milena88 pisze:Jakie kagańce są aktualne? Dla królika też się nada? a cena z wysyłką jaki to koszt
milena88 pisze:na takiego 5-6kg bym potrzebowała i na takie do 1kg-3kg, jeszcze się zastanowię bo to głowy różne i z pyszczkiem kota musze porównać, potrzebuję przy przycinaniu pazurków i szczepieniach
milena88 pisze:Duży i mały ta sama cena? jaki koszt wysyłki?

Kotina pisze:Witaj![]()
Jeśli można to chciałabym zamówić kaganiec dla persa (chyba średni) - kot jest duży (waży 6,5 kg) i bardzo trudny w obsłudze ...![]()
kolor nie ma dla mnie znaczenia![]()
Na pierwszej stronie fotki kaganców się nie wyświetlają - nie wiem jaki wybrać. Może mi coś poradzisz ?
Kot wygląda tak ... jest po strzyżeniu
Brzózka pisze:Kotina pisze:Witaj![]()
Jeśli można to chciałabym zamówić kaganiec dla persa (chyba średni) - kot jest duży (waży 6,5 kg) i bardzo trudny w obsłudze ...![]()
Na pierwszej stronie fotki kaganców się nie wyświetlają - nie wiem jaki wybrać. Może mi coś poradzisz ?
Jeśli chodzi o persy to wybór kolorystyczny jest bardzo wąskiMyślę, że średni powinien być ok, bo był wzorowany na moim dużym dachowcu (chudy a 6,45 kg)
![]()
Jeśli chodzi o fotki to chyba rozjechał mi się fotosikPostaram się to szybko ogarnąć ...

Kotina pisze:Brzózka pisze:Kotina pisze:Witaj![]()
Jeśli chodzi o persy to wybór kolorystyczny jest bardzo wąskiMyślę, że średni powinien być ok, bo był wzorowany na moim dużym dachowcu (chudy a 6,45 kg)
![]()
Jeśli chodzi o fotki to chyba rozjechał mi się fotosikPostaram się to szybko ogarnąć ...
Nie ważne fotki an i kolor, chodzi o to by kaganiec spełniał swoją rolę. Chciałabym zamówić u Ciebie jeden .... reszta na pw

Kotina pisze:Wielkie dzięki, Brzózka![]()
Kaganiec pasuje![]()
Tymonek tak był zaskoczony, że w pierwszym momencie zastygł w bezruchu![]()
Mogłam więc dokładnie sprawdzić czy pasuje ... jest ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość