PearlRain pisze:moje mydełko też przyszło - wypróbowane to jest to czego oczekiwałam - bye bye balsam do ciała niech zyje mydełko od Mruczeńki

PearlRain pisze:moje mydełko też przyszło - wypróbowane to jest to czego oczekiwałam - bye bye balsam do ciała niech zyje mydełko od Mruczeńki

mialam szoka w wannie
patrzę a obok pływa moja stara maska i zatonęła
RESZTA POTEM
a czy jakieś mydło intymne może zrobisz Mruczeńka1981 pisze:Będzie problem z pH, ale pomyślę
kiedyś ludzie na ph nie patrzyli i długo zdrowo żyli 

Kocuria pisze:a z ciekawości (bo ja całe życie prysznic miałam i w prysznicu używałam fajnych, wypaśnych mydeł, a teraz nagle [od roku...] mam wannę i używam w związku z tym płynów bąbelkujących) - jak się używa mydła w wannie tak, żeby nie wyszło stopiło się całe za jednym posiedzeniem?![]()
no właśnie, tego mi brakuje. takiego domorobnego, super-eko niekonserwowanego mruczeńkowego... płynu do kąpieli![]()
mruczeńko, jakie masz naintensywniejsze, najbardziej orzeźwiające połączenie zapachów? ja swojego czasu namiętnie myłam się pomarańczą z miętą i pieprzem, ale to syntetyk był chyba, że tak pachniał dziko i upojnie...
dużo pytań, wiem. bo się zdecydować nie mogę
Mruczeńka1981 pisze:mydła nie należy zostawiać w mokrej mydelniczce, to wszystko
Mruczeńka1981 pisze:mięta z makiem lub kokos z wanilią-bardzo upojne![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość