dakoti pisze:Warto skorzystać z takiej promocji - poproszę 20 i 42
jutro natasza potwierdzi, czy te rzeczy jeszcze są, mogło się tak zdarzyć, że zostały sprzedane a nieusunięte z wątku, jutro rano damy znać
Regata pisze:a czy sweterek 73, bluzka 75 i kurtka 77 już sprzedane? Jeśli nie, to jaki rozmiar ma ta kurtka?

jessi74 pisze:Regata pisze:a czy sweterek 73, bluzka 75 i kurtka 77 już sprzedane? Jeśli nie, to jaki rozmiar ma ta kurtka?
Witaj, bluzka nr 75 na pewno jest , co do nr 73 to poczekamy na nataszę, pamiętam że ktoś się nią interesował , ale nie wiem jak się skończyłokurtka to rozmiar 40, jest, tyle że nie wiem czy ona jest objęta obniżką, rano dam pełną odpowiedź
jessi74 pisze:naniosłam zmiany, natasza zerknij czy teraz jest dobrze

natasza25 pisze:jessi74 pisze:Regata pisze:a czy sweterek 73, bluzka 75 i kurtka 77 już sprzedane? Jeśli nie, to jaki rozmiar ma ta kurtka?
Witaj, bluzka nr 75 na pewno jest , co do nr 73 to poczekamy na nataszę, pamiętam że ktoś się nią interesował , ale nie wiem jak się skończyłokurtka to rozmiar 40, jest, tyle że nie wiem czy ona jest objęta obniżką, rano dam pełną odpowiedź
Została tylko kurteczka rozmiar 38-40.
natasza25 pisze:panikota pisze:A możesz ja zmierzyć, proszę - pod pachami i długość od ramienia do samego dołu
No i rzeczywiście jakieś informacje o składzie by się przydały ... jak jest metka to odpisz, czym ona jest ocieplona?
Sklad poliester 100% z podszewką,
szerokość pod pachami 54 cm max
dlugośc od ramienia w dół 66 cm
Ma z przodu przy zapięciu malutka szara plamkę, jak sie zapnie kurtke to jest całkowicie niewidoczna, dopiero ja teraz dokladnie oglądnęłam bo leżała w szafie malo używana.
jessi74 pisze:wymiary kurtkinatasza25 pisze:panikota pisze:A możesz ja zmierzyć, proszę - pod pachami i długość od ramienia do samego dołu
No i rzeczywiście jakieś informacje o składzie by się przydały ... jak jest metka to odpisz, czym ona jest ocieplona?
Ma z przodu przy zapięciu malutka szara plamkę, jak sie zapnie kurtke to jest całkowicie niewidoczna, dopiero ja teraz dokladnie oglądnęłam bo leżała w szafie malo używana.
, w biodrach pewnie podobnie jak szerokosć pod rękawami i jest objęta promocją
Regata pisze:wymiary kurtkinatasza25 pisze:panikota pisze:A możesz ja zmierzyć, proszę - pod pachami i długość od ramienia do samego dołu
, w biodrach pewnie podobnie jak szerokosć pod rękawami i jest objęta promocją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość