kwiat groszku pisze:paczka z ubrankami różnymi na 90-104, inna z pluszakami i zabawkami a trzecia z różnościami (m.in. torebka dla Kasi, kombinezon zimowy na ok. 1,5roczne dziecię, trochę kosmetyków, książeczki, gdzieś tam 0,5kg kawy mielonej upchnęłam) pójdzie (prosto do Kasi, wyprane jest wszystko) od poniedziałku, bo nie dam rady za jednym zamachem posłać wszystkiego...
elzak3 pisze:kwiat groszku pisze:paczka z ubrankami różnymi na 90-104, inna z pluszakami i zabawkami a trzecia z różnościami (m.in. torebka dla Kasi, kombinezon zimowy na ok. 1,5roczne dziecię, trochę kosmetyków, książeczki, gdzieś tam 0,5kg kawy mielonej upchnęłam) pójdzie (prosto do Kasi, wyprane jest wszystko) od poniedziałku, bo nie dam rady za jednym zamachem posłać wszystkiego...
Ja przygotuje ubrania dla chłopca typu bielizna, spodnie, bluzy, koszulki. Prosze o cierpliwośc bo mam cięzki dyzurowy tydzień od poniedziałku. Pudło zorganizuję.
Skoro kombinezon dla małej poszedł to ja zostawie, może bedzie inny potrzebujący.
Cos z kosmetyków dzieciom trzeba?
Kara. pisze:No i w woreczku jest upominek od mojej córki. Najpierw długo nie mogła zrozumieć jak ktoś może nie mieć pełnej szafy ciuchów (rósiofych) i sterty zabawek, a potem wybrała z kolekcji barbiopodobną lalkę i kazała zapakować. Lalka jest używana, ale myślę, że wygląda jeszcze przyzwoicie. Zresztą ocenisz sama. Jestem zdziwiona, bo Kaja bardzo niechętnie rozstaje się ze swoimi rzeczami. Nawet na wyrzucenie zepsutych pierdoł muszę mieć przekonujące argumenty
Dyktatura pisze:Kara. pisze:No i w woreczku jest upominek od mojej córki. Najpierw długo nie mogła zrozumieć jak ktoś może nie mieć pełnej szafy ciuchów (rósiofych) i sterty zabawek, a potem wybrała z kolekcji barbiopodobną lalkę i kazała zapakować. Lalka jest używana, ale myślę, że wygląda jeszcze przyzwoicie. Zresztą ocenisz sama. Jestem zdziwiona, bo Kaja bardzo niechętnie rozstaje się ze swoimi rzeczami. Nawet na wyrzucenie zepsutych pierdoł muszę mieć przekonujące argumenty
Twoja córka zasłużyła sobie na wyróżnienie. jak czytałam ta część to się wzruszyłam. Ola będzie zachwycona. Nigdy nie miała lalki barbie czy nawet coś na podobę.
Czy możesz mi dodać na pw dane adresowe swojej córeczki.
milena88 pisze:Ola chodzi do 3 czy4 klasy? poszukam piórniczek i jakieś przybory jeszcze do szkoły kartki do malowania też się przydadzą pewnie
milena88 pisze:Dyktatura napisz mi pw co mam zapakować z tych rzeczy co już Ci pisałam dla Kasi.
Już znalazłam kolorowe kartki, do rysowania , ołówki , zeszyty, ... , i nawet flet plastikowy do grania, książeczkę o zwierzętach_ Zawsze coś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 3 gości