Madie pisze:DUŻO RZECZY DO ODDANIA
Będę miała w ciągu najbliższych dwóch tygodni sporo rzeczy do oddania. Począwszy od drobnych mebli, a skończywszy na różnych różnościach. Będę uzupełniała ten post cyklicznie żeby nie tworzyć dubli. Niestety tylko odbiór osobisty Warszawa. W wyjątkowych sytuacjach mogę dowieźć gdzieś blisko metra.
Na pierwszy ogień od jutra idą:
1) Torba dla kota na ramię ( stan dobry) x 2 taka jak tu: https://www.ceneo.pl/16350617 Jedna zielona ( większa) i czerwona ( mniejsza)
2) Szafka do łazienki szklana - otwarta - 3 półki. Jutro wstawię zdjęcia i wymiary
3) 2 worki ciuchów i pościeli w dobrym stanie. Rozmiar 46-50. Nie dam rady ogarnąć tego pojedyńczo
4) Pudełko zbędnych szklanek, miseczek, kubków. Raczej zwykłych - wstawię zdjęcia jutro
5) 2 narzuty pomarańczowe na kanapę/fotel. duże. wyprane ale pogniecione - mogę wstawić zdjęcia.
6) Kilka opakowań żwirku silikonowego do kuwet - Tigerino
7) CDN
Pierwsze 5 rzeczy czeka na odbiór dwa tygodnie, po tym czasie utylizujemy / wrzucamy do pck.

kiwi pisze:Jak jeszcze są to pudełko ze szklankami itp poproszę
gusiek1 pisze:To ja chętnie żwirek, pościel i narzuty oraz torby na kota, które zostaną. Wstępnie też szafeczka.
gusiek1 pisze:Madie pisze:1 płyn ringera z kompletem do iniekcji ( ważny do 3.2021), 3x400 gramów karmy dla kociąt applaws, 5x saszetki convalescence( po terminie kilka miesiecy). Tylko odbiór osobisty Warszawa
Wstępnie dla Aska.

kiwi pisze:Doczytałam, że odbiór osobisty w Warszawie![]()
Rezygnuję że szklanek, przepraszam za zamieszanie

Madie pisze:kiwi pisze:Doczytałam, że odbiór osobisty w Warszawie![]()
Rezygnuję że szklanek, przepraszam za zamieszanie
A gdzie mieszkasz? Bo jesteśmy przejazdem w różnych miejscach
Madie pisze:Pierwsze 5 rzeczy czeka na odbiór dwa tygodnie, po tym czasie utylizujemy / wrzucamy do pck.
tabo10 pisze:Madie pisze:Pierwsze 5 rzeczy czeka na odbiór dwa tygodnie, po tym czasie utylizujemy / wrzucamy do pck.
Madie,gdyby ktoś zreygnował z pościeli i kapy poproszę dla Bezdomnych z wysypiska śmieci (mają 2psy i koty-mieszkają w fatalnych warunkach:( )oraz żwirek dla Sąsiadki z nowotworem mającej kilka kotów
gusiek1 pisze:Kapa już ma nowego właściciela i nie dam rady odzyskaćale pościel mogę zrezygnować na ich rzecz.
Żwirek też już dostarczony.
tabo10 pisze:gusiek1 pisze:Kapa już ma nowego właściciela i nie dam rady odzyskaćale pościel mogę zrezygnować na ich rzecz.
Żwirek też już dostarczony.
ależ ja niczego nie chcę odzyskiwać na siłę.
po prostu Bezdomni z wysypiska mają TRAGICZNE warunki i szukam dla nich pościeli,kocy,dywanów. A raczej nie dla samych ludzi mi zależy,co dla koczujących w tym syfie biednych zwierząt.
Także jakby ktoś miał,to ja chętnie.Wszystko co piszę. Byle jakie,oby całe,bez dziur i czyste.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości