Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt maja 20, 2011 6:13 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Rzeczy doszły, dziękuję :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 20, 2011 7:30 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

BOZENAZWISNIEWA pisze:Rzeczy doszły, dziękuję :)

cieszę się:) wszystko ok? pasuje?
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt maja 20, 2011 14:38 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Masz priva z zamówieniem :D
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Sob maja 21, 2011 7:45 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

yogusia pisze:Masz priva z zamówieniem :D

odpisałam:) dziękuję
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Nie maja 22, 2011 0:02 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

gosikbaum pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Rzeczy doszły, dziękuję :)

cieszę się:) wszystko ok? pasuje?

tak,tylko ta hipisowska za mała :(
Tak mi sie spodobała, ze nie zauważyłam,ze rozmiar 36(no gdzie taki rozmiar na moje biuściaste ciało) :oops: gapa ze mnie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 23, 2011 15:04 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

paczka dosznęła :1luvu: :mrgreen:

wsio cudne i pasujące (no, poza gratisem na pociążowy czas i dzieciowymi ciuchami - ze względów oczywistych) poza sandałkami - DIBA i H&M... nogi mam popuchnięte jak serdelki :|

i mam dylemma, poczekać na odpuchnięcie, czy sprzedać dalej :?: :roll: a one takie śliczne, takie słodkie i takie och-i-ach. ajwaj...
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Pon maja 23, 2011 17:57 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Strączku, może poczekaj? bo myślę że w takiej cenie nie prędko Ci się trafią sandałki fajne :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon maja 23, 2011 19:12 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

porozpaczałam i już mi lżej.

sandałki zostają - zobaczymy, może to nie będzie spuchnięcie na stałe. najwyżej za rok wystawię na sprzedaż 8)
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Wto maja 24, 2011 15:26 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Yogusia, Lusesita paczki do Was wyszły dzisiaj, przepraszam za opóźnienie ale znów latam po lekarzach...
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto maja 24, 2011 15:28 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Opóźnienie? 8O Takie opóźnienia to ja lubię :D
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw maja 26, 2011 8:06 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Gosziu, paczuszka doszła cała i zdrowa - dziękuję pięknie :1luvu:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw maja 26, 2011 10:47 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

ja poproszę kieckę a79 :) jesli nikt nie rezerwował :)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw maja 26, 2011 20:38 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

gosikbaum pisze:Yogusia, Lusesita paczki do Was wyszły dzisiaj, przepraszam za opóźnienie ale znów latam po lekarzach...

A moje butki?
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Czw maja 26, 2011 20:51 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

lanua pisze:ja poproszę kieckę a79 :) jesli nikt nie rezerwował :)

prosze bardzo, jest Twoja:)

Hańka pisze:A moje butki?

Hańka, przepraszam Cię najmocniej, zapomniałam, jutro lecę na pocztę :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro cze 01, 2011 8:17 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

wykasowałam sprzedane, zostały jeszcze rezerwacje nie wysłane:)
zapraszam, zapraszam bo jak zaczną się wakacje to będę miała dostęp do netu i ewentualnych rezerwacji ale wysyłka po moim powrocie będzie 8) postaram się dorzucić coś w tym tygodniu, może nawet dziś dam radę:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]