Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny Dawid i operacja str. 21

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto wrz 20, 2011 7:40 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

elzak3 pisze:Dla małych paczke przygotowałam. Wszystko czyse ale może mieć gdzieniegdzie kocia sierść jak to w domu gdzie mieszka kot. Włozyłam pizamki, bielizne, plecaczek misiowy. Niektóre metki sa inne niż 110 ale tw ubrania nosił wiosną mój sy który ma 120 wzrostu więc powinno byc dobre. Jesli cos nie przypadnie wam do gustu to wywalcie do kontenerów pck albo przekazcie dalej. Wszystkie te ciuchy nosiłyby moje dzieci nadal ale nie mam młodszych. Rzeczy których nie załozyłabym dziecku wywalam. Gdyby trafiły się jakies drobne usterki typu pekniecie to przepraszam żel nie zauwazyłam. Tak czy inaczej pewnie w rękach da się to naprawić. Starałma sie wszystko doprowadzic do stanu uzywania.
Czekam na wymiary Oli, długośc rak, ile ma cm w pasie itp.

Za chwilę jadę do Kasi.
Ola na pewno jest w szkole ale pomierzę jej ciuchy i podam dokładne wymiary. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto wrz 20, 2011 16:34 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dorzuciłam duże pudełko kremu Bambino, przyda się i na pupe i na buzie. Postaram się wysłac jutro albo maksymalnie w piatek.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Wto wrz 20, 2011 16:38 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Ja też mam nadzieję, że dziś dotrę na pocztę z paczką :ok: Dam znać, jak pójdzie :D
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto wrz 20, 2011 19:03 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

kwiat groszku twoja paczka dotarła do Kasi w poniedziałek. Kazała pięknie podziękować i w chwili wolnego czasu odpisze na list.
Podziękowania od Kasi i dzieciaków również dla Kary.
Przepraszam wymiary Oli podam w czwartek, dziś zapomniałam miary krawieckiej a Kasia jej nie ma.

Dyktatura

Post » Wto wrz 20, 2011 19:06 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

krakusik8 pisze:Właśnie dostałam e-maila że ciastek na razie nie mają. Przyjdzie teraz sama chemia, a słodycze doślemy później.

Dało by się zmienić adres przesyłki na mój? Kasia z rodziną w piątek wyjeżdża na jakiś weekend rehabilitacyjno-wypoczynkowy. Sponsorował MOPS więc nie może się wycofać.
Jeśli jest możliwość to podaj mi nr do kuriera (smsem) porozumiem się z nim. Jutro jadę do Poznania zawieźć 3 rudzielce z pomorza, więc będę uchwytna tylko przez tel.. :)

W 1 poście podaję nr tel. do mnie. Można dzwonić z wszelkimi wątpliwościami

Dyktatura

Post » Wto wrz 20, 2011 21:08 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

To ja informuję, zgodnie z obietnicą - paczka jest już na poczcie. Wysłałam na adres p. Kasi. Najwyżej znajdzie po weekendzie awizo w skrzynce :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw wrz 22, 2011 18:01 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Czy są już wymiary Oli?

estela

Od: Nie gru 14, 2008 20:41

Post » Czw wrz 22, 2011 18:25 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

vega29 pisze:To ja informuję, zgodnie z obietnicą - paczka jest już na poczcie. Wysłałam na adres p. Kasi. Najwyżej znajdzie po weekendzie awizo w skrzynce :ok: :ok: :ok:

Paczka dotarła dziś. Majka wyglądała przecudnie w tym niebieskim kompleciku (spodnie i bluza). Kasia zachwycona z perfum i dezodorantu. Kazała przekazać buziaki.

Dziewczyny jeśli macie zbędną pościel to dorzućcie do paczuszek. ONI śpią pod gołymi kołdrami !!! Dziś rano to nakryłam, bo poszewki na poduszkach zawsze jakieś (ciągle te same) widziałam.

Dyktatura

Post » Czw wrz 22, 2011 18:36 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Może być używana ? to zobaczę , ale dopiero po niedzieli i 2 nowe duże ręczniki

estela

Od: Nie gru 14, 2008 20:41

Post » Czw wrz 22, 2011 18:37 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Zapomniałabym. Czy ma ktoś z Was smycz dla psa której nie używa??? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dyktatura

Post » Czw wrz 22, 2011 18:38 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Tak, pościel może być używana.
Estela nie proszę o nowe rzeczy tylko zbędne, które ktoś chciał wywalić bo są za małe albo już nie założy, a przydadzą się innym, którzy tego potrzebują i nie będą wybrzydzać. :)

Dyktatura

Post » Czw wrz 22, 2011 18:49 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dziś mama robiła porządki i powiedziała żebym coś z tym zrobiła :ok: będą i pościele dla rodzinki, a dla Oli taka extra :D
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Czw wrz 22, 2011 19:45 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

moja paczuszka dzisiaj wyszła
z ciekawszych rzeczy to nowa czapka z szalikiem dla mamy, bawełniana podkoszulka z długim rękawem dla taty (taka ciepła bieliźniana na zimę) i dla Oli kilka artykułów do szkoły :) + proszek do prania, słodycze, jakies maskotki (nie za dużo bo sama musiałam zatargac pudło na pocztę)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw wrz 22, 2011 20:17 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dyktatura pisze:Zapomniałabym. Czy ma ktoś z Was smycz dla psa której nie używa??? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ta smycz to dla jakiego psa? Gdzies miałam taka reklamowa Pedigree ale nie pamietam czy dla małego czy dużego psa. Taka wyciągana.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Pt wrz 23, 2011 6:30 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

elzak3 pisze:
Dyktatura pisze:Zapomniałabym. Czy ma ktoś z Was smycz dla psa której nie używa??? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ta smycz to dla jakiego psa? Gdzies miałam taka reklamowa Pedigree ale nie pamietam czy dla małego czy dużego psa. Taka wyciągana.

Dla małego psiaka.
Kasia z rodziną mieszka w budynku socjalnym, całe ich mieszkanie to 1 pokój ok. 25 m2, maleńka kuchnia i łazienka dlatego duży pies nie wchodzi w grę.
Ten którego mają to sunia Tinka, ma świetny wpływ na dzieciaki. Została podrzucona pod drzwi Kasi, bo wiedzieli, że Kasia zna mnie i ja sunię zabiorę.
Tinka jednak została u Kasi.

Dyktatura

[poprzednia][następna]