Kociara82 pisze:Twoje ogloszenia sa magiczne, przynosza zwierzakom szczescie![]()

Kociara82 pisze:Twoje ogloszenia sa magiczne, przynosza zwierzakom szczescie![]()

CatAngel pisze:Kociara82 pisze:Twoje ogloszenia sa magiczne, przynosza zwierzakom szczescie![]()
no oby oby
![]()

Ja-Ba pisze:CatAngel pisze:Kociara82 pisze:Twoje ogloszenia sa magiczne, przynosza zwierzakom szczescie![]()
no oby oby
![]()
a że wiara czyni cuda, wszyscy musimy moooocno w to wierzyć dla dobra ogłaszanych czworonogów i moocno trzymać kciuki za magiczną moc Kociego Anioła![]()

To Cie chyba ozloce 
Kociara82 pisze: To Cie chyba ozloce

Mulesia pisze:Pomyślałam sobie, że raz w miesiącu mogłabym wybrać jakąś biedę ( oczywiście za zgodą DT lub schroniska ) i opłacić jej ogłoszenia u Ciebie.
Tekst i zdjęcia przesłałby domek a ja przesłałabym " kasę ".

najlepsza wiadomość z rana

delfinka pisze:Mulesia pisze:Pomyślałam sobie, że raz w miesiącu mogłabym wybrać jakąś biedę ( oczywiście za zgodą DT lub schroniska ) i opłacić jej ogłoszenia u Ciebie.
Tekst i zdjęcia przesłałby domek a ja przesłałabym " kasę ".
to piękny pomysł![]()
dobrze też byłoby, gdybyś mogła wyklutą z takich ogłoszeń adopcję później pilotować. Zobaczyć co to za ludzie, jakie warunki itd. Wiesz, żeby nie poszło na skórki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość