Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw kwi 28, 2011 17:33 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

jasne :twisted:

a z jakiej materyji? jedwab, bawełna, poliester? cienkie - półprzejrzyste żorżeta czy tam inszy szyfon, czy raczej grubsze?
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Czw kwi 28, 2011 18:03 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

kwiat groszku pisze:jasne :twisted:

a z jakiej materyji? jedwab, bawełna, poliester? cienkie - półprzejrzyste żorżeta czy tam inszy szyfon, czy raczej grubsze?

a wiesz że nie wiem, nabyte z myślą że zasłonkę zrobię z tego, jest granatowo - zlote lejące, a drugie w turkusach z jakimiś srebrnymi wzorami:)
a Ty Strączku zerknij lepiej na a5 i a28 :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw kwi 28, 2011 19:33 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

aaa ja bym na chwile zarezerwowala 10,9,18,28 tylko kurczaki musze pomyslec czy mam kase wogole bo wyplata jeszcze jeszcze:(
ObrazekObrazek Obrazek
a teraz serc mam aż pięć...
http://wataha.odiland.com - moja wilcza rodzina - galeria
http://odiland.blogspot.com - mój blog
zycie przynosi cudowne niespodzianki, jesli tylko dasz mu szanse...

odynka

Od: Czw lip 25, 2002 10:43

Post » Czw kwi 28, 2011 19:36 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

a co to jest sari???? 8O
znowu się zaśliniłam... 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw kwi 28, 2011 19:36 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

lusesita pisze:a co to jest sari???? 8O
znowu się zaśliniłam... 8)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Sari ;)
ObrazekObrazek Obrazek

odynka

Post » Czw kwi 28, 2011 19:42 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

ano fakt!!! ale ja gupia!!! toż w krzyżówkach było!!! :mrgreen:
dzięki Odynka :D
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw kwi 28, 2011 19:56 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Ile ładnych rzeczy! Pewnie nie ma możliwości przymierzania gdzieś w Wawie? Bo bez mierzenia to ja nic nie kupię, nie mam niestety wymiarowej sylwetki... :(

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw kwi 28, 2011 20:41 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

"a28" nenene. salwar bez kamiz nie da się. i do tego takie krótkie. brrrr... jakbym miała nasrane w pampersa. :oops:

bezcenne "a5" - poproszę :D

ślinię się już dłuuugo na niebieskie lakierkowe sandałki DIBA (więc też poproszę) i na któreś brązowe na obcasiku. tylko nie mam pojęcia czy H&M czy GEORGE :roll: H&M są przecudne, ale ekologiczna skórka błe. a GEORGE obcasik idealny i kolor cud-miód-nuud, ale mają zabudowane paluszki, a ja lubię epatować otoczenie moimi stópnymi paluszętami. :oops: więc zastanawiam się dalej...

ze starej dostawy sukienka "46" w motyle błękitne i pomarańczowe jaką ma długość i szerokość? bo coś się do obmiarów dogrzebać nie umiem. :oops: gdzieś mi się tu u ciebie o oko obiła beżowa sukienka H&M MAMA, ale ona chyba na płaskie ciężarówki :wink:

a jako, że zima ma wrócić, to się dopytuję o przejściowy płaszczyk wełenkowo-wiskozowy H&M "namber 10" ze straej dostawy. tradycyjnie: cycki, pępek, długość rękawa i długość całkowita. widzę, że ma zaszewki, więc się pomęczysz mierząc :twisted:

zastanawiają mnie wymiary a18 i a16, ale chyba Odynka już o to pytała. więc grzecznie (chyba) poczekam.

no i na koniec najważniejsze pytanie - czy mogę zapłacić po 15 maja?
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Czw kwi 28, 2011 20:45 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Lemoniadko, zapraszam do Łomianek pod Wawą:) ino po długim weekendzie:) nakarmię Cię rogalikami i sernikiem i przejrzysz sobie wszystko :)

kwiat groszku pisze:no i na koniec najważniejsze pytanie - czy mogę zapłacić po 15 maja?

no to pytanie odpowiem od razu, tak oczywiście :D
a na resztę pytań odpowiem jutro, jak przetrawię pifko:)
dzieci siedzą u teściów więc sobie pozwoliłam :piwa: i jakoś wolno mi sie myśli:)

a i Strączku a28 nie sa krótkie, jutro zrobię zdjęcia, te spodnie wyglądają jak spódnica do kostek :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Czw kwi 28, 2011 20:48 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

gosikbaum pisze:Lemoniadko, zapraszam do Łomianek pod Wawą:) ino po długim weekendzie:) nakarmię Cię rogalikami i sernikiem i przejrzysz sobie wszystko :)

Po tych rogalikach? To już na pewno się w nic nie zmieszczę :lol:

Dziękuję za zaproszenie, nie wiem, jak dojechać do Łomianek, zaraz zerknę, czy mam taką możliwość :)

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw kwi 28, 2011 20:53 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

przy metrze marymont ma pętle autobus lini Ł do mnie jedzie się 25-30 min, z powrotem do metra Cię odwiozę:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw kwi 28, 2011 22:35 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Zły gosik, zły :1luvu:

Czy, dla mojej ciotki osobistej moglabym zarezerwowac bluzkę pp, jesli jest jeszcze w promocji swiatecznej? Boto chyba po mnie zostalo, ze sprzedana, a ja w niej wygladalam jak Szwarceneger? ;)
I czy mozna, eee, zarezerwowac :oops: a28, są boskie. a26 ma boski kolor, czekam na rozmiar i cenę, a17, a 10 i a 15?

omg.
Bedziecie moze w zoo 3 maja? Ma byc brzydko, nie wiem, jak nam te gniazda wyjdą.
A 8 maja jest wycieczka, słuchanie ptaków w Parku Skaryszewskim.
O 6 rano. Ja idę, ale nie wiem, czy się dasz wyciągnąć? Tam jest puchacz!
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Czw kwi 28, 2011 22:41 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

odynka pisze:aaa ja bym na chwile zarezerwowala 10,9,18,28 tylko kurczaki musze pomyslec czy mam kase wogole bo wyplata jeszcze jeszcze:(

a propo tego to dam odp jutro bo juz nic nie widzę :oops:
czy z zapłatą poczekasz aż wpłynie mi kaska min od Groszka naszego kochanego?:D hehe transakcje wiązane;)
ObrazekObrazek Obrazek

odynka

Post » Pt kwi 29, 2011 0:48 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

widzę troche rezerwacji :) Ja też proszę rezerwację a17, a20, a21 pomierzę się przy chwili spokoju a gdyby zwolniło sie a10 to poproszę :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt kwi 29, 2011 7:22 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Lemoniada, przyjedź do mnie, to pojedziemy razem :D

Nie wiem, jak a19 leży przy dekolcie, ale rezerwuję, o! I a9, jakby się zwolniła, to też :)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]