jessi74 pisze:bemola pisze:zapisuje sobie, w marcu po wypłacie sie zgłoszę
co prawda nie mam mega agresorkaale też nie wiem co przyniesie przyszłość , a tak juz bede mieć "na zaś" bo u weta może rzeczywiście być bardzo przydatny
będę widziała się z Brzózką ( odwiedziny u Maksa) na początku marca, 6, 7 lub 8 marca najpóźniej, mogę odebrać i zabrać do Wrocławia, odpadną koszty wysyłki
bemola pisze:jessi74 pisze:bemola pisze:zapisuje sobie, w marcu po wypłacie sie zgłoszę
co prawda nie mam mega agresorkaale też nie wiem co przyniesie przyszłość , a tak juz bede mieć "na zaś" bo u weta może rzeczywiście być bardzo przydatny
będę widziała się z Brzózką ( odwiedziny u Maksa) na początku marca, 6, 7 lub 8 marca najpóźniej, mogę odebrać i zabrać do Wrocławia, odpadną koszty wysyłki
o, jakby się tak dało, to superbo będę miec u Ciebie do odbioru jeszcze musy malinowe i winko
![]()
tylko mimo wszystko, i tak zakupić mogę dopiero po wypłacie, niby 20zł to mało, ale i tak nie wysupłam, bo właśnie jestem w trakcie leczenia swojego futra i nie wiem ile wyniesie
Brzózko, na kredyt można?![]()
rozmiar chyba mały, na koteczki 3,5-4kg
violet pisze:Hejka![]()
Chciałabym zamówić 2 kagańce (dla drobnej kotki i dla dorodnego kocura).
Nie wiem, który wybrać – czy to dobiera się wg wymiarów, wagi kota?
Na pierwszej stronie widzę, że jest wybór kolorów i (chyba) materiałów?
jessi74 pisze:Ja też jeden kaganiec, dla młodej dziewczynki dzikuski
Brzózka pisze:jessi74 pisze:Ja też jeden kaganiec, dla młodej dziewczynki dzikuski
Odbierzesz jak przyjedziesz czy wysyłać ?
jessi74 pisze:Brzózka pisze:jessi74 pisze:Ja też jeden kaganiec, dla młodej dziewczynki dzikuski
Odbierzesz jak przyjedziesz czy wysyłać ?
Jeśli uda nam się spotkać i będziesz miała już uszyty to odbiorę osobiście
jessi74 pisze:Jakie malinki ?nic nie mam
Brzózka pisze:jessi74 pisze:Jakie malinki ?nic nie mam
Musy malinowe do Ciebie jeszcze nie przyjszły ?!?!
jessi74 pisze:Brzózka pisze:jessi74 pisze:Jakie malinki ?nic nie mam
Musy malinowe do Ciebie jeszcze nie przyjszły ?!?!
Przyszły, przyszły. ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości