AniaWrocław pisze:Dzięki Gibutku za kolczyki, prześliczne![]()
Jak to się mówi na Allegro: polecam gorąco tego sprzedającego
ja czekam z takim hasłem

AniaWrocław pisze:Dzięki Gibutku za kolczyki, prześliczne![]()

krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Dzięki Gibutku za kolczyki, prześliczne![]()
ja czekam z takim hasłempo niedzieli ogłoszem
![]()

krynia08 pisze::piwa:

krynia08 pisze:Niedziela ,to się odpoczywa chyba

krynia08 pisze:a Ty się Gibutku pochwal swojej D... z tym Martini , cwaniara bo ma widno do sklepu
Gibutkowa pisze:A ja właśnie Martini sączę, muszę się odstresować bo dziś cały dzień małą glistami rzyga i nic nie je sama. Wcisnęłam godzinę temu pół łyżeczki gourmeta i ociupinę śmietanki strzykawką i się modlę żeby nie wyrzygała![]()
Aniu ciesze się że się podbająTakie same szwagierce zrobiłam i cały czas nosi
bo jej do wielu rzeczy pasują. Jak byś chciała to mogę domówić jeszcze żeby zrobić korale i bransoletkę.
Mam nadzieję że do Kryni dojdzie przesyłka. Takie jak Ty wybrałaś mam ja, moja mama i moja psiapsiółaJa do pracy najczęściej noszę szczególnie jak się trzeba odstawić
A te turkusowa to jak babcię kocham - jak nikt nie kupi to sobie zostawię. A jak ktoś kupi to zrobię sobie takie same![]()
Jamkasica, czekam na dane do wysyłki.

Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:a Ty się Gibutku pochwal swojej D... z tym Martini , cwaniara bo ma widno do sklepu
A Martini jest dostane od braciszka
ale sie ustawiła i po ciemaku nie musi latać krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:a Ty się Gibutku pochwal swojej D... z tym Martini , cwaniara bo ma widno do sklepu
A Martini jest dostane od braciszka
ale sie ustawiła i po ciemaku nie musi latać

krynia08 pisze::ryk:szkolone
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość