halbina pisze:Polecam! Szybko, sprawnie i solidnie! Ogrom pracy i pomoc dla kotów w potrzebie! Ja dzięuję za ogloszenia Suri i Pikseli! Robi wrażenie, oby były z tego najlepsze domki!

Ale kciuki zaciskamy za obie adopcje jeszcze!   

halbina pisze:halbina pisze:Polecam! Szybko, sprawnie i solidnie! Ogrom pracy i pomoc dla kotów w potrzebie! Ja dzięuję za ogloszenia Suri i Pikseli! Robi wrażenie, oby były z tego najlepsze domki!
I Pikselka już w domku! u pani Agnieszki w Katowicach... a inna pani zakochana w Pikselce, wstępnie zgodziłą się przyjąć Suri... Pani ma pieska i kotka już i 10-letniego zwierzolubnego syna... Bardzo dziękuję, CatAngel!!!![]()
![]()
![]()
![]()

halbina pisze:halbina pisze:Polecam! Szybko, sprawnie i solidnie! Ogrom pracy i pomoc dla kotów w potrzebie! Ja dzięuję za ogloszenia Suri i Pikseli! Robi wrażenie, oby były z tego najlepsze domki!
I Pikselka już w domku! u pani Agnieszki w Katowicach... a inna pani zakochana w Pikselce, wstępnie zgodziłą się przyjąć Suri... Pani ma pieska i kotka już i 10-letniego zwierzolubnego syna... Bardzo dziękuję, CatAngel!!!![]()
![]()
![]()
![]()
halbina pisze:halbina pisze:halbina pisze:Polecam! Szybko, sprawnie i solidnie! Ogrom pracy i pomoc dla kotów w potrzebie! Ja dzięuję za ogloszenia Suri i Pikseli! Robi wrażenie, oby były z tego najlepsze domki!
![]()
![]()
![]()
Suri nazywa się teraz Surina i mieszka od wczoraj w Chorzowie u pani Aldony, jej męża i 10-letniego syna, ma też do towarzystwa pieska, kocurka i kotkę oraz jaszczurę owocożerną... Wszystko to dzięki ogłoszeniom Twoim, CatAngel! Dziękuję!

i koty mają dom  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość