Wyprzedaż.TANIO. Markowo i sexy ;-) Dla Tulisia też coś jest

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto maja 16, 2017 15:04 Re: T.Hilfiger.BikBok Na karme i transporter. OBNIŻKI

Nirris pisze:Bluza dotarla, jest extra mięciutka, dziękuję <3

Cudownie :-) Dziękujemy gorąco i niech służy jak najlepiej :201461
<3

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Wto maja 16, 2017 18:57 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

Zapraszamy gorąco na zakupy do nas :-)

Dzisiaj znowu obniżamy ceny :-)

Ciuszek od 35 zł do 60 zł - 5 zł zniżka.
Ciuszek od 65 zł - 100 zł - 10 zł zniżka.

Przewidywane dodatkowe rabaty , w zależności od ilości zakupionych rzeczy :ok:

Opłaca się, gwarantuję :201461

Jeśli ktoś zainteresowany, mam alladynki / baggy ... Mam "fisia" na punkcie takich spodni, więc mam ich sporo. A tak naprawdę, nie potrzebuję przecież aż tyle.
A to sama kupiłam, a to zezagranicy dostałam itd, itp.

gatiko

Post » Wto maja 16, 2017 19:43 Re: T.Hilfiger.BikBok Na karme 13 i 14 maj GIGANTYCZNE obniż

gatiko pisze:
MaPi pisze:Czy sukienka Monsoon w groszki jest jeszcze zarezerwowana czy można kupić?

Zarezerwowana.

Jest kupiona, ale za zgodą autorki jeszcze niezapłacona i niewysłana (gatiko co troche coś dokłada- czekam czy coś mi jeszcze w oko nie wpadnie-żeby nie płacić 2 razy poczcie)
Ale może faktycznie czas sfinalizować transakcję?
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Wto maja 16, 2017 20:06 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

Przepraszam, faktycznie źle się wyraziłam wczoraj. Chodziło dokładnie o to, o czym pisze mgj.
Usunę sukieneczkę z ofert.

Dziękuję i jeszcze raz przepraszam, za niedokładne wytłumaczenie sytuacji.

gatiko

Post » Nie maja 21, 2017 13:03 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

Duże obniżki :-)

Jeśli ktoś zainteresowany, mam alladynki / baggy ... Mam "fisia" na punkcie takich spodni, więc mam ich sporo. A tak naprawdę, nie potrzebuję przecież aż tyle.

Zapraszamy, na nasze inne wątki pomocowe.Dla kotkow w potrzebie <3

gatiko

Post » Nie maja 21, 2017 13:14 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

Spódnica Monsoon jaka dlugość?
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Nie maja 21, 2017 13:41 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

Jarka pisze:Spódnica Monsoon jaka dlugość?

Długość boku - 73 cm (73,5)
Ostatnio edytowano Nie maja 21, 2017 13:53 przez gatiko, łącznie edytowano 1 raz

gatiko

Post » Nie maja 21, 2017 13:53 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

gatiko pisze:

Długość boku - 72 cm

Dzięki, czyli ona jest dosyć długa, zdecydowanie za kolano? I kolor podstawowy to szary? Bo czasem zielony na zdjeciach wygląda popielato, dlatego pytam.

Jarka

Post » Nie maja 21, 2017 13:55 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

Jarka pisze:
gatiko pisze:

Długość boku - 72 cm

Dzięki, czyli ona jest dosyć długa, zdecydowanie za kolano? I kolor podstawowy to szary? Bo czasem zielony na zdjeciach wygląda popielato, dlatego pytam.

Ciut dłuższa niż pisałam - 73 cm
Tak, baza to popielaty, znaczy szary :-)

gatiko

Post » Nie maja 21, 2017 14:04 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

gatiko pisze:
Jarka pisze:
gatiko pisze:

Długość boku - 72 cm

To biorę :) Jutro rano puszczę przelew, proszę nr konta na priv.

Jarka

Post » Nie maja 21, 2017 15:14 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

Jarka pisze:
gatiko pisze:
Jarka pisze:
gatiko pisze:

Długość boku - 72 cm

To biorę :) Jutro rano puszczę przelew, proszę nr konta na priv.

:1luvu: dziękujemy.

gatiko

Post » Czw maja 25, 2017 14:05 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

Ciuszek od 50 zł wzwyż - obniżka 10 zł . Przy zakupie kilku rzeczuf na raz - przewidziana jakaś fajna niespodzianka :mrgreen: :ok:

ObrazekObrazek
Ta bieda... lizała chodnik i szukała jedzenia. Były tam zaschnięte resztki jakichś podrobów z muchami :-( Kotek w kiepskim stanie, wizualnie. Czekał na jedzenie, więc nie uciekał. Stał w bezpiecznej dla siebie , odległości. Kotki ktoś swego czasu dokarmiał ,ale z tego co teraz widzę, zostały opuszczone. Za bramę nie da się wejść , jak zostawiam miseczki, to ktoś je wyrzuca... :-(
Suche jedzenie porozsypywane, albo znowu zamoczone deszczem...Tych dziczków jest sporo, w dwóch miejscach. Akurat dzisiaj, tak wyszło,że dał się sfotografować, bo głodny. Zazwyczaj wychodziły jak było ciemno, ale znowu zdjęc się nie dało zrobić, żeby uchwycić kotki.
:cry: Przydałoby się kupić mokrą karmę dla nich, wiem,że tę zjedzą ...
Zapraszamy na zakupy :201494

gatiko

Post » Czw maja 25, 2017 20:13 Re: giga OBNIŻKI i NIESPODZIANKI T.Hilfiger.BikBok.Na karme.

Sukienka dotarła (we wtorek, ale oczywiście zapomniałam napisać od razu). Zmiesciłam się :D Może jutro (zależy od pogody) będzie inauguracja
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Czw maja 25, 2017 21:00 Re: giga OBNIŻKI i NIESPODZIANKI T.Hilfiger.BikBok.Na karme.

mgj pisze:Sukienka dotarła (we wtorek, ale oczywiście zapomniałam napisać od razu). Zmiesciłam się :D Może jutro (zależy od pogody) będzie inauguracja

:ok:
Cieszę się bardzo i zycze, żebyś jutro była najpiękniejsza :mrgreen:
Dziękujemy :!: :kotek:

gatiko

Post » Czw maja 25, 2017 21:03 Re: OBNIŻKI gigant :-) T.Hilfiger.BikBok Na karme,transporte

gatiko pisze:Zapraszamy gorąco na zakupy do nas :-)

Ciuszek od 50 zł wzwyż - obniżka 10 zł . Przy zakupie kilku rzeczuf na raz - przewidziana jakaś fajna niespodzianka :mrgreen: :ok:

ObrazekObrazek
Ta bieda... lizała chodnik i szukała jedzenia. Były tam zaschnięte resztki jakichś podrobów z muchami :-( Kotek w kiepskim stanie, wizualnie. Czekał na jedzenie, więc nie uciekał. Stał w bezpiecznej dla siebie , odległości. Kotki ktoś swego czasu dokarmiał ,ale z tego co teraz widzę, zostały opuszczone. Za bramę nie da się wejść , jak zostawiam miseczki, to ktoś je wyrzuca... :-(
Suche jedzenie porozsypywane, albo znowu zamoczone deszczem...Tych dziczków jest sporo, w dwóch miejscach. Akurat dzisiaj, tak wyszło,że dał się sfotografować, bo głodny. Zazwyczaj wychodziły jak było ciemno, ale znowu zdjęc się nie dało zrobić, żeby uchwycić kotki.
:cry: Przydałoby się kupić mokrą karmę dla nich, wiem,że tę zjedzą ...
Zapraszamy na zakupy :201494

Poszłam tam niedawno... Wyszło 3 kotki . Były tak głodne,że wyszly do mnie , nie bały się wcale. Wiedziały,że przyniosłam jedzenie ... czuły to. Gadałam do nich, chodziły wokół mnie, barankowaly... dały się głaskać. Kichał jeden jak z armaty. :-(
Ledwo wyłożyłam puszkę , tak 250 gr i dołożyłam suchego... dolałam wody , patrze - mokra cała zjedzona :evil: No tak, z taką ilością, na głodne futra.. spoko :placz:
Chciałam zdjęcia zrobić ,jak stoją przy mnie,a póżniej jak jedzą.ale nic nie było widać, mimo ustawien w telefonie "na nocny tryb". Szły 2 panie, w słusznym wieku (czytaj - rozumiejące , bo nawet z piesem szły . Niestety, nie ten typ :evil: Przeszkadzają "ludziom" te biedne kotki.

gatiko

[poprzednia][następna]