A nas czeka wielka wyprawa z kotami i zbieramy na paliwo
AniaWrocław pisze:Ja też czekam na info

AniaWrocław pisze:AniaWrocław pisze:Ja też czekam na info
No mam sklerozęOsobiście, już wiem! A kiedy, bo podobno masz podjechać po żarówki dla Meg?
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:AniaWrocław pisze:Ja też czekam na info
No mam sklerozęOsobiście, już wiem! A kiedy, bo podobno masz podjechać po żarówki dla Meg?
Po żarówki do Meg? Yyyyy... po jakie żarówki?
Jutro chyba podskoczę na 5 minut, bo będziemy z Ewelinką do Mru jechały to po drodze wpadniemy. Jutro dam Ci znać, po południu pewnie będziemy jechały.

AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:AniaWrocław pisze:Ja też czekam na info
Jutro chyba podskoczę na 5 minut, bo będziemy z Ewelinką do Mru jechały to po drodze wpadniemy. Jutro dam Ci znać, po południu pewnie będziemy jechały.
Po pierwsze primo, bo nie rozumiem: jutro wpadniesz, czy jutro dasz mi znać? A jeśli chodzi o żarówki, wysyłam pw
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:AniaWrocław pisze:Ja też czekam na info
Po pierwsze primo, bo nie rozumiem: jutro wpadniesz, czy jutro dasz mi znać? A jeśli chodzi o żarówki, wysyłam pw
Jutro rano dam znać o której dokładnie wpadnę na 5 minut - wpad i wypad bo jedziemy do Mru. Chyba że masz coś zaplanowane to inną razą.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość