magicmada pisze:Ja się wczoraj umyłam artystyczną kostką cynamonową:)
Mam pytanie, czy wszystkie mydła z pierwszego postu są dostępne?
Mruczeńka1981 pisze:Dostałam wpłatę od Marzeny E. z Łodzi i szukam i nie wiem, kto to
na przelewach
Yasmin pisze:odebrałam dzisiaj przesyłkę, ale dopiero wieczorem wypróbuję mydełka. bardzo dziękuję
---
super się pieniczy mogę tym mydłem myć włosy?
Mruczeńka1981 pisze:Kocuria pisze:a z ciekawości (bo ja całe życie prysznic miałam i w prysznicu używałam fajnych, wypaśnych mydeł, a teraz nagle [od roku...] mam wannę i używam w związku z tym płynów bąbelkujących) - jak się używa mydła w wannie tak, żeby nie wyszło stopiło się całe za jednym posiedzeniem?![]()
no właśnie, tego mi brakuje. takiego domorobnego, super-eko niekonserwowanego mruczeńkowego... płynu do kąpieli![]()
mruczeńko, jakie masz naintensywniejsze, najbardziej orzeźwiające połączenie zapachów? ja swojego czasu namiętnie myłam się pomarańczą z miętą i pieprzem, ale to syntetyk był chyba, że tak pachniał dziko i upojnie...
dużo pytań, wiem. bo się zdecydować nie mogę
mydła nie należy zostawiać w mokrej mydelniczce, to wszystko
mięta z makiem lub kokos z wanilią-bardzo upojne
Dziegciowe będę robić dopiero w piątek, więc wysyłka w nast tygodniu, raczej pod koniec nast tyg.
Mydła do kąpieli w płynie z naturalnych olejow raczej nie da się zrobić...
AgaPap pisze:Ja już dostalam swoje - wieczorkiem będziemy próbować
jozefina1970 pisze:AgaPap pisze:Ja już dostalam swoje - wieczorkiem będziemy próbować
I jak?
AgaPap pisze:He, he wlazłam do kabiny i jak już się namoczyłam przypomniało mi się, że pudeło z mydłami zostawiłam w pokoju na biurku. Kulturalnie poprosiłam futra o przyniesienie, ale żadne się nie kwapiłoWiec się musiałam umyć żelem normalnym
jozefina1970 pisze:AgaPap pisze:He, he wlazłam do kabiny i jak już się namoczyłam przypomniało mi się, że pudeło z mydłami zostawiłam w pokoju na biurku. Kulturalnie poprosiłam futra o przyniesienie, ale żadne się nie kwapiłoWiec się musiałam umyć żelem normalnym
Eeee, ja bym się jakoś byle jak otarła i wylazła po nie
AgaPap pisze:Ale miałam włosy mokre więc stwierdziłam, że nie wyłażę
AgaPap pisze:A futra to ja sobie zapamiętam jak będą mnie też kiedyś prosić coby im coś przynieść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości