Nirris pisze:Nie mam zbyt wiele,ale podzielę się tym co mam. Postaram się w tym tygodniu wysłać coś dla Kasi,żeby miała coś ładnego i ciepłego na chłodniejsze dniJak rozumiem czyste,wyprane rzeczy mam wysłać na adres z pierwszego postu?
A także,jakbyś dowiedziała się czy Ola potrzebuje czegoś z przyborów szkolnych byłoby superEwentualnie coś innego?
Mama moja jak tylko usłyszała tę historię zaczęła przegrzebywać szafki,więc może znajdzie się coś jeszcze dla Kasi
Dyktatura pisze:Jeśli nic tu nie znajdę to zostało jeszcze do maja trochę czasu żeby coś znaleźć, może caritas będzie coś miał.
Dyktatura pisze:Pewnie by się przydał, bo nic takiego tam nie widziałam.
Przegrzebałam tez szafki Kasi i wiem, że Dawid ma tylko!!! 3 !!! pary spodni, w tym te jedne z paczki od Kary.
Maja nie ma w ogóle rajstopek. Skarpety dla maluchów są może 7 par z czego 4 pary również od Kary. Ola nie ma butów, ma tylko 2 pary letnich w których śmiga teraz.
Piotr i Kasia mają po 2 pary spodni. Przynajmniej mają na zmianę.
Co do alby to ja tez mam albę po mojej siostry dzieciach, ale tez będzie dużo za mała. :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości