Atta pisze:Dla mnie możesz odłożyć 48a. Balsam do ciała Perceive, bo znajomej znów nie trafiłaś w gusta perfumowe
Dziękuję
a jakie lubi ?Atta pisze:Dla mnie możesz odłożyć 48a. Balsam do ciała Perceive, bo znajomej znów nie trafiłaś w gusta perfumowe
a jakie lubi ?
Atta pisze:Interesuje ją INCANDESENCE ale to pierwsze, podstawowe pachnidło, bo teraz to chyba ma z 3 odmiany.

ametyst55 pisze:Atta pisze:Interesuje ją INCANDESENCE ale to pierwsze, podstawowe pachnidło, bo teraz to chyba ma z 3 odmiany.
Nawet 5 czy 6 odmiana koleżankę interesują chyba te żółte perfumki.
Niestety w najbliższej dostawie ich nie będzie.
Ale chyba każdy z flakonów jest innego koloru? Może i żółte, w kazdym razie w nazwie nie ma dodatkowego słowa określającego jego odmianę 

ametyst55 pisze:Tak każdy ma inny kolor i ma dodatkowo coś w nazwie, a ten żółty tylko Incandesence
Atta pisze:ametyst55 pisze:Tak każdy ma inny kolor i ma dodatkowo coś w nazwie, a ten żółty tylko Incandesence
To się nie pomylisz wypatrując odpowiedniego flakonu

Koki-99 pisze:Mi jakoś nie po drodze z avonowymi zapachami. Już tyle wypróbowałam i zawsze potem odsprzedawałam dalejZa to bardzo mi się podobają niektóre flakony, ale nie dla nich się kupuje perfumy. Chyba
Nazbierało mi się już na paczuszkę, ale tą tańszą, żebym nie przekroczyła wagi? A może jeszcze poczekać na nowości?
możesz poczekać , jak sobie życzysz 
Koki-99 pisze:To czekam...

ametyst55 pisze:U Filemona żelazo wyszło w normieczyli jest duże prawdopodobieństwo , że jest uszkodzony szpik kostny
![]()
Została nam jeszcze erytropoetyna , która kosztuje 500 zł ( muszę zapłacić za całość bo wet nie ma innego pacjenta któremu mógłby ją podać). Filemon znowu stracił przytomność w czasie snuMnie też prawie stanęło serce.

ser_Kociątko pisze:Paczuszka u mnie. Sukienka jest genialna. Ciuchy w takim rozmiarze z Avon zawsze są mile widziane

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości