Mega pakiet ogłoszeniowy (47 sztuk) za jedyne 10 zł.!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro lip 25, 2012 13:41 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

Dzięki za Nastkę i Julkę. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro lip 25, 2012 23:28 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

Agatka zrealizowana, niestety burze daly dzisiaj popalić blueconnectowi ;>
Jutro pójdzie Malwinka i ostatni kotek mjs.

Cioteczki, czy coś dzieje się ciekawego w związku z ogloszeniami, dawajcie znac jak tam - czy chociaż telefony dzwonią ... ;] To ważne, żebym wiedziała czy ogłoszenia sa skuteczne i co zmodyfikować... ;]

dark_swan

Od: Sob mar 29, 2008 7:32

Post » Czw lip 26, 2012 7:55 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

Dwa tel od ludzi chcących adoptować odemnie tymczasy , jeden Leonka i drugi Fuksa w typie ONka .
Pierwszy tel w sprawie adopcji Fuksa , pan chciałby go aby mu pilnował dwie jego suczki rasy mastif podczas cieczki , to znaczy aby żaden inny pies ze wsi nie pokrył jego suczek :evil: , bo on kryje je tylko raz w roku :roll: Oczywiście odmówiłam :evil:

Drugi tel w sprawie Leonka ale dziewczę chciało najpierw go sobie zobaczyć czy jej sie spodoba a o karmie i żwirku to potem się będzie dowiadywać a też sie bardzo roześmiała z ironią że jak to , pani do mnie przyjedzie zobaczyć jak mieszkam :evil:

A kiedy będą ogłaszane : Laryska, Rudolf i Lusia ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lip 26, 2012 9:16 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

U mnie cisza totalna.Nawet głupiego nie było maila czy telefonu.
Poczekamy.

Za to do domu poszła kocia z Koterii, która miała wrócić na ulicę bo u mnie miejsca nie było :( Ogłoszenia akuratnie nie od ciebie polzały-na wścikę musiały być klepane. Piszę to bo chcę prosić o kciuki za Molly.Bardzo się cieszę z tej adopcji bo mi spędzała sen z powiek ta jej marna przyszłość.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lip 26, 2012 9:22 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

Justa&Zwierzaki pisze:Dwa tel od ludzi chcących adoptować odemnie tymczasy , jeden Leonka i drugi Fuksa w typie ONka .
Pierwszy tel w sprawie adopcji Fuksa , pan chciałby go aby mu pilnował dwie jego suczki rasy mastif podczas cieczki , to znaczy aby żaden inny pies ze wsi nie pokrył jego suczek :evil: , bo on kryje je tylko raz w roku :roll: Oczywiście odmówiłam :evil:

Drugi tel w sprawie Leonka ale dziewczę chciało najpierw go sobie zobaczyć czy jej sie spodoba a o karmie i żwirku to potem się będzie dowiadywać a też sie bardzo roześmiała z ironią że jak to , pani do mnie przyjedzie zobaczyć jak mieszkam :evil:

Lusia to świneczka? Chcialam je jutro oglosić ;> Jesli chodzi o świneczke to narazie poczekam jesli to nie problem, probuje jej wykroić domek u znajomych, którzy chcieli ukraść mojego świniaka, ale narazie 'myślą' - wiadomo 'bo wakacje, a oni urlop zaplanowany maja i nie wiedza czy mama się nią zajmie' xD

dark_swan

Post » Czw lip 26, 2012 9:25 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

ASK@ pisze:U mnie cisza totalna.Nawet głupiego nie było maila czy telefonu.
Poczekamy.

Za to do domu poszła kocia z Koterii, która miała wrócić na ulicę bo u mnie miejsca nie było :( Ogłoszenia akuratnie nie od ciebie polzały-na wścikę musiały być klepane. Piszę to bo chcę prosić o kciuki za Molly.Bardzo się cieszę z tej adopcji bo mi spędzała sen z powiek ta jej marna przyszłość.

O Molly wiem, sledzę wątek, o telefonie o Fuksie i Leonku też już wczoraj wiedziałam, staram się 'Was' śledzić, żeby wiedzieć co się dzieję, bo akurat jestem taka osobą, która jak się weźmie za cos to liczy na sukces i tak ma być, także nie uznaje, że moja rola kończy sie po odbimbaniu pakietu, w koncu zawsze mozna cos odświerzyć itp., lub śledząc co się dzieje dośc do jakiś nowych ciekawych wniosków.

ASK@ mogłabyś zapytać dziewczyny o ich listę ogłoszeń? Gdzie ogłaszały molly? Może jakis portal bardziej czytliwy by wpadł do pakietu...hmmm...

dark_swan

Post » Czw lip 26, 2012 9:55 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

Swoją droga musze gdzies wylać swoja frustracje, slęcze ostatnio nad ogłoszeniami, 2 psy dodatkowe na DT, papużka podrzucona na wycieraczkę, a w sobote dodatkowo 2 piekne burawe kociki. Facet przylazł do pobliskiego zoologa (ku!!! co mnie podkusiło, żeby kupowac moim psiuchom karme), żeby je 'zdeponowac'. Maluchy widac robali tona, 2 piekne ponoc 5 tygodniowe (hahaha.... 2,5 m-ca jak nic), kochane, spokojnie, w uszach kopalnia świerzbu - rude możnaby załozyć, a Pan na odmowne stwierdzenie kasjerki, że chore i ich nie przyjmie do adopcji, musi iśc z nimi do weteyrnarza 'Nie bede po weteryniorzach latac, już dawno mialem je utopić, tylko zona stwierdziła, ze szkoda. Cos z nimi zrobie".
Kuuuu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No nie mogę, no i kociki trafiły.... na noc do mnie (Kongo River normalnie, kicie grzeczne, spokojne, milusie, tylko psy z cieknąca ślinką na smaczny kąsek), rano upchnełam u kolezanki na awaryjny DT :/ Kotki siedzą u niej, grzecznitkie, zwa sie teraz Bolek i Lolek bo dwa przeurocze kocureczki, czeka je ogrom leczenie, bo z tymi uszkami to będzie kłopotów...
Mnie po nocy z nimi tez czeka ogrom leczenia - alergia wygrala, takie zasyfione maluteńkie, że o ile astma to pikuś tto fleeee na rękach porobily mi sie ropiejące rany.... xD

i po cholere ja tam wtedy byłam? Nie będe juz karmic moich zwierząt, przechodza na przymusową dietę :/

Mamusia wkurzona, wrzeszczy non stop, że zoo jej z domu robie :P A ja wymijająco 'no co ja Ci poradze, że wakacje są?'

Boszzz... niech wakacje sie już skończą, mam już dosyć :(((( Ciekawe co teraz 'zdeponuje'. W tym roku chyba prawie pełen przegląd juz miałam, a zaczeło sie niewinnie od 30 cm., zółwia czerwonolicego :/

dark_swan

Post » Czw lip 26, 2012 11:30 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

dark_swan pisze:Swoją droga musze gdzies wylać swoja frustracje, slęcze ostatnio nad ogłoszeniami, 2 psy dodatkowe na DT, papużka podrzucona na wycieraczkę, a w sobote dodatkowo 2 piekne burawe kociki. Facet przylazł do pobliskiego zoologa (ku!!! co mnie podkusiło, żeby kupowac moim psiuchom karme), żeby je 'zdeponowac'. Maluchy widac robali tona, 2 piekne ponoc 5 tygodniowe (hahaha.... 2,5 m-ca jak nic), kochane, spokojnie, w uszach kopalnia świerzbu - rude możnaby załozyć, a Pan na odmowne stwierdzenie kasjerki, że chore i ich nie przyjmie do adopcji, musi iśc z nimi do weteyrnarza 'Nie bede po weteryniorzach latac, już dawno mialem je utopić, tylko zona stwierdziła, ze szkoda. Cos z nimi zrobie".
Kuuuu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No nie mogę, no i kociki trafiły.... na noc do mnie (Kongo River normalnie, kicie grzeczne, spokojne, milusie, tylko psy z cieknąca ślinką na smaczny kąsek), rano upchnełam u kolezanki na awaryjny DT :/ Kotki siedzą u niej, grzecznitkie, zwa sie teraz Bolek i Lolek bo dwa przeurocze kocureczki, czeka je ogrom leczenie, bo z tymi uszkami to będzie kłopotów...
Mnie po nocy z nimi tez czeka ogrom leczenia - alergia wygrala, takie zasyfione maluteńkie, że o ile astma to pikuś tto fleeee na rękach porobily mi sie ropiejące rany.... xD

i po cholere ja tam wtedy byłam? Nie będe juz karmic moich zwierząt, przechodza na przymusową dietę :/

Mamusia wkurzona, wrzeszczy non stop, że zoo jej z domu robie :P A ja wymijająco 'no co ja Ci poradze, że wakacje są?'

Boszzz... niech wakacje sie już skończą, mam już dosyć :(((( Ciekawe co teraz 'zdeponuje'. W tym roku chyba prawie pełen przegląd juz miałam, a zaczeło sie niewinnie od 30 cm., zółwia czerwonolicego :/

Oj wiem ze nie jest lekko , oj nie :| Być może dla papużki bym miała dom .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 26, 2012 11:33 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

dark_swan pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Dwa tel od ludzi chcących adoptować odemnie tymczasy , jeden Leonka i drugi Fuksa w typie ONka .

Lusia to świneczka? Chcialam je jutro oglosić ;> Jesli chodzi o świneczke to narazie poczekam jesli to nie problem, probuje jej wykroić domek u znajomych, którzy chcieli ukraść mojego świniaka, ale narazie 'myślą' - wiadomo 'bo wakacje, a oni urlop zaplanowany maja i nie wiedza czy mama się nią zajmie' xD

A jakie warunki dałaby Lusi , chodzi mi w jak dużej klatce by była i czy by mogła wychodzić mam na myśli jak mniejsza klatka np 70 cm to by usiała wychodzić ale jak 100cm to bez problemu :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 26, 2012 13:03 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

Justa&Zwierzaki pisze:
dark_swan pisze:

A jakie warunki dałaby Lusi , chodzi mi w jak dużej klatce by była i czy by mogła wychodzić mam na myśli jak mniejsza klatka np 70 cm to by usiała wychodzić ale jak 100cm to bez problemu :)

Lusia mialaby wychodzić, a klatka do dogadania - oni nie maja nic ;>>> Im sie po prostu spodobał mój Zygfryd i chcieli mi go zabrac, ale nie dałam - niech sobie wykombinuja swoja świnke labolatoryjną (bo mój Zygfrydek to z labolatorium :P) :twisted:

A co do papuzki, nierozlączka, piekna, ale niestety poszła sobie za TM [*] W sumie po stanie w jakim znalazłam ja na swojej wycieraczce (bo jakis debil bezmózgi nie mógł zapukac i moja suka prawie ja zadeptała), to nie dziwota, że jej nie uratowalam mimo wszelkich starań, kroplówek itp.

dark_swan

Post » Czw lip 26, 2012 13:10 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

dark_swan pisze:
ASK@ pisze:U mnie cisza totalna.Nawet głupiego nie było maila czy telefonu.
Poczekamy.

O Molly wiem, sledzę wątek, o telefonie o Fuksie i Leonku też już wczoraj wiedziałam, staram się 'Was' śledzić, żeby wiedzieć co się dzieję, bo akurat jestem taka osobą, która jak się weźmie za cos to liczy na sukces i tak ma być, także nie uznaje, że moja rola kończy sie po odbimbaniu pakietu, w koncu zawsze mozna cos odświerzyć itp., lub śledząc co się dzieje dośc do jakiś nowych ciekawych wniosków.

ASK@ mogłabyś zapytać dziewczyny o ich listę ogłoszeń? Gdzie ogłaszały molly? Może jakis portal bardziej czytliwy by wpadł do pakietu...hmmm...

Fajnie ,że zaglądasz.Pytaj maksykanki bo to ona robiła ogłoszenia koci. Ale chyba z tablicy było zapytanie Domu o nią.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lip 26, 2012 13:12 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 60 ogłoszeń!

KOCHANE CIOTECZKI!

Z POWODÓW ZAKRĘCENIA WIEKSZEGO NIŻ ROLLER COASTER NIE BĘDE PRZYJMOWAC TEKSÓW NIEPEŁNYCH (ZA DŁUGICH, DO EDYCJI ITP.), W CZĘŚCIACH, NIE NA MAILA, GDZIE MUSZE SKRACAC, ZMIENIAC, EDYTOWAĆ, DOPISYWAC I KOMBINOWAĆ.
ZŻERA TO MASE MOJEGO NADPROGRAMOWEGO CZASU, KTÓRY MOGŁABYM POŚWIĘCIC NA INNE OGŁOSZENIA, A WYCHODZA Z TEGO NIEZŁE KLOCKI , TYPU:
"DOMKU SZUKAJĄ TAKŻE RODZEŃSTWO AGATKI KRÓWKA SZARY RYSIO I PINGWINKOWA MALWINKA" (DODAM, ŻE OGLOSZENIE BYŁO MALWINKI, NIE AGATKI!) :twisted: :twisted: :twisted:

ZA MOJE ZAKRECENIE PRZEPRASZAM, W TYM WYPADKU AKURAT TO NIE ZAWAZYLO NA SENSOWNOŚCI OGŁOSZENIA MALWINKI, ALE KTO WIE JAKIE DZIWNE RZECZY MOGŁYBY Z TEGO WYJŚĆ?

OBECNIE KOŃCZY SE OGLASZAC MALWINKA, I W TRAKCIE JEST KOTEK MJS

OTO TREŚĆ CHYBA NAJBARDZIEJ PROFESJONALNA JAKĄ DOSTAŁAM + PO 3 FOTECZKI. WSZYTSKO NA MAILA.

FELEK

Felek – kocie wydanie Puszka Okruszka szuka domu ;)
Najmniejszy, najchudszy i najbardziej puchaty z piątki rodzeństwa, które zostało uratowane z budowy na Ruczaju. Był leciutki jak puszek, tak kruchutki, że bałam się go dotykać – teraz z dnia na dzień przybiera na wadze. Mimo, że 2 razy lżejszy od rodzeństwa odważnie rzuca się do walki z nimi i nie ustępuje pola w gonitwach i zabawach. Ma wiecznie zdziwiony wyraz pyszczka i początkowo może się wydawać, że żyje trochę we własnym świecie, ale to pozory, bo Felek uwielbia głaskanie, przytulanie, leżenie na kolanach i szczotkowanie (pod warunkiem, że szczotkuje się górną połowę kota a nie brzuszek ;-).

Ma około 2 mc, przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Zostanie przekazany nowym opiekunom po podpisaniu umowy adopcyjnej.
Inne informacje: odrobaczony, będzie zaszczepiony; przyzwyczajony do przebywania z innymi kotami, korzysta z kuwety

Dane do kontaktu:
XXXX

Krótki:
2-miesięczny Florian, poszukiwacz przygód z białą końcówką ogonka szuka domu. Ciekawski i wesoły, łasi się, przykleja do nóg człowieka i nadstawia główkę do głaskania głośno mrucząc. Odrobaczony, będzie zaszczepiony; przyzwyczajony do innych kotów, korzysta z kuwety. Obowiązuje umowa adopcyjna

Nie jest to moja zła wola, ale nie chce też robic 'na odpieprz sie' bo nie na tym to polega, a później takie niedopatrzenia sa rzecza normalną. Dzisiaj wstałam, zabieram sie za ogloszenia Floriana i cooo??? I zwątpienie mnie wzięło, bo wszystkie koty mi sie pomiszały, i juz nie wiedzialam czy go ogłaszalam, czy nie, tytuł mi był znajomy, treśc tez, no i aaaaaaa.... Dobrze, że przy florianku nie musiałam nic kombinowac i wszytsko notowalam na wątku co, jak i kiedy, bo inaczej to bym miala spory problem.

Wybaczcie, ale to juz po prostu ok. 20 pakiet i kazdy by dostał pkmieszania wśród tych wszystkich maili, telefonów, lokalizacji i mordek xDDD Za duuuzy narzut mi cioteczki zrobiłyście na raz :twisted:

Licze na kolejne zamowienia, ale z mniejszym BUUUUM ;D

Milego dnia Ciotki kochane, ja ide ogłaszac dalej, kończąc tym samym Malwinie ;)))

A i Florianek juz 30 ogłoszonek ma ;>

Zmodyfikowałam tez pakiet z 1 strony na bardziej poczytalny - znowu! ;D

dark_swan

Post » Pt lip 27, 2012 13:18 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

Frania w nowym domku :D

Obrazek Obrazek

Do domu jadą dzisiaj Felek i Filemon. Jeszcze tylko Fraszka i Florian szukają domów.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt lip 27, 2012 15:18 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

U nas cisza.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt lip 27, 2012 19:16 Re: Ogłoszenia dla przytulaków w potrzebie 70 ogłoszeń!

mjs pisze:Frania w nowym domku :D

Obrazek Obrazek

Do domu jadą dzisiaj Felek i Filemon. Jeszcze tylko Fraszka i Florian szukają domów.

Super wieści! Z takimi zdjęciami musialo sie udać!
A mnie zabija dzisiaj migrena, fuuu az chaftuje nad kiblem z bólu, masakra jakas. Te ciśnienie mnie zabije...

dark_swan

[poprzednia][następna]