Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon lip 18, 2011 14:13 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

Gosia nie nerwowo.

daj nam/naszym chłopom zarobić trochę :mrgreen:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Pon lip 18, 2011 16:59 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

Dobrze to Urwiniu wpłaca za nr ii, oraz a 47, czy zdążę przed wyjazdem? :mrgreen: Pozdrawljaju :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon lip 18, 2011 17:15 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

urwiniu pisze:Dobrze to Urwiniu wpłaca za nr ii, oraz a 47, czy zdążę przed wyjazdem? :mrgreen: Pozdrawljaju :)

przygotuję paczkę, wyśle ją mój mąż zapewne w środę bo ja za 9 godzin ruszam w trasę:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon lip 18, 2011 17:16 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

gosikbaum pisze:
urwiniu pisze:Dobrze to Urwiniu wpłaca za nr ii, oraz a 47, czy zdążę przed wyjazdem? :mrgreen: Pozdrawljaju :)

przygotuję paczkę, wyśle ją mój mąż zapewne w środę bo ja za 9 godzin ruszam w trasę:)

Takiej to dobrze, gdzie Ty znowy wybywasz? I to sama?? Zazdraszczam :twisted:
salma75

Post » Pon lip 18, 2011 17:33 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

salma75 pisze:Takiej to dobrze, gdzie Ty znowy wybywasz? I to sama?? Zazdraszczam :twisted:

w Beskid Sądecki znów:) jedziemy razem ale Tż wraca zaraz, a ja zostaję z urwisami na 9 dni:) a potem wracam, przepakuję walizki i na mazury na dwa tygodnie:) a potem wracam i czeka mnie REWOLUCJA :twisted: ale to temat do wątku dla wnerwionych, tudzież Zpr
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon lip 18, 2011 22:58 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

jak bedziesz w wawie chwilke to daj znac :)
ja tam sie nie moge doczekac spotkania, mierzenia i gadania :mrgreen:

Baw sie dobrze :1luvu:
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Wto sie 23, 2011 12:05 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

jestem. powrót do rzeczywistości po ponad miesięcznej nieobecności był trudny. Koty spasione acz trochę skołtunione, nawet bez specjalnej obrazy majestatu się obyło :) zaakceptowały mojego brata jako żarciodajcę i rękę miziającą, Troll spasiony jak to troll, codziennie mój ojciec raczył go jagodziankami :twisted:
na wyjeździe było BOSKO!!!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

jeśli czegoś komuś nie wysłałam prosze o info, jeśli ktoś coś chciał proszę się przypomnieć, proszę o wyrozumiałość bo jeszcze mi zwoje mózgowe pracują w trybie letnim:) a no i planuję zwinięcie pchlego, bo ubrania zajmują mi za dużo miejsca, więc jak ktoś coś taniej chce to prosze o propozycję :D

sibia pisze:jak bedziesz w wawie chwilke to daj znac :)

jestem w wawie:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto sie 23, 2011 13:14 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

Bardzo mi się podobają marynarka nn oraz spódnica F1, jeżeli są wolne, czy mogę prosić na PW o propozycje cen, bo trochę się pogubiłam w informacjach o obniżkach świątecznych, no bo jakie święta(?!) i niepokojąco zabrzmiała REWOLUCJA.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pt sie 26, 2011 17:58 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

no ja sie przypominam z karuzelą :roll:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Sob sie 27, 2011 18:56 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

Ja bym kciała
j. malutka wełniana torebeczka w krateczkę firmy NEXT na lakierowanym pasku, śliczna:) nowa,wymiary: 12/14 CENA 25ZŁ
Obrazek

Koty Norweskie Leśne www.kotonland.pl
Mamy kocięta !!!!

Pietrucha

Od: Pt maja 27, 2005 19:41

Post » Śro sie 31, 2011 6:32 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

Pietrucha pisze:Ja bym kciała

mówisz, masz:) już pisze pw
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob wrz 03, 2011 9:15 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

zapraszam, postaram się jeszcze poszukać ubrań jesienno - zimowych, i nadal przypominam o możliwości negocjacji, naprawdę jestem ugodowa:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon wrz 12, 2011 6:23 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

podniosę:) zapraszam
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob wrz 24, 2011 7:35 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

zapraszam raz jeszcze:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob paź 15, 2011 18:49 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* Jeszcze coś wrzuciłam post1:) ZAPRASZAM

Gosiu, a te jesienno - zimowe ciuszki to kiedy? :mrgreen:
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

[poprzednia][następna]