niedzieli ogłoszem :ryk: :ryk:

Poczekamy, zobaczymy :D
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Nie lis 13, 2011 18:22 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

krynia08 pisze::piwa:

Nie mogiem, pracuję :(
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie lis 13, 2011 18:23 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

Niedziela ,to się odpoczywa chyba :ryk:
krynia08

Post » Nie lis 13, 2011 18:37 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

krynia08 pisze:Niedziela ,to się odpoczywa chyba :ryk:

Chyba niedziela :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie lis 13, 2011 21:54 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

jutro poniedziałek :ryk: też będzie otwarte :ryk:
krynia08

Post » Nie lis 13, 2011 22:00 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

A ja właśnie Martini sączę, muszę się odstresować bo dziś cały dzień małą glistami rzyga i nic nie je sama. Wcisnęłam godzinę temu pół łyżeczki gourmeta i ociupinę śmietanki strzykawką i się modlę żeby nie wyrzygała :roll:

Aniu ciesze się że się podbają :) Takie same szwagierce zrobiłam i cały czas nosi :mrgreen: bo jej do wielu rzeczy pasują. Jak byś chciała to mogę domówić jeszcze żeby zrobić korale i bransoletkę.

Mam nadzieję że do Kryni dojdzie przesyłka. Takie jak Ty wybrałaś mam ja, moja mama i moja psiapsióła :) Ja do pracy najczęściej noszę szczególnie jak się trzeba odstawić ;)

A te turkusowa to jak babcię kocham - jak nikt nie kupi to sobie zostawię. A jak ktoś kupi to zrobię sobie takie same :mrgreen:

Jamkasica, czekam na dane do wysyłki.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lis 13, 2011 22:02 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

a Ty się Gibutku pochwal swojej D... z tym Martini , cwaniara bo ma widno do sklepu :ryk:
krynia08

Post » Nie lis 13, 2011 22:08 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

krynia08 pisze:a Ty się Gibutku pochwal swojej D... z tym Martini , cwaniara bo ma widno do sklepu :ryk:

A Martini jest dostane od braciszka :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lis 13, 2011 22:13 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

Gibutkowa pisze:A ja właśnie Martini sączę, muszę się odstresować bo dziś cały dzień małą glistami rzyga i nic nie je sama. Wcisnęłam godzinę temu pół łyżeczki gourmeta i ociupinę śmietanki strzykawką i się modlę żeby nie wyrzygała :roll:

Aniu ciesze się że się podbają :) Takie same szwagierce zrobiłam i cały czas nosi :mrgreen: bo jej do wielu rzeczy pasują. Jak byś chciała to mogę domówić jeszcze żeby zrobić korale i bransoletkę.

Mam nadzieję że do Kryni dojdzie przesyłka. Takie jak Ty wybrałaś mam ja, moja mama i moja psiapsióła :) Ja do pracy najczęściej noszę szczególnie jak się trzeba odstawić ;)

A te turkusowa to jak babcię kocham - jak nikt nie kupi to sobie zostawię. A jak ktoś kupi to zrobię sobie takie same :mrgreen:

Jamkasica, czekam na dane do wysyłki.

Się zastanowię :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie lis 13, 2011 22:20 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

Gibutkowa pisze:
krynia08 pisze:a Ty się Gibutku pochwal swojej D... z tym Martini , cwaniara bo ma widno do sklepu :ryk:

:ryk: ale sie ustawiła i po ciemaku nie musi latać :mrgreen:
krynia08

Post » Nie lis 13, 2011 22:21 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

krynia08 pisze:
Gibutkowa pisze:

:ryk: ale sie ustawiła i po ciemaku nie musi latać :mrgreen:

Ino pochwalić kochana :D Te młode gluty teraz takie mundre :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie lis 13, 2011 22:23 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

:ryk: :ryk: szkolone :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Nie lis 13, 2011 22:26 Re: Wielka WYPRZ w Gibutkowie - biżuteria Swarovski na Sylwestra

krynia08 pisze::ryk: :ryk: szkolone :ryk: :ryk: :ryk:

Za moich czasów moja pani takich szkołów nie było :(
Obrazek

AniaWrocław

[poprzednia][następna]