Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny Dawid i operacja str. 21

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto wrz 13, 2011 20:12 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

vega29 pisze:
Kara. pisze:
vega29 pisze:Otóż to, ja mam trochę bucików uniseks, w tym kapciuszki - szmaciaki na gumowej podeszwie, trochę odzieży bieliźnianej 74 i zaraz będę odkładać 80-tki, bo chłopaki już wyrastają. Może coś się dopasuje - tylko rozmiar, jaki nosi Majeczka potrzebny :ok:

To może uzgodnimy kto wysyła butki i jakie rozmiary,bo bez sensu żeby było 10 par. ja mam od 20 do 24 w tym zimowe, sandałki i półbuciki.

Mam jeszcze kapcie. Z firmy Daniel Tzw. profilaktyczne, ze skóry. Tylko nie wiem czy się nadadzą bo one wszystkie są z zamszu a tego draństwa nie idzie porządnie doczyścić i są trochę przybrudzone.

Ciuszki niestety mam mam poupychane w 3 domach i nie mam czasu objechać wszystkich i grzebać :oops:

Mam dwie pary kapci płóciennych na gumowej podeszwie, rozmiar 20 i mogę to wysłać. Mogę też dorzucić płócienne kapcie na gumowej podeszwie rozmiar 21, ale są trochę bardziej sponiewierane, bo synek trenował na nich zęby :roll: no i trzeba by je uprać - używał na podwórko, bo lato...

Wyszorowałam kapciaki i schną :ok: Jak tylko będą się nadawały do wysyłki, wyślę hurtem :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro wrz 14, 2011 11:47 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Zmobilizowałam się i wytargałam najbardziej dostępny mi worek z nadzieją, że skoro jest najmniej upchnięty to będzie zawierać ostatnie porządki. I d... :evil: Same małe ciuszki.
Za to znalazłam luzem zimową ciepłą kurtkę na 92 i drugą taką na teraz na polarku. Co prawda jest na niej 98-104 ale jakaś mała wypada bo na moją córkę, która nosi aktualnie ten rozmiar jest sporo za mała. Dorzucam jeszcze puchaty bezrękawnik na 110. Moje dziecię i tak go nie założy bo "nie jest różowy" :roll:

Wczoraj wrzuciłam wszystko do pralki i jak wyschnie (chociaż ciężko to idzie ) to wrzucę do paczki i wyślę.

Czy Maja używa jeszcze pieluch?
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Śro wrz 14, 2011 13:21 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

jeden karton spakowany (wyprane i wyschnięte) - z ciuchami różnymi - głównie swetry, bluzy. może coś dla Kaśki się nada?
jutro idę z nim na pocztę.

kolejne rzeczy schną. :piwa:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Śro wrz 14, 2011 16:04 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dziewczyny jesteście boskie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maja i Dawid używają jeszcze pieluch. W poniedziałek wiozę im kilka tetrowych i ceratki.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro wrz 14, 2011 16:07 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dyktatura pisze:Dziewczyny jesteście boskie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maja i Dawid używają jeszcze pieluch. W poniedziałek wiozę im kilka tetrowych i ceratki.

Na chłopca wyszukam. Dam znac jak bedzie gotowe. Może kurtke znajde, trochę rzeczy porozdawałam. Czy majteczki, skarpetki i rajtuzy tez moga być?
Mam tez kombinezon na dziewczynke. Nie wiem jaki rozmiar ale z miarki stolarskiej wychodzi ze powinna mała w niego wejść. Potrzebują?

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Czw wrz 15, 2011 6:49 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

elzak3 pisze:
Dyktatura pisze:Dziewczyny jesteście boskie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Na chłopca wyszukam. Dam znac jak bedzie gotowe. Może kurtke znajde, trochę rzeczy porozdawałam. Czy majteczki, skarpetki i rajtuzy tez moga być?
Mam tez kombinezon na dziewczynke. Nie wiem jaki rozmiar ale z miarki stolarskiej wychodzi ze powinna mała w niego wejść. Potrzebują?

Pewnie, że potrzebują.
Tak prawdę mówiąc to przyda się tam wszystko. Nawet kosmetyki typu sudocrem, wazelina, linomag czy oliwka.

Dyktatura

Post » Czw wrz 15, 2011 14:00 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Ja spakowałam płaszcz/kurtkę dla mamy, kurtkę z jensu, spódnicę, spodnie i swetry szt 2.
Mam nadzieję, że jutro dotrę na pocztę.
Obrazek

Koty Norweskie Leśne www.kotonland.pl
Mamy kocięta !!!!

Pietrucha

Od: Pt maja 27, 2005 19:41

Post » Czw wrz 15, 2011 14:24 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Qurcze no, Kasia nosi mój rozmiar buta, a mam oficerki skórzane na wydanie tylko na szczuplejszą łydkę
espirt brązowe, 28cm wewnątrz wkładka, 42 :?
ObrazekObrazek
, i coś innego dla niej też by się znalazło, pluszaki dla dzieci i coś słodkiego ; tylko mam problem z wysyłką :| bo to ciężkie będzie :( .
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Czw wrz 15, 2011 14:32 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

milena88 pisze:Qurcze no, Kasia nosi mój rozmiar buta, a mam oficerki skórzane na wydanie tylko na szczuplejszą łydkę
espirt brązowe, 28cm wewnątrz wkładka, 42 :?
ObrazekObrazek
, i coś innego dla niej też by się znalazło, pluszaki dla dzieci i coś słodkiego ; tylko mam problem z wysyłką :| bo to ciężkie będzie :( .

Jakiej natury jest to problem, bo jeśli chodzi o finanse to coś pokombinujemy. :)

Dyktatura

Post » Czw wrz 15, 2011 14:37 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

no tak, właśnie wysyłki
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Czw wrz 15, 2011 20:35 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dyktatura, mam już gotowe do wysyłki kapcie 20-21. Napisz mi tylko, czy mam też pakować bieliznę dla Majeczki w rozmiarze 74? Bo jeśli ona nosi już większy rozmiar, to bez sensu :roll:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt wrz 16, 2011 8:38 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dziewczyny odpisałam wam na pw.

Dyktatura

Post » Pt wrz 16, 2011 9:03 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

:cry:
Ostatnio edytowano Pt wrz 16, 2011 18:25 przez patikack, łącznie edytowano 1 raz

patikack

Od: Nie sie 07, 2011 12:38

Post » Pt wrz 16, 2011 9:14 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Spakowane. mam nadzieję, że dzisiaj znajdę jakiegoś jelenia do zaniesienia na pocztę bo ciężkie jak piorun się zrobiło.
Dołożyłam różową piżamkę z długimi rękawami i spodniami, skarpetki i rękawiczki. Oprócz tego małą paczkę pielucho-majtek. Została z czasów kiedy moja córka uczyła się korzystać z nocnika. Mam nadzieję, że się przydadzą, bo na dwór są lepsze niż zwykłe pieluchy szczególnie jak jest zimno.

No i w woreczku jest upominek od mojej córki. Najpierw długo nie mogła zrozumieć jak ktoś może nie mieć pełnej szafy ciuchów (rósiofych) i sterty zabawek, a potem wybrała z kolekcji barbiopodobną lalkę i kazała zapakować. Lalka jest używana, ale myślę, że wygląda jeszcze przyzwoicie. Zresztą ocenisz sama. Jestem zdziwiona, bo Kaja bardzo niechętnie rozstaje się ze swoimi rzeczami. Nawet na wyrzucenie zepsutych pierdoł muszę mieć przekonujące argumenty :roll:
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Pt wrz 16, 2011 11:33 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Zrobiłam zamówienie środków chemicznych ( tylko te sprawdzone w biurze -tanie a nie uczulają), myślę że przy 3 dzieci przyda się mieć czym wysprzątać mieszkanie .
Paczka zapłacona w całości powinna dotrzeć do p. Kasi ok.23.09.2011 z firmy Power Price SA
(może zawiadom ją o tym).

Ciastka LU Petitki 126g 10 sztuk
Herbatniki LEIBNIZ Butter Bahlsen 100g 10 sztuk
Ciastka Delicje Szampańskie –pomarańczowe 5 sztuk
Płyn do prania delikatnych tkanin Remus 2 sztuki
Ekologiczne mydło w płynie CAREO z Aloe Verą 4 sztuki
Żel do mycia naczyń Asia z naturalnym środkiem antybakteryjnym 4 sztuka
Płyn do mycia szyb, luster i glazury 2 sztuki
DiskPax - Gęsty żel do toalety – 2 sztuki
11.03.2011 Śpij słodko Bajeczko.
Obrazek

krakusik8