agiag pisze:Welinko, uprzejmie poproszę różowy komplecik z biedronką, mitenki kocie oraz chustę szaro-niebiesko-granatową
wysyłka w poniedziałek 

agiag pisze:Ha! Do mnie już dotarła przesyłka, wszytko przepiękneBardzo dziękuję!
I chyba masz, welinko, jakieś kontakty z pocztą polską, bo wczoraj wysłałaś, a dziś już listonosz mi przyniósł

anulka111 pisze:nie otwieraja mi sie obrazki w pierwszym poscie a chcialam te butelkowa zielen poogladac

welina pisze:Witam,kopę lat ciebie nie byłoMożesz,ale na którego stycznia ? Aha to są te same wzory, tylko inne kolory
Limuś ,właśnie piję pigwusię-dzięki
aleusha pisze:welina pisze:Witam,kopę lat ciebie nie byłoMożesz,ale na którego stycznia ? Aha to są te same wzory, tylko inne kolory
No , dawno Cię nie męczyłam.
Ok, to jak takie same wzory to 1 x poproszę (ślepa jestem)
. I obojętnie na którego stycznia, chodzi mi tylko, że po 1 stycznia najwcześniej będę mogła zapłacić
.

welina pisze:aleusha pisze:welina pisze:Witam,kopę lat ciebie nie byłoMożesz,ale na którego stycznia ? Aha to są te same wzory, tylko inne kolory
No , dawno Cię nie męczyłam.
Ok, to jak takie same wzory to 1 x poproszę (ślepa jestem)
. I obojętnie na którego stycznia, chodzi mi tylko, że po 1 stycznia najwcześniej będę mogła zapłacić
.
Wierzę ci ,wiec na zapłatę bym poczekała,ale i tak nie zdążę wcześniej dziergnąć jak do 10
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość