RD by mc- książki, ubrania PRZECENY! "50 twarzy Greya"!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro lut 22, 2012 0:28 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

jessi74 pisze:kadzidełka opium poproszę :ok:

spóxniłam sie o 7 minut :?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lut 22, 2012 9:02 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

A ja bym imbryczek przytuliła, ale zmieniam bank i dopiero za parę dni mogę przelew. Jeśli ktoś od ręki to odpuszczę z bólem serca, a jeśli możesz poczekać, byłabym wdzięczna ogromnie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Śro lut 22, 2012 10:02 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

A pytanko ... 9. Szkatułka z historią. Jakaż duża ? Jaka historia ? Jestem wstępnie zainteresowana :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lut 22, 2012 15:20 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

Jaki ruch 8O

jessi74 pisze:kadzidełka opium poproszę :ok:

Sprzedane. Dziękuję :1luvu:

spinca pisze:A ja bym imbryczek przytuliła, ale zmieniam bank i dopiero za parę dni mogę przelew. Jeśli ktoś od ręki to odpuszczę z bólem serca, a jeśli możesz poczekać, byłabym wdzięczna ogromnie.

Nie ma problemu. Zaczekam. Imbryczek dosyć ciężki, więc przesyłka w granicach 11-13zł wyniesie. Zapakuję tak jak kiedyś porcelanę, czyli antypocztowo.

psiama pisze:A pytanko ... 9. Szkatułka z historią. Jakaż duża ? Jaka historia ? Jestem wstępnie zainteresowana :wink:

Szkatułkę wymierzę jak tylko wrócę do domu.
Historia? Szkatułka należała do mojej babci. Przywieziona z gór podróżowała z moją babcią (razem z jeszcze 1 szkatułką, którą zostawiam sobie) po całym kraju. Była chyba we wszystkich możliwych zakątkach Polski i we wszystkich uzdrowiskach ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw lut 23, 2012 13:34 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

Skoro tak, to nawet nie mierz. Biorę w ciemno :mrgreen: Proszę o PW ile i gdzie przelac :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lut 23, 2012 17:11 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

Szkatułkę zmierzyłam, ale miałam problemy z internetem wczoraj i strony nie chciały mi się do końca ładować.
Podam wymiary skoro już wymierzone ;)
Podstawa: średnica 7cm
Najszersze miejsce: 10,5cm
wysokość razem z przykrywką: 7cm

Już piszę wszystkim PW.

Dziękuję! :1luvu:

maueczarne

Post » Pon lut 27, 2012 15:05 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

hoho, dzień dobry, jaki tu ruch się zrobił :) Tez miałam chrapkę na kadzidełka bo uwielbiam ale nadal mam zakaz kupowania więc czekałam, aż ktoś je nabędzie i rozpachni sobie swój domek :)

A ja mam taki imbryczek z historią, tylko krótką bo niespełna 20-letnią. Podobny jak ten pierwszy na stronie u Ciebie. Tylko czarny. Dostany od przyjaciółki największej w młodości, to nie mogę oddać.
Ale fajne są takie przedmioty ze swoją historią, nie? :)

vincent_vader

Od: Śro lis 25, 2009 21:36

Post » Pon lut 27, 2012 22:20 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

vincent_vader pisze:Ale fajne są takie przedmioty ze swoją historią, nie? :)

Baaardzo fajne. Sęk w tym, że u mnie takich przedmiotów jest aż za dużo i już się sama w mieszkaniu dwupokojowym nie mieszczę. Znaczy nie sama, Klara ma za dużo swoich rzeczy i to dlatego pewnie ;)

A kiedyś pokażę pierścień z bardzo długą historią. Cudo, którego nikomu nie oddam. Może mojej wnuczce kiedyś.

Ruch może być zawsze, więc zapraszam! ;)

maueczarne

Post » Wto lut 28, 2012 3:18 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

maueczarne pisze: Sęk w tym, że u mnie takich przedmiotów jest aż za dużo i już się sama w mieszkaniu dwupokojowym nie mieszczę. Znaczy nie sama, Klara ma za dużo swoich rzeczy i to dlatego pewnie ;)

No... samych zabawek pewnie całe kosze. A gdzie przybory do czesania, miseczki z jedzeniem i bez, miseczki na wodę, drapaki i drapaczki, kocyki, kołderki, posłanka, łóżeczka, parapetniki, nakaloryferniki, leżanki, legowiska... i inne jeszcze pewnie poddupinki... a do tego na kanapie zagnieździła się rodzina kotów, która się szybko rozmnaża. 8O Szyj może mniejsze, takie przedszkolaki kocie bo niedługo zabraknie Wam miejsca do spania. :lol:

No dobra, też jestem chomik i rzeczy zalewają mnie czasem ale raz na jakiś czas robię czystkę, z bólem serca ale jednak muszę się niektórych rzeczy pozbywać i już, i nie ma to tamto :)

vincent_vader

Post » Wto lut 28, 2012 9:19 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

Szalony Kot pisze:Pas do tańca brzucha może jeszcze jest? :>

Jest. Tutaj kiedyś pisałam o nim, gdybyś chciała znać wymiary.

maueczarne pisze:Zmierzyłam wszystko co mogłam.
Długość pasa - 78cm.
Średnica monetek - 2cm.
Szerokość pasa w miejscu monetek - 4cm.
Monetki są przez 55cm pasa.

Pas kupiłam kiedyś tu na miau. Idealna atrakcja dla kota! Moja Klara jak tylko pas wyciągnę i zacznie tak ślicznie brzęczeć leci radośnie obejrzeć co tam robię ;)

vincent_vader ja chomikowania skutecznie się oduczam. Dlatego tutaj chcę się rzeczy pozbyć ;) Klara ma stanowczo za dużo zabawek itd. ale bawi się wszystkimi po kolei, więc co kotkowi będę zabierać. Natomiast jak już będziemy się przenosić i meble odsunę to zrobię wyprzedaż myszy :D z pewnością około 20 pod szafą się kryje.

maueczarne

Post » Wto lut 28, 2012 15:15 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

no nareszcie pas doczekał się swojego nowego brzuszka :) :ok:

a ja zamawiam (już po tym przemeblowaniu jak będziesz) najmniejszą rozmiarem myszkę w kolorze nierzeczywistym zupełnie ( Vicio uwielbia takie malutkie cichutko przyjemnie delikatnie grzechoczące, odleciane kolorem futrzaki; u nas mieszkają pod narożnikiem... zielona i niebieska. Co jakiś czas biorę kij od szczotki i latarkę i w asyście obu kotów wydłubuję porzucone w kącie stworzenia :) Ku uciesze tejże gawiedzi, ma sie rozumieć.

:oops: maue, ciekawe kiedy Ci się cierpliwość wyczerpie i eksmitujesz mnie ze swojego wątku :)

vincent_vader

Post » Wto lut 28, 2012 19:24 Re: Rewolucje domowe - zajrzyj!

Po mojemu imbyczek jest do wzięcia. Fajniutki :)

Ale poczekajmy na właścicielkę, niech potwierdzi.

vincent_vader

[poprzednia][następna]