kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt lut 18, 2011 1:06 Re: kocimiętowe filcokulki

Cammi pisze:jutro będę w Krakowie
nie znalazłyby się jeszcze ze dwa filmy? :ryk:
Na dwie kuleczki?
dałabym swojemu vetowi - on jutro przyjdzie do mnie do mieszkania do kotków moich i poda Fuksowi kroplówkę
tak z wdzięczności bym mu ją podarowała - on ma dwa chłopaki :-)
Filemona (MC rudego) i Bąbla - białoburego dachowca z pięknymi obwódkami wokół oczu
i jako jedyny ma tutaj zabezpieczony balkon (po za moim jedyny jaki widziałam)

w ciągu jednego filmu to ze cztery kulki luzem się tworzą - zależy od zawartości i wielkości, małych bez ziółek to i 6-7 się utoczy :mrgreen: nabieram prędkości, niestety cierpią na tym moje nadgarstki - znowu muszę nosić stabilizatory :roll: taki już los rzemieślnika najwyraźniej.
dobra, wyrobię do jutra jeszcze dwie małe - jedną z ziółkami, jedną bez, dla naukowego porównania efektu? :twisted:
i jak/kiedy chcesz odebrać, bo ja latam jak kot z pęcherzem z krowodrzy na salwator i z powrotem?

gorzej, bo mi zabrakło środkowego filmu, mam pierwszy i trzeci, a drugiego nie! :crying:
i co ja teraz biedna pocznę? :crying:
edit: o, znalazłam, zakopało się w głębi dysku :twisted: tak więc, możesz czuć się bezpieczna o los swoich filcaków :ok:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt lut 18, 2011 1:11 Re: kocimiętowe filcokulki

Kocuria pisze:
Cammi pisze:jutro będę w Krakowie
nie znalazłyby się jeszcze ze dwa filmy? :ryk:
Na dwie kuleczki?
dałabym swojemu vetowi - on jutro przyjdzie do mnie do mieszkania do kotków moich i poda Fuksowi kroplówkę
tak z wdzięczności bym mu ją podarowała - on ma dwa chłopaki :-)
Filemona (MC rudego) i Bąbla - białoburego dachowca z pięknymi obwódkami wokół oczu
i jako jedyny ma tutaj zabezpieczony balkon (po za moim jedyny jaki widziałam)

w ciągu jednego filmu to ze cztery kulki luzem się tworzą - zależy od zawartości i wielkości, małych bez ziółek to i 6-7 się utoczy :mrgreen: nabieram prędkości, niestety cierpią na tym moje nadgarstki - znowu muszę nosić stabilizatory :roll: taki już los rzemieślnika najwyraźniej.
dobra, wyrobię do jutra jeszcze dwie małe - jedną z ziółkami, jedną bez, dla naukowego porównania efektu? :twisted:
i jak/kiedy chcesz odebrać, bo ja latam jak kot z pęcherzem z krowodrzy na salwator i z powrotem?

gorzej, bo mi zabrakło środkowego filmu, mam pierwszy i trzeci, a drugiego nie! :crying:
i co ja teraz biedna pocznę? :crying:
edit: o, znalazłam, zakopało się w głębi dysku :twisted: tak więc, możesz czuć się bezpieczna o los swoich filcaków :ok:

ja mam Zmierzch
będę po południu - a może raczej z wieczora na Kocimskiej
a może masz trochę wolnego czasu po południu i klucz do Kocimskiej?
bo ja tam kota mam do podrzucenia

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt lut 18, 2011 1:19 Re: kocimiętowe filcokulki

słonko, wyślę ci swój adres na pw - jesteś dzielna zmotoryzowana, wpadniesz do mnie, hm? bo ja mam dużo za dużo na głowie jutro, żeby jeszcze na kociarnię wpadać..?
przepraszam :|

Kocuria

Post » Pt lut 18, 2011 3:26 Re: kocimiętowe filcokulki

cammi, namido, gerto - wasze zamówienia są gotowe. fotki jutro, padam na paszczę :)

Kocuria

Post » Pt lut 18, 2011 10:45 Re: kocimiętowe filcokulki

Zaznaczę sobie, w niedalekiej przyszłości też zamówię coś dla moich futerek :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Sob lut 19, 2011 15:25 Re: kocimiętowe filcokulki

Kocurio, kuleczka nasza przyszła - fajna :1luvu: Mru turlała ją główką, lubi, jak się do paziurów przyczepia, sama może nie za chętnie się bawi ale lubi jak jej rzucam -cwał po przedpokoju i naskoki :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lut 19, 2011 18:23 Re: kocimiętowe filcokulki

można jeszcze?? jeśli tak to ja bym chciała 2 średniej wielkości z kocimiętką. kolory dowolne.

Proszę o cenę i dane do przelewu (wysyłka pocztą bo do Krakowa daleko :) )

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Sob lut 19, 2011 20:45 Re: kocimiętowe filcokulki

Beatta_82 pisze:można jeszcze?? jeśli tak to ja bym chciała 2 średniej wielkości z kocimiętką. kolory dowolne.

Proszę o cenę i dane do przelewu (wysyłka pocztą bo do Krakowa daleko :) )

jasne że można :) średnie czyli 2x10zł + 5zł wysyłka, jakoś w połowie tygodnia powinnam się odgrzebać spod bieżących zamówień i nadać twoje filcaki :)
numer konta nadam na pw :)

Kocuria

Post » Nie lut 20, 2011 1:22 Re: kocimiętowe filcokulki

wiolu, pluskwo, zamówienia gotowe - co trzeba nadam na poczcie, co trzeba umówimy się na odbiory.
tweety, 3/8 twojego zamówienia się zrobiło ;)

oprócz tego kulki dla kotki mojej babci. auć, rąk nie czuję.
przerzuciłam się na oglądanie 'sex and the city' przy filcowaniu i współlokatorzy się pytają, czemu się histerycznie śmieję co chwila :lol:

Kocuria

Post » Nie lut 20, 2011 11:09 Re: kocimiętowe filcokulki

czekamy na przesyłkę. Ciekawa jestem reakcji moich koteCków.
Obrazek
dziękujemy i dmuchamy na paluszki

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Pt lut 25, 2011 17:52 Re: kocimiętowe filcokulki

o ja, nie wiedziałam że moja kulka gotowa, przecie byłam wczoraj u Ciebie 8)
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Sob lut 26, 2011 12:07 Re: kocimiętowe filcokulki

a ja w gorączce i katarze zapomniałam, przepraszam :?

jeśli o czymś zapomniałam, zrzucajcie na chorobę, jestem półżywa... :?

Kocuria

Post » Sob lut 26, 2011 15:15 Re: kocimiętowe filcokulki

Ja bym poprosiła dwie duże filcokulki... najlepiej takie ok. 2,5 cm średnicy :-)) potrzebuje takie większe bo mi niemowlę wszystkie kocie zabawki do ust wkłada... i chciałbym żeby tej nie zmieścił :D
kaja2020

____________________________________________________________________________________
Obrazek

Obrazek

Serdecznie proszę o pomoc i wypełnienie ANKIETY: http://moje-ankiety.pl/respond-15105.html

kaja2020

Od: Śro lut 02, 2011 17:43

Post » Sob lut 26, 2011 15:31 Re: kocimiętowe filcokulki

2,5cm średnicy to malutkie są :D jak dużego masz dziecia? przymierzę do swojego siostrzeńca (1,5 roku) i zrobię takie, żeby mu się nie zmieściły :lol:

Kocuria

Post » Sob lut 26, 2011 15:41 Re: kocimiętowe filcokulki

Mały ma na razie 9 miesięcy :-)) hehe to super jak uda się zrobić większe :-)) O ile to możliwe prosiłabym o ich wysyłkę jak będą gotowe...
kaja2020

____________________________________________________________________________________
Obrazek

Obrazek

Serdecznie proszę o pomoc i wypełnienie ANKIETY: http://moje-ankiety.pl/respond-15105.html

kaja2020

Od: Śro lut 02, 2011 17:43

[poprzednia][następna]