Dyktatura pisze:Zapytania są

CatAngel pisze:Dyktatura pisze:Zapytania są
No to żeby z tych zapytań jeszcze jakieś sensowne domki się trafiały![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dyktatura pisze:CatAngel pisze:Dyktatura pisze:Zapytania są
No to żeby z tych zapytań jeszcze jakieś sensowne domki się trafiały![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na razie dzwoniły nieodpowiednie domki.

CatAngel pisze:Ładny mam dzień![]()
![]()
![]()
Wróciłam od weta Lola dostała nawrót kociego kataruSmyk (wolnożyjacy) także ma KK
![]()
![]()
Zaraz idę zabrać czarnego kota z ulicy [*] jeszcze nie wiem co to za kotSamochód go walnął bosheee ten widok
jak on tam bezbronny leży
:placz
CatAngel pisze:Już po wizycie.
Loli niestety nie przeszło, wetka zdziwiona, że po tak mocnym antybiotyku nie ma poprawy.
Jutro kolejna wizytakolejne zastrzyki
![]()
W nocy to prawie nie spała (ja w sumie też) nic tylko charczała i się dusiła![]()
Wetka ostrzega, że może być gorzej![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz mała wlazła do łóżka i śpi.
CatAngel pisze:Ona ma oczy bardzo ładne, nie kicha, ale ma zadrzerki na całym języku, coś w krtani, w nosie. Słychać ją jak traktorNie jest już taka żywa, jak trzy dni temu.
Boje się, że może się udusić. Pierwszy raz sie spotkałam z takim czymś u kota.
Mówie jej, żeby wyzdrowiała bo czeka na nią domek

Szalony Kot pisze:I tutaj też napiszę, żebyś się trzymała. Niestety, nie wszystkim damy radę pomóc - ale walczyć trzeba...
  ja trzymam kciuki za Twojego kociaka. Będzie dobrze, musi być elsia pisze:...Jeśli mogę, to bardzo proszę o ogłoszenia - 3-ci pakiet za 20 zł - dla moich słodkich tymczasikow z tego wątku
http://www.dogomania.pl/threads/199697-Dwie-maleńkie-iskierki-pilnie-szukają-DT-lub-DS-czeka-je-śmierć-pod-kołami-samochodów
Proszę także o tekst. Zdjęcia podeślę.
Kontakt w sprawie adopcji:
telefon: 501-545-399 lub
e-mail: elsia7@interia.pl
Czy mam wpłacić 20 zł na Twoje konto ?
elsia pisze:elsia pisze:...Jeśli mogę, to bardzo proszę o ogłoszenia - 3-ci pakiet za 20 zł - dla moich słodkich tymczasikow z tego wątku
http://www.dogomania.pl/threads/199697-Dwie-maleńkie-iskierki-pilnie-szukają-DT-lub-DS-czeka-je-śmierć-pod-kołami-samochodów
Proszę także o tekst. Zdjęcia podeślę.
Kontakt w sprawie adopcji:
telefon: 501-545-399 lub
e-mail: elsia7@interia.pl
Czy mam wpłacić 20 zł na Twoje konto ?
Ja siem cichutko przypominam i pytam, czy mogem liczyć na ogłoszenia ?? Jeśli TAK, to proszę na PW namiary na konto- tamte kasik mi sie zapodziały![]()
Oczywizda, że sprawa pilna
  za śliczne rameczki  
  i oczywiście ogłoszenia

za kicię  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości