Atta pisze:Dołożyć 142a. to chyba biedzie błyszczyk poszukiwany przez sąsiadkęWstępne podliczenie by się przydało.

Koki-99 pisze:Aaawiedzialam, nie wleze
jakby chociaz rozmiar wiecej
kurcze, szkoda...

ametyst55 pisze:Koki-99 pisze:Aaawiedzialam, nie wleze
kurcze, szkoda...
Rzeczywiście małe.
Koki-99 pisze:ametyst55 pisze:Koki-99 pisze:Aaawiedzialam, nie wleze
kurcze, szkoda...
Rzeczywiście małe.
Sukienka ok, to ja rosne wszerzTak to jest jak sie do roboty nie chodzi

kocka pisze:czy moge zarezerwowac 148a,147a ,118a ,63a , 65a , a wplacic w piatek ????

mir.ka pisze:poproszę 16 d
chyba powinny pasować

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:poproszę 16 d
chyba powinny pasować
Przepraszam nie zauważyłam , że to jest rozmiar 38, ale małe 38 . Ja mam rozmiar 37,5 i są na mnie za małe, długość wkładki to 23,5 cm (tak około, bo nie da się jej wyjąć).

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:mir.ka pisze:poproszę 16 d
chyba powinny pasować
Przepraszam nie zauważyłam , że to jest rozmiar 38, ale małe 38 . Ja mam rozmiar 37,5 i są na mnie za małe, długość wkładki to 23,5 cm (tak około, bo nie da się jej wyjąć).
teraz te rozmiary taki ,że nieraz nie wiem jaki wybrać, najczęściej jest to 37 ale nieraz muszę wybrać 38
i tak biorę, najwyzej włozę do nich wkładki, gorzej gdyby były rozmiar mniejsze

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:mir.ka pisze:poproszę 16 d
chyba powinny pasować
teraz te rozmiary taki ,że nieraz nie wiem jaki wybrać, najczęściej jest to 37 ale nieraz muszę wybrać 38
i tak biorę, najwyzej włozę do nich wkładki, gorzej gdyby były rozmiar mniejsze
dziękuję

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość