Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob paź 15, 2011 21:42 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

yyyyyy.... no dobra, postaram sie na początku tygodnia, jestem okrutnie zajęta. Normalnie nie mam czasu wyprać kota wymoczonego w oleju...
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Nie paź 16, 2011 20:48 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

Kot w oleju... 8O No śledzia to jeszcze roumiem, ale kot...? To przekracza granice mego pojmowania :mrgreen:
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Pon paź 17, 2011 7:24 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

no, Gosia posmarowała kota, żeby włosy miał lepsze. nie kołtunią się, końcówki są zdrowsze :wink: najlepszy jest ponoć olej arganowy :mrgreen: ale oliwa też cuda czyni. na ludzkie futro. na kocie nie próbowałam :wink:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Pon paź 17, 2011 9:06 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

a ja myślałam, że do tego się używa jedwab, ale w takim razie wypróbuję sposób Gosi :P
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pon paź 17, 2011 9:52 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

tak! śmiejcie sie baby!! kot jest cały tłusty! bo intensywnie zaimpregnował się od ogona po czubki uszu. Ktoś ma ochotę na pranie kota?
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon paź 17, 2011 16:51 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

Dawaj z nim do mnie :) Muszę wyprać kocinę swoją w celach leczniczych, to i Twojego obrobię :mrgreen:
Zawsze to tylko JEDNA ranna osoba, bo bez walki kocio-ludzkiej się nie obejdzie :D
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Pon paź 24, 2011 15:33 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

dziękuję za propozycję, mój Miecio jest grzeczny w kąpieli, tylko ciężko się kąpie 7 kilogramowego kocura....
dodałam zimowe :) post pierwszy :D
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon paź 24, 2011 15:48 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

Mnie się wszystkie zimowe spodnie h&m podobają tylko jakie będę miała wymiary jak się rozpakuję :roll: Gosiu, możesz podać ile mają w biodrach i jeszcze płaszczyk Mango-jakieś wymiary?
Ostatnio edytowano Pon paź 24, 2011 15:50 przez yogusia, łącznie edytowano 1 raz

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon paź 24, 2011 15:48 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

Nie widzę płaszcza 9z, a czerwienie lubię :P

No i ten płaszczyk mango 3z fajnie wygląda. Jakie ma wymiary i czy jest ciepły?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon paź 24, 2011 16:01 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

wymiary podam wieczorkiem, ok? płaszcz czerwony dodałam fotki, płaszcz brązowy mango jest tak na teraz, na zimę to dla zimnokrwistych:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon paź 24, 2011 16:08 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

Brr! ;)

Strony z czerwonym nie istnieją :P

Kicorek

Post » Pon paź 24, 2011 16:08 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

gosikbaum pisze:wymiary podam wieczorkiem, ok? płaszcz czerwony dodałam fotki, płaszcz brązowy mango jest tak na teraz, na zimę to dla zimnokrwistych:)

Szkoda, bo ja na zimę płaszcza szukam.

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon paź 24, 2011 16:11 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

Kicorek pisze:Strony z czerwonym nie istnieją

wrrr... już coś z tym robię... jeszcze chwileczka...
yogusia pisze:Szkoda, bo ja na zimę płaszcza szukam.

na zimę mam kurtkę bardzo ciepłą diverse, czarną:) foty jutro:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon paź 24, 2011 16:28 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

Czerwony wygląda sympatycznie, podoba mi się :)
To czekam na wymiary 8)

Kicorek

Post » Pon paź 24, 2011 18:31 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam zimowe post 1

niom, też czekam na wymiary :mrgreen:

zwłaszcza. kurteczki 3z i gaci 12z i 13z.
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

[poprzednia][następna]