Nirris pisze:Bluza dotarla, jest extra mięciutka, dziękuję
Cudownie

Nirris pisze:Bluza dotarla, jest extra mięciutka, dziękuję

gatiko pisze:MaPi pisze:Czy sukienka Monsoon w groszki jest jeszcze zarezerwowana czy można kupić?
Zarezerwowana.

gatiko pisze:Jarka pisze:Spódnica Monsoon jaka dlugość?
Długość boku - 72 cm
Jarka pisze:gatiko pisze:Jarka pisze:Spódnica Monsoon jaka dlugość?
Długość boku - 72 cm
Dzięki, czyli ona jest dosyć długa, zdecydowanie za kolano? I kolor podstawowy to szary? Bo czasem zielony na zdjeciach wygląda popielato, dlatego pytam.
gatiko pisze:Jarka pisze:gatiko pisze:Jarka pisze:Spódnica Monsoon jaka dlugość?
Długość boku - 72 cm
Dzięki, czyli ona jest dosyć długa, zdecydowanie za kolano? I kolor podstawowy to szary? Bo czasem zielony na zdjeciach wygląda popielato, dlatego pytam.
Ciut dłuższa niż pisałam - 73 cm
Tak, baza to popielaty, znaczy szary
Jarka pisze:gatiko pisze:Jarka pisze:gatiko pisze:Jarka pisze:Spódnica Monsoon jaka dlugość?
Długość boku - 72 cm
Ciut dłuższa niż pisałam - 73 cm
Tak, baza to popielaty, znaczy szary
To bioręJutro rano puszczę przelew, proszę nr konta na priv.
dziękujemy.

mgj pisze:Sukienka dotarła (we wtorek, ale oczywiście zapomniałam napisać od razu). Zmiesciłam sięMoże jutro (zależy od pogody) będzie inauguracja

gatiko pisze:Zapraszamy gorąco na zakupy do nas
Duże obniżki
Jeśli ktoś zainteresowany, mam alladynki / baggy ... Mam "fisia" na punkcie takich spodni, więc mam ich sporo. A tak naprawdę, nie potrzebuję przecież aż tyle.
A to sama kupiłam, a to zezagranicy dostałam itd, itp.
Zapraszamy, na nasze inne wątki pomocowe.Dla kotkow w potrzebie
Ciuszek od 50 zł wzwyż - obniżka 10 zł . Przy zakupie kilku rzeczuf na raz - przewidziana jakaś fajna niespodzianka![]()
Ta bieda... lizała chodnik i szukała jedzenia. Były tam zaschnięte resztki jakichś podrobów z muchamiKotek w kiepskim stanie, wizualnie. Czekał na jedzenie, więc nie uciekał. Stał w bezpiecznej dla siebie , odległości. Kotki ktoś swego czasu dokarmiał ,ale z tego co teraz widzę, zostały opuszczone. Za bramę nie da się wejść , jak zostawiam miseczki, to ktoś je wyrzuca...
Suche jedzenie porozsypywane, albo znowu zamoczone deszczem...Tych dziczków jest sporo, w dwóch miejscach. Akurat dzisiaj, tak wyszło,że dał się sfotografować, bo głodny. Zazwyczaj wychodziły jak było ciemno, ale znowu zdjęc się nie dało zrobić, żeby uchwycić kotki.
Przydałoby się kupić mokrą karmę dla nich, wiem,że tę zjedzą ...
Zapraszamy na zakupy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości