Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw kwi 07, 2011 19:55 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Mega wiosenna :D Rewelacyjnie będzie wyglądala z białymi spodniami latem :D
rozumiem lokalny patiotyzm :D
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Czw kwi 07, 2011 21:07 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

czy K10 mozna zarezerwowac? ten letni, zielony zakiecik reserved. Jutro wplace kaske
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw kwi 07, 2011 21:12 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

moś pisze:czy K10 mozna zarezerwowac? ten letni, zielony zakiecik reserved. Jutro wplace kaske

oczywiście:) dziękuję:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw kwi 07, 2011 21:20 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Musze odrezerwowac wszytskie - za male w biuscie :( Nie dla mnie obwody po 86-90 cm, ja mam powyzej stowki... :oops:
A ta: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c74 ... 731fc.html ma te 125 cm mierzac od ramiaczek, czy bez ramiaczek, czy spod biustu - z ktorego miejsca? Bo ja wysoka jestem i nie chcialabym zeby mi dyndala w polowie lydek....
ObrazekObrazek

Mroczka

Od: Pt lip 18, 2008 8:14

Post » Czw kwi 07, 2011 21:24 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Mroczka, ok, nie ma sprawy:)
sukienka w pasy jest długa, mierzyłam ją od pachy.
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Czw kwi 07, 2011 21:54 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

poproszę o rezerwację spódnic k3 i k4 podobają mi się ale muszę się pomierzyć :) a jako, że pies zżarł centymetr krawiecki to nastąpi to dopiero jutro jak zakupię nowy :) no, z góry dziękuję :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw kwi 07, 2011 21:58 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Urwiniu zrobione:) kup od razu drugi centymetr dla psa ;) u mnie koty obgryzają:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw kwi 07, 2011 22:03 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

chyba warto to zrobić. U mnie pies łapie centymetr i biega po domu z radością bo kot go gania, więc w sumie obydwa sierściuchy zawiniły ;) Dzieki
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Czw kwi 07, 2011 22:04 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Czy mogę prosić tunikę k19 i zieloną torebkę ze sznurka zarejestrowaną pod lit. p?
Chciałabym jeszcze spódnicę nr k4, więc w razie, gdyby urwiniu zrezygnowała to ją wtedy przechwycę. :)

Kalinna

Od: Śro paź 20, 2010 18:23

Post » Czw kwi 07, 2011 22:05 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Kalinna pisze:Chciałabym jeszcze spódnicę nr k4, więc w razie, gdyby urwiniu zrezygnowała to ją wtedy przechwycę. :)

Tzn. przechwycę spódnicę, a nie urwiniu :twisted:

Kalinna

Post » Pt kwi 08, 2011 5:55 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Kalinna pisze:Czy mogę prosić tunikę k19 i zieloną torebkę ze sznurka zarejestrowaną pod lit. p?
Chciałabym jeszcze spódnicę nr k4, więc w razie, gdyby urwiniu zrezygnowała to ją wtedy przechwycę. :)

oczywiście, dziękuję :)
ale torebka nie jest zielona:) ona ma kolor naturalnej wełny, taki beżowo - zółty
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 08, 2011 12:19 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Z przykrością zwalniam spódnice :( ale są za długie dla mnie :(
Obrazek

urwiniu

Post » Pt kwi 08, 2011 12:45 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Może już gdzieś były pytania, nie mam siły się przekopywać. Chodzi mi o wymiary kilku bluzeczek / tunik z działu ciążowych: szerokość pod pachami, w pasie (coby wiedzieć ile brzuszka się tam zmieści) i długość.
Bluzeczki nr: 32, 38, 39, 40, 41, 49
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt kwi 08, 2011 12:58 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

panikota oczywiście zaraz podam wymiary, tu masz trochę fotek z moim poduszkowym brzuszkiem dla wizualizacji:) nie wszystkie bluzki tam są

gosikbaum pisze:zdjęcia w "dziewiątym miesiącu" ;) brzuch trochę mało kształtny ale poduszka nie chciała współpracować.... obwód brzucha 117cm obwód biustu 104, zrobiłam więcej fotek,mam nadzieję że trochę pomogłam

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 08, 2011 13:47 Re: ciuchy, także CIĄZOWE** DODAŁAM RZECZY W PIERWSZYM POŚCIE**

Ja mam jeszcze pytanie odnośnie sukienki k16. W opisie widnieje, że jest pomarańczowa, a na zdjęciu wygląda bardziej na czerwoną - czy to jest taki pomarańczowy wpadający w czerwień, czy też taki, którego nie da się pomylić z innym kolorem (jaskrawy?).

Kalinna

[poprzednia][następna]