3f. Maść Rub-arom, 40 g, nowa z ulotką w kartoniku,
została tylko otarta, ale nie była używana
data ważności 09.2023
4f. Encyklopedia Audiowizualna Brytannica cz. I Sztuka
w zestawie jest płyta CD , ale nie jestem w stanie sprawdzić czy jest dobra

mir.ka pisze:Poproszę nr 74a, 78a, 79a , 81a i wysyłamy

ametyst55 pisze:Niestety z Tosią jest źleanemia się pogłębiła, powiększona jest śledziona, przyspieszony jest oddech, prawie nic nie je. Dostała dzisiaj kroplówkę i została zaopatrzona lekowo, ale co dalej .... Moja biedna dziewczynka

maczkowa pisze:Bardzo przykro( a właściwie wiadomo, co jej jest? Macie diagnozę?

ametyst55 pisze:maczkowa pisze:Bardzo przykro( a właściwie wiadomo, co jej jest? Macie diagnozę?
Objawy wskazują na proces nowotworowy, albo ostrą fazę białaczki.
edit.
Wet sądzi że to sprawa nowotworowa, wskazuje na to ten bardzo wysoki wskaźnik białka ostrej fazy, dodatkowo dochodzą dwie choroby zakaźne białaczka i koronawirus, a także bardzo silna anemia. W tej chwili wróciliśmy od weta - to niestety jest już opieka paliatywna

maczkowa pisze:Dopiero zobaczyłam dopisek( tak mi przykro
Rena, wiem, że to bardzo trudne decyzje.. ale jeśli nie ma nadziei na wyjście i jeśli malutka źle sie czuje, cierpi, nie ma lepszych momentów, to może lepiej dla niej byłoby pozwolić jej odejść..

ametyst55 pisze:U nas prawo serii: w czwartek poszliśmy do weta z Filipem bo coś był niewyraźny, umówiliśmy się na badania we wtorek, bo wet wyczuł bolesność w brzuszku i powiększone węzły chłonne, Filip dostał przeciwbólowy. Tak mu przeszło po zastrzyku, że w domu się rozluźnił i spadł z kuwety (takiej do której wchodzi się z góry). Wczoraj patrzę, a kot powłóczy tylną nóżką. Wet nie odpowiadał i przyjął nas dopiero dzisiaj. Przy badaniu opuchnięty staw biodrowy i mocna bolesność , Filip chyba coś sobie uszkodził w czasie upadku, albo to jakieś inne cholerstwo. Jutro weta nie ma, no chyba że uda mu się nas przyjąć po południu. Możliwe, że na badania pojedziemy dopiero we wtorek. Zmiana na oczku się powiększaZrobimy też badania na Fipa i toksoplazmozę (tak jak sugerowała okulistka) bo coś mi się te objawy u niego nie podobają. Tosia coraz słabsza, dzisiaj dostała antybiotyk i nospę, nie chce jeść, waży tylko 1,7 kg
moja biedna mała dziewczynka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości